Yugobet d.o.o.

Yugobet d.o.o.

O kompaniji

Yugobet d.o.o. za kockanje i klađenje je osnovan dana 19.12.2000 godine od strane Grčke kompanije Intralot SA iz Atine, jedne od vodećih svetskih kompanija u oblasti integrisanih sistema za organizovanje igara na sreću.

Trenutno zaposleni radnici su pretežno tehničkog profila (serviseri automata za igre na sreću, operateri aplikacija, sistem inženjeri, grafički dizajneri itd).

Naša osnovna delatnost je organizovanje igara klađenja i igara na automatima za igre na sreću, a sporedna delatnost je obrada podataka. Zaključno sa 2006. godinom uvezli smo 150 automata španskog proizvođača UNIDESA, a narednih godina planiramo nabavku nove količine automata. Do sada smo u saradnji sa našim agentima otvorili više desetina prodajnih mesta širom Srbije (od Subotice do Novog Pazara) na kojima organizujemo klađenje i gde se nalaze automati za igre na sreću.

Pošto nam je namera da širimo prodajnu mrežu planiramo zapošljavanje radnika koji bi obavljali poslove na terenu i čija bi aktivnost bila vezana za pronalaženje adekvatnih objekata za organizovanje naših projekata, prezentaciju i pregovaranje sa potencijalnim agentima, redovan obilazak objekata, učestvovanje u marketinškoj obradi objekata kao i sve druge poslove sa ciljem širenja mreže prodajnih objekata širom Srbije.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Braće Kovač 62a, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17418416

PIB

101852327