Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd

Poslovi

Zastupnik za prodaju životnih osiguranja

Bačka Topola, Beograd, Jagodina, Kragujevac, Novi Sad, Subotica, Šabac, Vrnjačka Banja

rok 21.06.2020.

Rukovodilac prodajnog mesta LIFE

Čačak, Kraljevo, Novi Pazar, Užice

rok 21.06.2020.

Rukovodilac ekpoziture

Pančevo

rok 21.06.2020.

Referent u pisarnici

Beograd

rok 17.06.2020.

O nama

    Wiener Städtische osiguranje deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group (VIG), lidera u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom skoro dva veka.

U Srbiji uspešno poslujemo od 2003. godine i danas imamo poslovnu mrežu u više od 40 gradova sa preko 1.200 zaposlenih.

Misija

Misija Wiener Städtische osiguranja je da obezbedi finansijsku sigurnost kroz proizvode i usluge koji zadovoljavaju najviše standarde i odgovaraju potrebama osiguranika. Zalažemo se za stabilnu i stručnu zaštitu od rizika. Koristimo svoje iskustvo, znanje i veštine da se približimo klijentima. Smatramo da je naša dužnost da štitimo ono što im je važno.

Vizija

Želimo da korisnicima usluga osiguranja uvek budemo prvi izbor i da nas naši klijenti, poslovni saradnici, akcionari i šire okruženje vide kao stabilnog i pouzdanog partnera. Težimo da budemo lider na srpskom tržištu osiguranja i da konstantno doprinosimo rezultatima Vienna Insurance grupe, vodeće grupacije u oblasti osiguranja u Austriji, Srednjoj i Istočnoj Evropi.


Naše vrednosti

Imajući u vidu da se radi o međunarodnoj osiguravajućoj grupaciji, VIG je svestan svoje odgovornosti koju ima ka klijentima, zaposlenima, akcionarima, poslovnim partnerima i društvu opšte. Kroz svoje aktivnosti, VIG Grupa podržava napore za promociju održivog ekonomskog i socijalnog razvoja u svim zemljama u kojima posluje. Naš odnos prema interesnim grupama u svakoj zemlji se bazira na iskrenosti i održivosti na osnovu sledećih vrednosti:

Različitost
Različitost je ključna vrednost našeg poslovanja. Ona se zasniva na pripadnosti Vienna Insurance grupi. Zahvaljujući bogatom lokalnom iskustvu, razmeni znanja, ideja i kulturnih nasleđa unutar grupe sposobni smo da na potrebe klijenata i okruženja adekvatno odgovorimo.

Posvećenost
Uvek smo na raspolaganju klijentima. Maksimalno smo im posvećeni i razumemo njihove potrebe.

Odgovornost
Odgovorno ispunjavamo obaveze prema klijentima, poslovnim partnerima i lokalnoj zajednici i gradimo odnose zasnovane na savesnom radu i poštovanju.

VIG posluje u 25 zemalja i ima više od 25.000 zaposlenih. Tokom 2018. godine grupacija je zabeležila 9,6 milijardi evra premije i profit od preko 485 miliona evra. Kombinacija ekonomske snage, stručnosti i znanja uz snažnu podršku matične kompanije, obezbeđuje nam jednu od liderskih pozicija na tržištu u životnom osiguranju. Po ukupnom portfelju i visini premije nalazimo se među vodećim kompanijama na srpskom tržištu.

U skladu sa visokim standardima zaštite klijenata, Wiener Städtische osiguranje sprovodi stabilnu politiku reosiguranja i posvećuje veliku pažnju zaštiti rizika u portfelju i preuzetih obaveza prema klijentima.


Društvena odgovornost

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. je društveno odgovorna kompanija i u svom poslovanju pažnju pomaže zajednici kroz donacije i sponzorstva.

