Von Adelberg d.o.o.

Von Adelberg d.o.o.

O kompaniji

Von Adelberg doo je Nemački brend osnovan 2008. godine, i ćerka Nemačke kompanije osnovane 1989. godine koja se bavi prodajom kupatilske opreme, nameštaja i proizvodima od stakla. Od 2013. godine naš glavni stok pozicioniran je u Srbiji u gradu Kraljevo, a u 2015. Godini premešten je u Beograd.

Prateći najnovije trendove i usavršavajući se u inovativnim tehnologijama kako bi uhvatili korak sa promenama i trendovima svetskog tržišta osnivači su odlučili da ne žele ostati samo posrednici u eri stakla već da brend Von Adelberg postane jedan od glavnih igrača na Evropskom i svetskom tržištu. Iz tog razloga  smo opremili našu proizvodnu liniju u Zemun-Altini i sada tragamo za mladim inovativnim timom sa ciljem zadovoljenja svih zahteva, potreba i očekivanja kupaca.

Von Adelberg ® je zasnovan na ostvarenju i održavanju reputacije u poslovanju pružanjem brzih, pravovremenih i efikasnih usluga kupcima. Vrhunski kvalitet proizvoda i stalno unapređivanje ponuda i usluga su prioritetni zadaci u ostvarivanju dugoročne poslovne politike naše kompanije.

Naš brend je, prozvodnjom za najveće centre nameštaja u Nemačkoj i Austriji, u kratkom vremenskom periodu postao poznat po proizvodnji LED ogledala, a kako bi smo usavršili naše proizvode i ponudu, raspisali smo konkurs za nekoliko radnih mesta za koje tražimo tražimo multitalentovane osobe za stvaranje mladog inovativnog tima, nudeći nadprosečne zarade i zavidne karijere, takodje napredovanje u istoj. Znanje engleskog jezika za svaku radnu poziciju je prednost, obzirom da se 100% naših proizvoda izvozi na evropsko tržište.

Otvorene pozicije u našoj kompaniji su:

Web Developer – za izgradnju višejezičnih web sajova, idealno sa iskustvom u e-trgovini ili spremnost da se nauči u kratkom vremenskom periodu;
Iskusan radnik sa staklom tehničar stakla – idealno sa iskustvom u radu sa CNC Bavelloni stolom za sečenje:
Korisnička podrška našim kupcima u Nemačkoj (nivo C1)
Mašinski inženjer / elektro inženjer Čiji posao se sastoji od dizajniranja, testiranja i analize proizvoda i pronalaženje efikasnijih rješenja kako bi naše proizvodi plasirali po jeftinijim cenama, i iznova napravili nove dizajne za nove proizvode. Nakon što je proizvod dizajniran i teoretski testiran, brzi prototip mora biti napravljen. Ova pozicija takođe zahteva komunikaciju sa klijentima širom sveta kako bi tim mogao da pronađe nova i bolje rešenja za naše kupce i pomogne nam da otkrijemo nova tržište. Uloga rukovodioca proizvodnje sastoji se od razvoja, dizajniranja, testiranja i plasiranja novih i postojećih proizvoda sa pogledom na proizvodni proces i pružanje tehničke podrške timu prodaje i marketinga. Završna obrada i kontrola gotovih proizvoda je svakako jedan od najvažnijih koraka na putu ka kvalitetnom proizvodu i  garantuje kvalitet u svakom segmentu proizvodnje, što se svakako nalazi u opisu posla tehničkog inžinjera.
*Za svaku trenutno otvorenu radnu poziciju ćemo uskoro otvoriti, u zavisnosti od potreba, pozicije pripravnika.

Pozivamo sve entuzijastične, talentovanog osobe sa velikom vizijom da se prijavime za otvorene pozicije u kompaniji i postanu članovi našeg tima koji će plasirati prve proizvode iz naše nove proizvodne linije.
 

Kontakt

Adresa

Aleksandra Popovića br. 5, Beograd-Zemun, Srbija

Kontakt
Matični broj

21299901

PIB

110111556

Broj zaposlenih

< 20