Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Xella Srbija d.o.o

Xella Srbija d.o.o logo
Dise Djurdjevica bb
Vreoci
SRBIJA
51-100
101134702
07440626

Xella Srbija d.o.o


Xella, trenutno jedna od najprofitabilnijih kompanija u svojoj branši, nastala je spajanjem nekoliko nemačkih građevinskih kompanija 2001. od kada kreće njeno širenje  na evropskom i svetskom tržištu. Kompanija trenutno posluje sa 91 fabrikom u 20 zemalja i prodajnim predstavništvima u 30 zemalja širom sveta, i broji preko 6100 zaposlenih. Sedište  kompanije je u Duisburgu (Nemačka).
Xella group je 2004. godine kupila kompaniju Kolubara-Gasbeton a.d. u Vreocima nadomak Beograda, da bi ona 2005. i zvanično promenila ime u Xella Srbija d.o.o.
Xella Srbija od 2006. godine počinje sa proizvodnjom i prodajom nakvalitetnijeg zidnog građevinskog materijala pod imenom YTONG, a u Srbiji i na tržištu regiona poznata je još i sa brendovima Multipor i Sika.  Trenutno imamo preko 70 zaposlenih u Srbiji i poslujemo u skladu sa vrednostima naše grupacije: Profesionalizam, Posvećenost i Otvorenost, kroz poštovanje različitosti i negovanje kulture dijaloga i međusobnog uvažavanja.

Naša filozofija:

Održivi i profitablini rast uz pomoć inovativnih građevinskih i izolacionih materijala na ekonomski perspektivnim tržistima. U današnje vreme Xella ima izgradjen i jak brend koji je prepoznatljiv na tržištu. Uz to smo jedan od vodećih svetskih proizvođača građevinskog materijala , koji istovremeno pažljivo upravlja energijom i resursima koje koristi u procesu proizvodnje.

Naš rast se nastavlja.

Da li želiš da budeš deo toga!
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.