WOW Winery

WOW Winery

O kompaniji

Nova vinarija WOW WINERY je osnovana 2006 godine s ambicijom da postane lider u proizvodnji vina. Nalazi se na Paliću, ukotvljena na Subotičko-horgoškoj peščari, koju su od pamtiveka krasili čokot i vino. Imperativ vrhunskog kvaliteta vina prate najsavremenija tehnologija i odabrane međunarodno omiljene sorte grožđa. Potpuno nov pristup vinogradarstvu i najsavremeniji tehnološki proces prerade grožđa, daju vinu izazovan miris i poseban, jedinstven ukus.

Povoljna klima i pesak su nedostižna prednost vinarije WOW WINERY. Vinograde na Paliću krase vrhunske sorte belog vina. U svom opusu WOW vinarija ima u ponudi i vrhunske sorte crvenog vina. Za svoje nove vinograde crvenog grožđa, WOW WINERY je izabrala „Bukovsko Zlatno Brdo" kod Negotina i Rajca na površini od 230 hektara.

U svom bogatom opusu WOW WINERY ima u ponudi vrhunske sorte vina: Pinot Grigio, Pinot Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot i Cabernet.

Pomenuta vina pod brendom World of Wine by Živojin Đorđević će se služiti na dvoru Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II, jer je vinarija WOW WINERY dobila prestižan status dvorskog liferanta.

WOW vino: "Čisti misli i muti osećanja."


Kontakt

WOW Winery

  • Office: Ivana Gorana Kovačića 3, 24000 Subotica ; Production: Josipa Kolumba 33, 24413 Palić
  • Subotica
  • Nepoznata zemlja
  • Matični broj: 00000000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.