Vodomarket d.o.o.

Vodomarket d.o.o.

O kompaniji

Mi smo Vodomarket - kompanija osnovana 2005. godine u Nišu. Naša prva maloprodaja bila je veličine tek 25 kv metara. Danas, naša kompanija se prostire na gotovo 2500 kvadrata, i lider je u distribuciji i prodaji kupatilske opreme i vodovodnih instalacija u južnoj Srbiji.

Naši dugogodišnji partneri su domaće i inostrane renomirane kompanije, među kojima se nalaze: Peštan, Geberit, Alca Plast, Isaflex, Tesy, Mateu, Arco, Roca i mnoge druge. Koristeći njihova znanja i iskustva sa globalnog tržišta i kombinujući ih sa našom inovativnošću, pobedničkim mentalitetom, brigom o ljudima i ličnoj odgovornosti, konstantno dostižemo nove ciljeve u rastu i razvoju kompanije.


Mi brinemo o ljudima

Mi smo organizacija kojoj je stalo – staramo se jedni o drugima, brinemo o dobrobiti svojih kolega i negujemo poslovne odnose. Naši zaposleni su naša najveća snaga. Možemo se pohvaliti da su mnoge kolege sa nama preko 12 godina i jako smo ponosni na tu činjenicu.


Novi izazovi

Tržište se konstantno menja i transformiše, a mi se uvek trudimo da budemo u koraku sa promenama. Na tržištu Srbije smo prepoznati kao jedan od najvećih veleprodaja u oblasti vodovodnih instalacija i kupatilske opreme, a od 2020. godine jačamo svoje ime i u sektoru maloprodaje. U septembru 2021. godine pokrećemo naš do sada najveći projekat - Salon keramike, koji se prostire na gotovo 1000 kvadrata. 

Takođe, konstantno napredujemo i na internetu, a posedujemo i dva sajta: vodomarket.rs koji omogućava našim veleprodajnim partnerima da vrše online porudžbine.

Naš maloprodajni sajt https://vodomarket-shop.rs konstantno raste, pa uskoro dolazimo i do 3000 artikala na sajtu.


Sve ovo ne bi bilo moguće ostvariti bez kvalitetnog tima ljudi koji smo sastavili.


Kontakt

Društvene mreže
Adresa

DIMITRIJA TUCOVIĆA 200, Niš, Srbija

Kontakt
Matični broj

21352659

PIB

110461022

Broj zaposlenih

20 - 50