West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd-logo

West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd

West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd-bg

O kompaniji

West je vodeća kompanija na tržištu u razvoju komponenata farmaceutske ambalaže i sistema za davanje injektabilnih lekova. 
Otkako je West 1923. godine osnovao Herman O. West u FIladelfiji, naša kompanija igra veliku ulogu u razvoju zdravstvene zaštite. U svojim ranim godinama kompanija West je obezbeđivala komponente za pakovanje injektabilnih lekova. Naši pionirski napori omogućili su distribuciju lekova za spašavanje života, kao što su penicilin i insulin.
Danas smo pozicionirani tako da opslužujemo globalnu bazu klijenata, sa sedištem u Ekstonu u Pensilvaniji i centrima za prodaju, proizvodnju, istraživanje i razvoj u Aziji i Australiji, Evropi, Severnoj i Južnoj Americi.
West danas može da pruži podršku razvoju proizvoda naših klijenata počev od otkrivanja aktivnog molekula, preko kliničke, komercijalne, pa sve do postkomercijalne faze.
Naš asortiman proizvoda pokriva inovativne komponente koje uključuju injektabilne lekove, fabrički napunjene špriceve, bočice, nosive injektore u obliku flastera, automatske injektore i sisteme za mešanje i davanje injektabilnih lekova, čepove i zatvarače za bočice, špriceve i sisteme za infuziju.

Beneficije

Obuke, konferencije

Nagrade, bonusi, pokloni

Hrana i piće

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Zdravlje

Proces selekcije

Potrebne su nam osobe koje su motivisane, inicijativne, koje imaju želju da stiču nova znanja i iskustava.

Kompanijski brendovi

Kontakt

West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd

West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd

Društvene mreže

Adresa

Crvenka 76

26220 Kovin, 26220 Kovin

Srbija

Matični broj

08132151

PIB

101407119

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.