XLS d.o.o.

XLS d.o.o.

O kompaniji

CT Shop predstavlja prepoznatljiv lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju IT proizvoda, potršačke elektronike, malih kućnih aparata i bele tehnike. Poznat je po tome da uvek ulaže dodatni trud kada je u pitanju kvalitetna usluga i zadovoljstvo kupaca. Veliki broj korisnika prepoznaje CT Shop kao mesto na kome su potpuno zaštićeni i gde uvek mogu računati na najkorektnije uslove. Upravo iz tog razloga je CT Shop postao sinonim za dobru kupovinu i vrhunsku uslugu.

CT Shop svoju izvrsnu reputaciju duguje programu obuke koji uključuje dnevna zasedanja zaposlenih, organizovana za razmatranje tema kao što su usluga kupaca, trgovina, timski rad, motivacija i poznavanje određenih kategorija proizvoda. Zaposleni su obavezni da polažu ispite nakon obuke; mesečne ocene za zaposlene su delom bazirane na postignutim rezultatima sa testa. "Na obuku gledamo kao na investiciju, ne kao na trošak, i to nam donosi puno satisfakcije" sa osmehom kažu u CT Shop-u.

Maloprodajna mreža CT Shopova

Prateći moderne poslovne trendove i stilove, CT Shop posluje preko 4 prestižna shopa, koja su locirana u najposećenijim tržnim centrima u Beogradu. Naravno, CT Shop je mislio i na svoje kupce širom Srbije, pa je njima na raspolaganju kupovina preko web shopa www.ctshop.rs, koja nudi i mogućnost kupovine na rate , kao i isporuku na kućnu adresu. Odlična logistička podrška i najsavremeniji softver za poslovnu komunikaciju omogućavaju svim prodajnim mestima da funcionišu kao deo jedinstvene mreže i obezbede besprekornu komunikaciju i protok informacija 24 časa dnevno.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Grmečka 44, Zemun, Srbija

Kontakt
Matični broj

21052868

PIB

108713056

Broj zaposlenih

51 - 100