Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd
Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd

Radim ono što volim

O kompaniji

O nama

Wiener Städtische osiguranje deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group (VIG) www.vig.com , lidera u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom skoro dva veka. U Srbiji uspešno poslujemo punih 20 godina i danas imamo poslovnu mrežu u više od 40 gradova sa preko 1.200 zaposlenih

Posvećeni smo pružanju i obezbeđivanju finansijske sigurnosti kroz proizvode i usluge koji zadovoljavaju najviše standarde i odgovaraju potrebama osiguranika. Koristimo svoje iskustvo, znanje i veštine da se približimo klijentima.

Naša je dužnost da štitimo ono što je klijentima važno.

I dok naši zaposleni rade u dinamičnom okruženju, njihov kontinuirani profesionalni razvoj je jedan od najvažnijih projekata kompanije.

Pored važnih stručnih obuka i treninga iz oblasti osiguranja, veliku pažnju posvećujemo razvoju prodajnih, liderskih i veština važnih za ličnu efikasnost. Naši zaposleni imaju mogućnost da koriste kurseve na online platformama ali i da posećuju međunarodne i domaće konferencije, kao i druge stručne događaje.

Dobra radna atmosfera je neophodna za nesmetani rad, pa smo se potrudili da obezbedimo lepo i adekvatno radno okruženje. Osim savremenih kancelarija, za fizičko i mentalno zdravlje omogućavamo benefite koji se odnose na zdravlje, sport i druženje.

Pružamo priliku mladim ljudima koji nemaju radnog iskustva da posle tek završenog školovanja počnu sa sticanjem profesionalnog iskustva, kao što to omogućavamo koleginicama i kolegama, koji su sa nama već neko vreme, da svoje profesionalno iskustvo unaprede i produže karijeru u osiguranju.

Korporativne vrednosti kojima se rukovodi kompanija Wiener Städtische osiguranje baziraju se na različitosti, posvećenosti i odgovornosti.

Demonstriramo ih kroz naš svakodnevni posao: u susretu sa klijentima, saradnji sa poslovnim partnerima, u komunikaciji sa javnošću, kroz delovanje u lokalnoj zajednici. Naša kompanija svoje dobre namere realizuje kroz prepoznate modele CSR delovanja, kojima se pruža podrška najranjivijim delovima društva i utiče na podizanje svesti o važnim socijalnim temama: društvena inkluzija, ekologija, održivi rast.

Ovo su oblasti na koje smo se fokusirali u svom društveno odgovornom poslovanju:

- SOCIAL ACTIVE DAY
- WIENER ART – KOLEKCIJA SAVREMENE SRPSKE UMETNOSTI
- PODRŠKA PROMOCIJI EKOLOŠKE SVESTI I ODGOVORNOG ODNOSA PREMA PRIRODI
- PODRŠKA MALIM PORODIČNIM FIRMAMA
- Wiener uz Srbiju

Možeš nas pronaći i na društvenim mrežama: Instagram, Linkedn, Youtube ili Facebook.

Za više informacija poseti web sajt wiener.co.rs

Beneficije

Proces selekcije

Proces selekcije u Wieneru  


Svesni činjenice da uspeh kompanije leži u ljudima koji u njoj rade, poklanjamo veliku pažnju izboru kvalitetnih kadrova. Proces selekcije kandidata u okviru Wiener Städtische osiguranje je standardizovan i jednak za sve koji su zainteresovani da se profesionalno realizuju u našoj kompaniji. Lica koja traže zaposlenje u kompaniji nisu neposredno, niti posredno diskriminisana u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno identitet, pol, boju, boje kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo. Cilj selekcije je da omogući kompaniji da odabere kandidata koji po svojim kvalifikacijama, znanjima, veštinama i kompetencama najviše odgovara zahtevima tražene pozicije.


Verujemo da proces selekcije mora biti dvosmeran: kao što mi tražimo najbolje ljude za našu kompaniju, tako i naši kandidati treba da nađu najbolje radno mesto za sebe. Zato smo otvoreni za sva pitanja, nedoumice, sugestije i zahteve kandidata, kako bi ovaj proces bio prijatan za obe strane.

Proces se sastoji iz najčešće 2 a ponekad i 3 kruga, u zavisnosti od pozicije:

1) HR i ekspertski Intervju

Pričamo o kompaniji, kulturi, uslovima rada

Prolazimo kroz tvoje radno iskustvo

Odgovaramo na tvoja pitanja

Pričamo o prethodnim projektima i korišćenim tehnologijama

Teorijskim osnovama i principima

Prolazimo kroz zadatak, koncipiran u zavisnosti od radnog iskustva i potrebnog znanja


2) Upitnik o stilu ponašanja na poslu

On line se popunjava upitnik

Izveštaj koji dobijaš kao kandidat čini ovaj deo izuzetno interesantim za kandidata


3) Finalni Intervju

Diskusija o trenutnim prilikama u Wieneru

Odgovaramo na tvoja pitanja vezano za timove, projekte i naš način rada

👌🏻Ukoliko smo fit, komuniciramo ti ponudu 👋🏻
Za više informacija posetite web sajt 

www wiener.co.rs

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
20
Dana
Krugovi selekcije
3
Kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Trešnjinog cveta 1, 11070 Novi Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17456598

PIB

102608229

Broj zaposlenih

> 1000