VJN - Internet trgovina

VJN - Internet trgovina

Vreme Je Novac

O kompaniji

"Vreme Je Novac" je internet trgovina koja je svoj put započela 2014. godine s ciljem da pruži brz, jednostavan i efikasan način kupovine putem interneta. 

Sa sedištem u Novom Sadu, naša firma se ponosi dugogodišnjim iskustvom u prodaji raznovrsnih proizvoda koji zadovoljavaju širok spektar potreba naših klijenata.

Naša poslovna filozofija je odražena i u samom nazivu firme, "Vreme Je Novac", koji smatramo temeljnim principom efikasnosti i brzine u današnjem užurbanom svetu. Posvećeni smo tome da poštujemo vreme naših kupaca, pružajući im mogućnost brze i jednostavne online kupovine.


Glavni kanal komunikacije s našim kupcima je naš webshop, gde klijenti mogu istraživati širok spektar proizvoda iz različitih kategorija. Naša pažljivo odabrana ponuda obuhvata sve, od opreme za kuvanje na otvorenom, preko enološkog programa, do proizvoda iz poljoprivrednog segmenta. Bez obzira na potrebe i interese, "Vreme Je Novac" ima proizvode koji zadovoljavaju svačiji ukus.


Jedna od ključnih karakteristika naše firme je efikasnost u obradi narudžbe i isporuci. Trudimo se da paketi budu kod naših kupaca na kućnoj adresi u roku od samo 1-2 radna dana od trenutka narudžbe. Ova brza i pouzdana dostava jedan je od načina na koji izražavamo poštovanje prema vremenu naših kupaca.


Kroz godine poslovanja, izgradili smo reputaciju pouzdane internet trgovine koja pruža vrhunsku uslugu. Naša posvećenost kvalitetu proizvoda, efikasnosti u procesima i pažnji prema potrebama kupaca čini nas pouzdanim partnerom za sve one koji žele jednostavno i sigurno obaviti svoju online kupovinu.


2023. godine smo uspešno otvorili i našu prvu maloprodaju, za širok asortiman Kuhinje Na Otvorenom koji nudimo. Uvoznici smo svetski priznatih i poznatih brendova iz pomenute kategorije, poput Webera, Ooni Pizza Peći, Kamado Bono i mnogih drugih.

Kontakt

Adresa

Bele Njive 5, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

63614530

PIB

108668720

Broj zaposlenih

< 20