Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Von Adelberg d.o.o.

Von Adelberg d.o.o. logo
Aleksandra Popovića br. 5
Beograd-Zemun
SRBIJA
< 20
110111556
21299901

Von Adelberg d.o.o.


Von Adelberg doo je Nemački brend osnovan 2008. godine, i ćerka Nemačke kompanije osnovane 1989. godine koja se bavi prodajom kupatilske opreme, nameštaja i proizvodima od stakla. Od 2013. godine naš glavni stok pozicioniran je u Srbiji u gradu Kraljevo, a u 2015. Godini premešten je u Beograd.

Prateći najnovije trendove i usavršavajući se u inovativnim tehnologijama kako bi uhvatili korak sa promenama i trendovima svetskog tržišta osnivači su odlučili da ne žele ostati samo posrednici u eri stakla već da brend Von Adelberg postane jedan od glavnih igrača na Evropskom i svetskom tržištu. Iz tog razloga  smo opremili našu proizvodnu liniju u Zemun-Altini i sada tragamo za mladim inovativnim timom sa ciljem zadovoljenja svih zahteva, potreba i očekivanja kupaca.

Von Adelberg ® je zasnovan na ostvarenju i održavanju reputacije u poslovanju pružanjem brzih, pravovremenih i efikasnih usluga kupcima. Vrhunski kvalitet proizvoda i stalno unapređivanje ponuda i usluga su prioritetni zadaci u ostvarivanju dugoročne poslovne politike naše kompanije.

Naš brend je, prozvodnjom za najveće centre nameštaja u Nemačkoj i Austriji, u kratkom vremenskom periodu postao poznat po proizvodnji LED ogledala, a kako bi smo usavršili naše proizvode i ponudu, raspisali smo konkurs za nekoliko radnih mesta za koje tražimo tražimo multitalentovane osobe za stvaranje mladog inovativnog tima, nudeći nadprosečne zarade i zavidne karijere, takodje napredovanje u istoj. Znanje engleskog jezika za svaku radnu poziciju je prednost, obzirom da se 100% naših proizvoda izvozi na evropsko tržište.

Otvorene pozicije u našoj kompaniji su:

Web Developer – za izgradnju višejezičnih web sajova, idealno sa iskustvom u e-trgovini ili spremnost da se nauči u kratkom vremenskom periodu;
Iskusan radnik sa staklom tehničar stakla – idealno sa iskustvom u radu sa CNC Bavelloni stolom za sečenje:
Korisnička podrška našim kupcima u Nemačkoj (nivo C1)
Mašinski inženjer / elektro inženjer Čiji posao se sastoji od dizajniranja, testiranja i analize proizvoda i pronalaženje efikasnijih rješenja kako bi naše proizvodi plasirali po jeftinijim cenama, i iznova napravili nove dizajne za nove proizvode. Nakon što je proizvod dizajniran i teoretski testiran, brzi prototip mora biti napravljen. Ova pozicija takođe zahteva komunikaciju sa klijentima širom sveta kako bi tim mogao da pronađe nova i bolje rešenja za naše kupce i pomogne nam da otkrijemo nova tržište. Uloga rukovodioca proizvodnje sastoji se od razvoja, dizajniranja, testiranja i plasiranja novih i postojećih proizvoda sa pogledom na proizvodni proces i pružanje tehničke podrške timu prodaje i marketinga. Završna obrada i kontrola gotovih proizvoda je svakako jedan od najvažnijih koraka na putu ka kvalitetnom proizvodu i  garantuje kvalitet u svakom segmentu proizvodnje, što se svakako nalazi u opisu posla tehničkog inžinjera.
*Za svaku trenutno otvorenu radnu poziciju ćemo uskoro otvoriti, u zavisnosti od potreba, pozicije pripravnika.

Pozivamo sve entuzijastične, talentovanog osobe sa velikom vizijom da se prijavime za otvorene pozicije u kompaniji i postanu članovi našeg tima koji će plasirati prve proizvode iz naše nove proizvodne linije.
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.