WIN-TIM d.o.o Kragujevac

WIN-TIM d.o.o Kragujevac

O kompaniji

Preduzeće WIN-TIM d.o.o Kragujevac osnovano je 16.05.2001. WIN-TIM je društvo za informacione sisteme sa sedmoro stalno zaposlenih i više spoljnih saradnika. Specijalizovano je za proizvodnju i uvođenje poslovnih informacionih sistema po meri korisnika. 
Od početka svog nastajanja sarađuje sa firmom SAOP Računalništvo d.o.o. na razvoju softvera za Sloveniju ,Hrvatsku i Srbiju.
SАОP i Win-Тim, u toku 15-gоdišnje zajedničke saradnje i razmene iskustvа nа pоlјu rаzvоја, implеmеntаciје i mаrkеtinga ЕRP rеšеnjа nude dvа аktuеlna prоizvоda: 

ERP informacioni sistem iCenter se nizom prilagođenih programskih rešenja prilagođava poslovnom procesu srednjeg i velikog preduzeća. Pomoću automatskih analiza vaših poslovnih procesa pruža vam kvalitetne informacije za donošenje poslovnih odluka i smanjivanje troškova poslovanja. 

http://www.saop.rs/icenter/


-miniMAX je najjednostavniji internet računovodstveni program, koji mogu istovremeno da koriste i preduzeće i računovodstvena agencija, zbog toga se podaci unose samo jednom i u svakom trenutku su potpuno usklađeni. 

http://www.saop.rs/minimax/

Kontakt

WIN-TIM d.o.o Kragujevac

  • Kralja Aleksandra I Karađorđevića 23/II
  • 34 000 Kragujevac
  • Srbija
  • PIB: 101578484
  • Matični broj: 17310259
034 352 795;034 352 796

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.