Volcano Bet

Volcano Bet

O kompaniji

In Export doo je osnovan 2001. godine sa primarnom delatnošću organizacije različitih oblika igara na sreću, poslujući u više gradova na teritoriji Republike Srbije.

Želja da budemo značajno bolji i konkurentniji je rezultirala da 2023. godine postanemo deo jedne značajne grupacije koja deli isti brend – Volcano Bet.

Volcano Bet brend je prisutan na četiri tržišta u Jugoistočnoj Evropi sa značajnim tržišnim udelom u ostalim državama regiona, a što želimo da postignemo i na tržištu Srbije.

Prilikom razvijanja brenda vodili smo se jednostavnom strategijom. Usavršavanje, inovativnost, veliki trud, hrabre i srećom pametne odluke, i dobri rezultati neminovno moraju doći.

Iz godine u godinu povećavamo svoju ponudu i unapređujemo kvalitet svojih usluga, a kao rezultat je činjenica da smo postali kompanija sa najvećim tržišnim udelom u oblasti priređivanja igara na sreću u Crnoj Gori, dok na drugim tržištima težimo istom.

Liderstvo nas nije uspavalo. Naprotiv...

Vizija

Vizija nam ja da kao kompanija pratimo svet koji se razvija velikom brzinom i da uvek imamo poluge sa kojima možemo da usporimo, kako ne bi izgubili nešto od onog vrednog što smo stvarali. Ljude, poštenje, poverenje i kapital.

Misija

Misija koja stoji iza Volcano Bet brenda je uspešnog trajanja u kojoj nam je cilj da nas ne definišu samo impozantne brojke i sjani rezultati. Predani smo aktivnostima sa kojima odgovorno doprinosimo našem okruženju i društvu u celini. Izgradili smo osećaj sa kojim umemo da deo našeg uspeha podelimo sa drugima. Gradimo stalno, učimo i dalje, ima nas sve više, što se dodatno odlikuje i našim prisustvom na teritoriji Srbije.

Vrednosti

INCIJATIVA za nas znači da pomeramo granice. Preispitujemo postojeće stanje, tražimo mogućnosti i osmišljavamo rešenja.

HRABROST Radimo najbolje što možemo, donosimo odluke, prihvatamo rizike i preuzimamo odgovornost za sopstveni rad i rezultate.

UZAJAMNOST je naš nesebični prostor spajanja, jer znamo da je tim iznad pojedinca, a rezultat zajednički.

Kontakt

Adresa

Balkanska 37, Kruševac, Srbija

Kontakt
Matični broj

17344587

PIB

102039909

Broj zaposlenih

251 - 500