West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd

West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd

O nama

West je vodeća kompanija na tržištu u razvoju komponenata farmaceutske ambalaže i sistema za davanje injektabilnih lekova. 
Otkako je West 1923. godine osnovao Herman O. West u FIladelfiji, naša kompanija igra veliku ulogu u razvoju zdravstvene zaštite. U svojim ranim godinama kompanija West je obezbeđivala komponente za pakovanje injektabilnih lekova. Naši pionirski napori omogućili su distribuciju lekova za spašavanje života, kao što su penicilin i insulin.
Danas smo pozicionirani tako da opslužujemo globalnu bazu klijenata, sa sedištem u Ekstonu u Pensilvaniji i centrima za prodaju, proizvodnju, istraživanje i razvoj u Aziji i Australiji, Evropi, Severnoj i Južnoj Americi.
West danas može da pruži podršku razvoju proizvoda naših klijenata počev od otkrivanja aktivnog molekula, preko kliničke, komercijalne, pa sve do postkomercijalne faze.
Naš asortiman proizvoda pokriva inovativne komponente koje uključuju injektabilne lekove, fabrički napunjene špriceve, bočice, nosive injektore u obliku flastera, automatske injektore i sisteme za mešanje i davanje injektabilnih lekova, čepove i zatvarače za bočice, špriceve i sisteme za infuziju.

Zašto mi?

Zato što mislimo o našim zaposlenima

Investors in People
 
Investors in People je standard koji naglašava ljudsku dimenziju u unapređenju poslovanja i kvaliteta. Standard IiP je alat koji je dizajniran da unapredi poslovanje i poboljša performanse jedne organizacije upravo kroz unapređenje samih zaposlenih tj. pomaže i nastoji da jedna kompanija ostvari svoje ciljeve kroz efikasno upravljanje i razvoj zaposlenih.
West je kompanija koja ulaže u svoje zaposlene.
Mi verujemo da su samo zadovoljni zaposleni - uspešni zaposleni. Zato činimo sve da obezbedilmo da zaposleni u našoj kompaniji budu srećni i da njihov naporan rad i dostignuća budu adekvatno nagrađeni. Za ovu našu posvećenost dobili smo sertifikat Investors in People koji dokazuje da po pitanju odnosa prema našim zaposlenima, pružanju podrške našim zaposlenima imamo konkretan stav i akcije i da se nikako ne zadržavamo samo na rečima.


PRIČA O SERTIFIKATU INVESTORS IN PEOPLE
2009. godine osvojili smo Osnovni nivo standarda
2012. godine zajedničkim radom osvojili smo Bronzni nivo standarda
2013. godine nastavljamo sa uspesima i osvajamo Srebrni nivo standarda
2015. godine postigli smo Zlatni nivo akreditacije
2016. ...nastavljamo dalje
 
Tražimo talentovane ljude koji nam mogu pomoći da nastavimo priču o uspehu kompanije West.

Naši zaposleni

Dušica Lalić
Senior procesni inženjer

Član West-ovog tima sam postala 2009. kao procesni inženjer-pripravnik u okviru državnog programa „Prva šansa“.
Rad u kompaniji ovog tipa predstavlja jedinstven izazov koji mi je kroz promene pozicija u okviru organizacije omogućio usavršavanje ličnih kompetenci.
Na trenutnoj poziciji, Senior procesni inženjer, zadužena sam za lokalne projekte unapređenja procesa i globalne projekte standardizacije i harmonizacije praksi u okviru kompanije.
Svaki dan u West-u je drugačiji od prethodnog i uživam u tome.
Pozdrav,
Dušica Lalić

Slobodan Rajković
Supervizor nabavke

U West-u sam počeo da radim 2005. godine u Odeljenju preseraja kao radnik u proizvodnji. 2008. godine dobio sam šansu i prelazim na rado mesto Referent za uvoz/izvoz, a od 2009. godine radim kao Supervizor nabavke. Kao Supervizor nabavke odgovoran sam  za sve aspekte nabavke – uslove isporuka direktnih i indirektnih materijala i usluga, pregovore sa dobavljačima, audite, pripreme ugovora, analizu tržišta i traženje novih izvora nabavke.
Zadovoljan sam kada je u pitanju moj rad u West-u i radujem se novim izazovima u karijeri u okviru West-a
Puno pozdrava,
Slobodan Rajković          

Dragana Stojković
Koordinator proizvodnje u odeljenju završne obrade

U WEST-u  sam počela da radim krajem januara  2006. godine na radnom mestu Radnik na sečenju i pomoćnim poslovima. Tokom godina promenila sam mnogo radnih mesta i zahvaljujući ovim promenama stekla sam veliko iskustvo u radu. Trenutno radim na radnom mestu Koordinator proizvodnje u odeljenju završne obrade. Volim svoj posao i drago mi je što sam radnik WEST-a.
Pozdrav,
Dragana Stojković

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/WestPharma/?fref=ts
West Pharma WestPharma 01 Jun 2020, 08:46
Qingyu Zeng is virtually presenting today at the 2020 ISPE Biopharmaceutical Manufacturing Virtual Conference on th… https://t.co/xIZUkh1BCK
West Pharma WestPharma 29 May 2020, 20:56
West's online store is a convenient option for purchasing small-quantity products from West. Begin your shopping ex… https://t.co/x2Ym9QuYd8
West Pharma WestPharma 29 May 2020, 20:17
Check out the latest post from the West Blog: Contract Manufacturing: Integrated Solutions Approach… https://t.co/FIgWQt13BW
West Pharma WestPharma 28 May 2020, 15:25
We are proud of our role in the healthcare system & are grateful that we can offer support to our communities durin… https://t.co/Hukp8s88zj
West Pharma WestPharma 27 May 2020, 17:26
Check out the latest post from The West Blog: Supporting our customers with the essential components they need as t… https://t.co/Yv4ym7bm40

Kontakt

West Pharmaceutical Services d.o.o. Beograd

Crvenka 76, 26220 Kovin, Srbija

hr.serbia@westpharma.com

www.westpharma.com

013 / 2156 -100
Facebook
Twitter