WhiteCity - Soft

WhiteCity - Soft

O kompaniji

O nama

Mlada, ambiciozna i izuzetno motivisana kompanija, WhiteCity Soft nudi jedinstvena softverska rešenja u cilju efikasnijeg i profitabilnijeg poslovanja. Naša najveća vrednost su naši ljudi, jedinstven tim koji predstavlja silu sposobnu da prebrodi svaku prepreku i da izdriži bilo kakav izazov.
Fokus stavljamo na pažljivo slušanje zahteva klijenata i njihovu analizu, nudeći im usluge po svetskim standardima, koje će pokriti njihove trenutne i buduće potrebe. Upoznavanje sa delatnošću kompanija vršimo kroz sopstveno istraživanje oblasti, kao i kroz pomoć klijenata, da bi mogli da sagledamo krajnje rešenje koje će zadovoljiti ne samo traženo već i predvideti potencijalne zahteve. Na ovaj način im obezbedjujemo brz razvoj biznisa i isticanje svog potencijala.

Istorija

Prvim pojavljivanjem na tržištu SAD-a 2005. počela je naša uspešna priča.
Afiniteti i kapacitet koj posedujemo za širok spektar IT usluga, doneo nam je nekoliko projekata koji su nas postavili na našu današnju poziciju jakog konkurenta na tržištu.
Glavno uporište i polje našeg delovanja predstavljaju web rešenja ali zahvaljujući kvalitetu usluga koje pružamo, zadobili smo poverenje kompanija sa kojima saradjujemo i proširili svoju ponudu.
Porast naše kompanije se odvija naočekivanom brzinom. Proširujemo posao u različitim pravcima razvijajući se kako u pogledu usluga koje nudimo, tako i u pogledu tržišta koje pokrivamo.

Usluge

Naš spektar IT usluga je vrlo širok, a programiranje je glavni i neiscrpni izvor mogućnosti u razvijanju novih i poboljšanju starih aplikacija u današnjem poslovanju.
Iskusnim, multidisciplinarnim pristupom web rešenjima, korišćenjem modernih tehnologija (J2EE, Action Script, PHP, CSS itd.), u zavisnosti od potreba klijenta,otvorili smo svet velikih mogućnosti u pronalaženju najboljeg prilaza problemu i najboljih rešenja za naše klijente.
Ovakav pristup rešavanju problema omogućio nam je maksimalno poboljšanje performansi pri izradi malih i enterprise rešenja, kao i desktop aplikacija, bez obzira o kom se programskom jeziku radi (Java, C#, Visual Basic, itd.), i kojoj vrsti SQL baze podataka.
Sveobuhvatna efikasnost našeg tima ogleda se u dobroj medjusobnoj saradnjji i pravom timskom radu, pored upotrebe savremenih tehnologija i praćenja različitih zahteva biznisa.

Kontakt

Adresa

Ismeta Mujezinovica 11, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20144505

PIB

104318431