Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd logo
Trešnjinog cveta 1
11070 Novi Beograd
SRBIJA
+381 11 220 9800
> 1000
102608229
17456598

Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd


Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd  na srpskom tržištu posluje od februara 2003. godine. Kompanija je osnovana kao „green field“  investicija Viena Insurance Group Wiener Städtische Versicherung AG.

Viena Insurance Group, čiji smo deo, vodeća je austrijska osiguravajuća kompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa tradicijom poslovanja dugom 190 godina.

Kombinacijom ekonomske snage, stručnosti i znanja na tržište smo doneli potvrđen kvalitet i sigurnost što nam je obezbedilo poziciju u vrhu u životnom osiguranju, dok se sa ukupnim portfoliom proizvoda nalazimo među vodećim osiguravajućim kompanijama na domaćem tržištu.

Misija kompanije je od početka bila stvaranje i razvijanje kulture osiguranja i pružanje usluge čiji kvalitet odgovara savremenim svetskim standardima poslovanja. Stoga razvijamo proizvode koji su u skladu sa konceptom evropskog modernog osiguranja koje prilagođavamo potrebama i uslovima domaćeg tržišta. Naša prodajna mreža konstantno se širi. Gotovo 1400 zaposlenih u skoro 50  filijala, ekspozitura i prodajnih mesta u 41 gradu širom Srbije nastoji da klijentima pruži besprekoran servis.

Kompanija pokriva oblasti:

Osiguranja lica
Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja
Osiguranja imovine
Osiguranja poljoprivrede
Osiguranja vozila
Putnog osiguranja
Osiguranja od odgovornosti ...

• Mi smo u Centralnoj i Istočnoj Evropi kod kuće

• Mi smo vodeće osiguravajuće društvo u Centralnoj i Istočnoj Evropi

• Mi smo porodica

• Mi posebno brinemo o ljudima i svesni smo naše društvene odgovornosti

• Mi stvaramo održive vrednosti

• LIDER kakav želimo da budemo

Wiener Städtische osiguranje želi da obezbedi finansijsku sigurnost, osiguravajuće proizvode i usluge i rešenja koja na najbolji način odgovaraju potrebama i zahtevima naših osiguranika. Istovremeno želimo da razvijamo domaće tržiste osiguranja i edukujemo javnost o značaju osiguranja, primenjujemo najviše standarde poslovanja, razvijamo transparentnost i etičnost u odnosima sa svim zainteresovanim grupama i aktivno učestvujemo u razvoju zajednice u kojoj poslujemo.

Wiener Städtische osiguranje želi da održi lidersku poziciju na postojećem tržištu životnog osiguranja kroz pružanje usluga visokog kvaliteta iz oblasti osiguranja, dobre odnose sa poslovnim partnerima i uspeh preduzeća koje dugoročno ostvaruje interese zaposlenih.

Naša vizija je da budemo lider na srpskom tržištu osiguranja, kako u svojim uslugama, tako i u svojim poslovnim rešenjima. Ova ambicija motiviše naše zaposlene da stalno doprinose zajedničkom uspehu u funkciji dobrobiti naših klijenata, partnera, akcionara i čitave zajednice. Tako gradimo prosperitet, sigurnost i bolju budućnost društva u kojem poslujemo.

Za više informacija posetite web sajt www.wiener.co.rs

 

 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Svesni činjenice da uspeh kompanije leži u ljudima koji u njoj rade, Wiener Städtische osiguranje poklanja veliku pažnju izboru kvalitetnih kadrova.

Postoje različiti vidovi regrutacije kadrova:

• Konkurs u sredstvima javnog informisanja

• Saradnja sa nadležnim institucijama

• Poseta sajmovima zapošljavanja

• Otvoreni konkursi : www.wiener.co.rs

• Prakse i stipendije studenata

• Preporuke zaposlenih

Proces selekcije kandidata u okviru Wiener Städtische osiguranje je standardizovan i jednak za sve koji su zainteresovani da se profesionalno realizuju u našoj kompaniji. Lica koja traže zaposlenje u kompaniji nisu neposredno, niti posredno diskriminisana u odnosu na zdravstveno stanje, odnosno identitet, pol, boju, boje kože, starost, nacionalnu pripadnost, veroispovest, bračni status, seksualno ili političko opredeljenje, članstvo u različitim organizacijama ili neko drugo lično svojstvo. Cilj selekcije je da omogući kompaniji da odabere kandidata koji po svojim kvalifikacijama, znanjima, veštinama i kompetencama najviše odgovara zahtevima tražene pozicije.
Mi tragamo za kandidatima koji su
• voljni da rade,
• posvećeni poslu,
• uporni,
• sa pozitivnim stavom i pristupom,
• sa jasnom vizijom sopstvene karijere,

Svi koji su zainteresovani za angažman u okviru Wiener Städtische osiguranje mogu da pošalju svoju biografiju na adresu:

• konkurs@wiener.co.rs

• Wiener Stadtische osiguranje a.d.o. Beograd (prijava na konkurs)

Trešnjinog cveta 1

11070 Novi Beograd

Šta nudimo našim zaposlenima?


Naš uspeh zasnovan je na snazi zaposlenih i na vrednostima koje negujemo - različitost, posvećenost i odgovornost.

Nudimo vam:

Šansu za razvoj karijere i individualnih sposobnosti;

-Beneficije i različite razvojne opcije;

-Prijatno i timski orjentisano radno okruženje;

-Mogućnost nastavka karijere u nekoj od kompanija članica VIG-a

Pozivamo Vas da nam pošaljete biografiju na konkurs@wiener.co.rs ili pogledate

oglašene pozicije na našem sajtu https://wiener.co.rs/karijera/

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.