Donacije su usmerene ugroženim kategorijama stanovništva, deci, starijima, školstvu, obolelima i njihovim porodicama, manjinskim nacionalnim zajednicama. Primera radi, donirali smo Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, za izgradnju roditeljske kuće u Beogradu, Udruženju za obolele od plućne hipertenzije, kao Fondu B92 za nabavku robotičke didaktičke opreme za sve škole za decu sa smetnjama u razvoju.
 
Sponzorstva su usmeravana u sledeće oblasti: kulturni i sportski događaji, likovna i muzička umetnost, obogaćenje života starijih sugrađana koji žive u domovima za stare širom Srbije.
Posebno izdvajamo sponzorstvo izložbe Marine Abramović u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu i sponzorstvo izložbe rumunskog umetnika Kornelija Babe u Gradskom muzeju Vršac.
 
Na lokalnom nivou, sponzorišemo brojne lokalne organizacije, udruženja, manifestacije i sportske klubove u više od 20 zajednica.


Šta je za nas važno?

Pozitivna radna kultura i timski duh – kod nas vlada pozitivna radna kultura u kojoj podstičemo jedni druge na uspeh. 

Lepa reč i gvozdena vrata otvara – ponosimo se otvorenom i iskrenom komunikacijom, prijateljskim odnosima i pozitivnom radnom atmosferom. Kada raste tim, rastemo svi!

Sportski duh – deo naše korporativne kulture je i organizacija i učešće na brojnim sportskim takmičenjima. Imamo sportske timove u muškoj i ženskoj konkurenciji, u sportovima: fudbal, košarka, odbojka, kuglanje, streličarstvo...

Šansa za razvoj karijere i individualnih sposobnosti zaposlenih. Razvoj znanja i veština integralni su deo opisa posla svakog od nas. 

WSO akademija – predstavlja jedinstven koncept edukacije na tržištu osiguranja. To je sveobuhvatni program obuka i usavršavanja namenjen zaposlenima u našoj kompaniji. Program se sastoji od stručnih savetovanja i edukacije, prodajne akademije i ličnog i profesionalnog razvoja zaposlenih.

Najboljim i najperspektivnijim kolegama i koleginicama pružamo poseban program usavršavanja "Upravljanje talentima", kao i mogućnost nastavka karijere u nekoj od kompanija članica VIG-a.


Šta je još važno?

Svesni smo koliko je važno zadovoljstvo zaposlenih. U skladu sa tim kontinuirano preduzimamo niz aktivnosti kako bismo zaposlenima omogućili pogodnosti u raznovrsnoj mreži, koju čine naši brojni partneri širom zemlje. Bez obzira da li se radi o očuvanju zdravlja kroz vežbanje, igru, ples i druge sportske aktivnosti, zaštitu zdravlja kroz popuste u brojnim partnerskim ustanovama, pa preko putovanja ili kupovine raznovrsne robe, sve ove pogodnosti su jedinstvene za članove našeg tima i obezbeđuju da po povlašćenim uslovima uživaju u brojnim uslugama i proizvodima. 


 Proces selekcije u Wieneru
 
Svesni činjenice da uspeh kompanije leži u ljudima koji u njoj rade, poklanjamo veliku pažnju izboru kvalitetnih kadrova.
Proces selekcije kandidata u okviru Wiener Städtische osiguranje je standardizovan i jednak za sve koji su zainteresovani da se profesionalno realizuju u našoj kompaniji. Lica koja traže zaposlenje u kompaniji nisu neposredno, niti posredno diskriminisana u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno identitet, pol, boju, boje kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo. Cilj selekcije je da omogući kompaniji da odabere kandidata koji po svojim kvalifikacijama, znanjima, veštinama i kompetencama najviše odgovara zahtevima tražene pozicije.

Za više informacija posetite web sajt wiener.co.rs

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/WienerStadtischeOsiguranjeSrbija/

Kontakt

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd

Trešnjinog cveta 1, 11070 Novi Beograd, Srbija

office@wiener.co.rs

https://wiener.co.rs

011 2209 800
Facebook
Twitter