youngculture d.o.o.

youngculture d.o.o.

O kompaniji

Firma youngculture d.o.o. je privatno preduzeće, osnovano 2004. godine sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Nišu. Matično preduzeće youngculture AG osnovano je 1995. godine u Cirihu i predstavlja lidera na polju sistema za upravljanje web - sadržajima (Web Content Management Systems).

Od samog njenog osnivanja firma youngculture posluje uspešno, što najbolje potvrđuje činjenica da se broj stručnih kadrova iz godine u godinu uvećava.

 

Osnovna delatnost kompanije je razvoj Internet i Intranet aplikacija. Filozofija firme youngculture bazira se pre svega na nastojanju da u potpunosti razume princip poslovanja klijenta i time pronađe adekvatno web - rešenje u skladu sa njegovim potrebama. Moderna komunikacija i savremena tehnologija čine osnovu svakog uspešnog elektronskog poslovanja. Stalno usavršavanje naših visokostručnih kadrova i praćenje najnovijih tehnoloških dostignuća garantuju iznalaženje odgovarajućih i efektivnih web-rešenja za naše klijente.

 

Glavni akcent firma youngculture stavlja na zadovoljenje potreba klijenata i kvalitet usluga, a sve u cilju njihovog uspešnijeg poslovanja zasnovanog na savremenom poslovnom konceptu.

youngculture aktivno prati dinamične promene Interneta, što bezuslovno zahteva fleksibilnost, inovativnost, intuiciju i stručnost svakog člana tima.

Prioritet u izboru kandidata imaju stručnjaci iz oblasti IT tehnologija, koji poseduju izraženu sposobnost kako za samostalni tako i za timski rad.

 

Kontakt

youngculture d.o.o.

  • Bulevar Zorana Đinđića 64a, Novi Beograd i 7.Jula 25A, Niš
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 103485163
  • Matični broj: 17569163
  • Broj zaposlenih: 101 - 250
+381 (0)11 40 49 997, +381 (0)18 522 092

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.