Janko Belojević

Ecomm specijalista (Connect)
Janko Belojević

Kada znate da ste na pravom mestu? Kada se dobro osećate nedeljom uveče! To je osećaj koji me prati od kada sam došao u WINT i to od prve pozicije prodajnog savetnika poslovnice Voždovac, preko istog radnog mesta u Centrali do pozicije na kojoj radim sada. Put koji sam prošao je bio daleko lepši i lakši uz fantastične ljude koji su me okruživali i koji me i dalje okružuju. WINT nije mašina u kojoj je svaki šraf bitan. U WINT-u rade ljudi, WINT je organizam. Jačamo, rastemo i razvijamo se iz dana u dan sa sve većim žarom ali i dugogodišnjim iskustvom.

 

WINT te čuje, WINT tvoj trud prepoznaje i nagradi. Vaša znanja i iskustvo su ovde primenjivi a vi koji iskustvo nemate, ovde ga svakako možete steći kroz širok spektar poslova i procesa koji se u WINT-u svakodnevno odvijaju.

Zbog specifičnog radnog mesta uključen sam u dosta procesa i moj posao je da na dnevnoj bazi komuniciram kako sa klijentima i prodajnim timovima tako i sa menadžmentom WINT-a i kolegama iz grupacije zaduženim za razvoj prodajnog programa Connect.

Zajedno radimo na otkrivanju i otklanjanju problema, ali i unapređivanju i ubrzavanju prodajnog procesa.

Ostala iskustva zaposlenih