XLS d.o.o.

XLS d.o.o.

O kompaniji

ComTrade Shop predstavlja prepoznatljiv lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju IT proizvoda i dodatne opreme, prenosnih telekomunikacionih uređaja i digital home enterteinmenta. Poznat je po tome da uvek ulaže dodatni trud kada je u pitanju kvalitetna usluga i zadovoljstvo kupaca. Veliki broj korisnika prepoznaje ComTrade Shop kao mesto na kome su potpuno zaštićeni i gde uvek mogu računati na najkorektnije uslove. Upravo iz tog razloga je ComTrade Shop postao sinonim za dobru kupovinu i vrhunsku uslugu. 

ComTrade Shop svoju izvrsnu reputaciju duguje programu obuke koji uključuje dnevna zasedanja zaposlenih, organizovana za razmatranje tema kao što su usluga kupaca, trgovina, timski rad, motivacija i poznavanje određenih kategorija proizvoda. Zaposleni su obavezni da polažu ispite nakon obuke; mesečne ocene za zaposlene su delom bazirane na postignutim rezultatima sa testa. "Na obuku gledamo kao na investiciju, ne kao na trošak, i to nam donosi puno satisfakcije" sa osmehom kažu u ComTrade Shop-u.

Maloprodajna mreža ComTrade Shopova

ComTrade Shop je uvek tamo gde su korisnici. Prateći moderne poslovne trendove i razvoj novih tehnologija, ComTrade Shop se odlučio da obezbedi ekskluzivne lokacije u najvažnijim tržnim centrima velikih gradova. Na svakoj od ovih lokacija nalazi se prodajni objekat velike kvadrature, koji po svom asortimanu proizvoda daleko prevazilazi sve prodavnice sličnog tipa u regionu. Ovi objekti tako postaju više od obične prodavnice – ComTrade Shop je pravo mesto na kome možete saznati šta je novo u svetu tehnologije, testirati i uporediti različite proizvode i pronaći upravo takav uređaj kakav odgovara Vašim potrebama i Vašem budžetu. Odlična logistička podrška i najsavremeniji softver za poslovnu komunikaciju omogućavaju svim objektima da funcionišu kao deo jedinstvene mreže i obezbede besprekornu komunikaciju i protok informacija 24 časa dnevno.

Kontakt

XLS d.o.o.

  • Grmečka 44
  • Zemun
  • Srbija
  • PIB: 108713056
  • Matični broj: 21052868
  • Broj zaposlenih: 20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.