Wagen International d.o.o.
Wagen International d.o.o.

Wagen International d.o.o.

Pridruži se WINT timu!

O kompaniji

WINT - Wagen International d.o.o.  

deo SAG / AUTONET grupe i član ATR International


WINT je specijalizovana kompanija osnovana 1996, koja se bavi uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom delova za sve vrste vozila. Zastupa više od 100 brendova renomiranih proizvođača auto delova (Bosch, ZF, Schaeffler, Corteco, ATE, Denso, Motul, SWAG, Continental, SKF, Japanparts...) i nudi široku paletu proizvoda visokog kvaliteta.

Pored direkcije u Beogradu, WINT posluje i kroz maloprodajne objekte na više lokacija u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Šapcu, Valjevu, Čačku, Kragujevcu, Nišu, Pirotu, Leskovcu, Jagodini, Kruševcu, Pančevu, Zrenjaninu, Novom Pazaru, Požarevcu.

Uz neprestano praćenje novih trendova i kretanja tržišta u autoindustriji, WINT je zauzeo lidersku poziciju.

Ponosna na uspehe koje ostvaruje, WINT je kompanija otvorena za rad sa ambicioznim ljudima koji dele istu viziju poslovanja i veruju u rezultate.

Beneficije

Proces selekcije

Trudimo se da proces selekcije bude jedno prijatno iskustvo u kome ćemo se bolje upoznati. Voleli bismo da saznamo više o tebi, ali i da ti damo što veći broj informacija koje bi ti bile potrebne da razumeš samu poziciju i način funkcionisanja kako naših zaposlenih, tako i same organizacije.


Zato je naš proces selekcije vrlo jednostavan i efikasan.


1. Prijava

Prijavi se na neku od otvorenih pozicija tako što ćeš se prijaviti na oglas na sajtu Infostud ili poslati svoju biografiju na hr@wint.rs

HR sektor će te kontaktirati ubrzo nakon tvoje prijave, ukoliko se tvoj profil uklapa u neku od otvorenih pozicija.


2. Intervju

Na razgovoru koji ima za cilj da se obostrano informišemo i bliže upoznamo, naše kolege će ti detaljnije predstaviti samu poziciju i odgovoriti na tvoja pitanja. 


3. Ponuda

Kolega iz HR-a će te obavestiti o ishodu ovog procesa i uvek nam je drago kada imamo pozitivnu informaciju i ponudu za tebe.


Pridruži se WINT timu! :)

Vrsta selekcije
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Megarska 9

Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17205188

PIB

101728711

Broj zaposlenih

501 - 1000