West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd
West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd

West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd

O kompaniji

West je vodeća kompanija na tržištu u razvoju komponenata farmaceutske ambalaže i sistema za davanje injektabilnih lekova. Otkako je West 1923. godine osnovaoHerman O. West u FIladelfiji, naša kompanija igra veliku ulogu u razvoju zdravstvene zaštite. U svojim ranim godinama kompanija West je obezbeđivala komponente za pakovanje injektabilnih lekova.

Naši pionirski napori omogućili su distribuciju lekova za spašavanje života, kao što su penicilin iinsulin.
Danas smo pozicionirani tako da opslužujemo globalnu bazu klijenata, sa sedištem u Ekstonu u Pensilvaniji i centrima za prodaju, proizvodnju, istraživanje i razvoj u Aziji i Australiji, Evropi, Severnoj i Južnoj Americi.

West danas može da pruži podršku razvoju proizvoda naših klijenata počev od otkrivanja aktivnog molekula, preko kliničke, komercijalne, pa sve do postkomercijalnefaze.

Naš asortiman proizvoda pokriva inovativne komponente koje uključuju injektabilne lekove, fabrički napunjene špriceve, bočice, nosive injektore u obliku flastera, automatske injektore i sisteme za mešanje i davanje injektabilnih lekova, čepove i zatvarače za bočice, špriceve i sisteme za infuziju.


Od 2021. godine ponosni smo nosilac platinaste akreditacije svetskog sertifikata- Investors in People.

Beneficije

Proces selekcije

Proces regrutacije u našoj kompaniji je jedno od ključnih zaduženja odeljenja ljudskih resursa.

Sve počinje sa vašom Prijavom, direktno na sam oglas, kao i putem e-mejla na adresu: HR.Serbia@westpharma.com

Nakon što primimo sve biografije, tim ljudskih resursa nastavlja sa procesima:

Pred - selekcija:

Deo selekcije gde tim ljudskih resursa vrši procenu pristiglih biografija i tako selektujemo kandidate koji najviše odgovaraju zahtevima navedene pozicije.


Selekcija:

Naš proces selekcije karakteriše dva kruga razgovora.

Prvi krug razgovora moguće je obaviti online, dok u drugom krugu HR predstavnnik zajedno sa Rukovodiocem sektora za koji se kandidat prijavio, intervjuišu kandidata u prostorijama naše fabrike.

Nakon dva kruga razgovora, Rukovodilac i HR predstavnik donose odluku da li ste postali deo našeg West tima.

Proces selekcije traje od dve nedelje do mesec dana u zavisnosti od pozicije za koju ste se prijavili.

Nakon završene selekcije, naš HR tim će Vas obavestiti o ishodu.

Važno nam je da proces selekcije bude što prijatnije iskustvo za Vas kao kandidata i da na osnovu utisaka tokom ovog procesa poželite ponovo da se prijavite na neku od naših pozicija u budućnosti, tako da Vas ohrabrujemo da date svoje komentare, predloge i kritike našem HR-u tokom bilo kog koraka u selekciji.


Onboarding:

Nakon procesa samog zapošljavanja, nove kolege prolaze kroz niz obuka za koje ćete se obučiti putem naše posebne platforme za treninge, koje imaju za cilj upoznavanja sa načinom rada u kompaniji.

Takođe, cilj Onboarding-a je da se zaposleni smeste, nađu se u dobro opremljenom prostoru, upoznaju radno okruženje i nove kolege.


Očekujemo Vaše prijave!

Vrsta selekcije
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

76, 26220 Kovin, Srbija

Kontakt
Matični broj

08132151

PIB

101407119

Broj zaposlenih

251 - 500