Zekstra

Zekstra

O kompaniji

ZEKSTRA je privatno preduzeće, koje od 1991. god počinje samostalnu proizvodnju muške i ženske konfekcije vrhunskog dizajna i kvaliteta.

Modna Kuća Zekstra se prvenstveno obraća poslovnom muškarcu i poslovnoj ženi, koji prate modne trendove i koji iznad svega žele kvalitetnu garderobu. Zekstra je upravo po tome i poznata, jer već niz godina uvozimo materijale ekskluzivnih italijanskih proizvođaca, kao što su: Lanerossi i Picchi.

Modna kuća Zekstra ima široku mrežu svojih maloprodajnih objekata. Osim u Beogradu, Zekstra ima svoje ekskluzivne objekte i u Novom Sadu, Pančevu, Čačku, a uskoro bićemo prisutni i u Nišu, Somboru, Subotici...

Naš kvalitet koji nudimo je pobrao i brojne nagrade. Osim najvećih domaćih priznanja, 2003.god dobijamo i prestižnu Internacionalnu nagradu za kvalitet u Ženevi.

Od 1998.god, Zekstra postaje generalni zastupnih renomiranih italijanskih brendova Max Mara i Diesel, a početkom 2006. god postajemo zastupnici još jednog poznatog italijanskog brenda MAX&Co. Takođe sarađujemo sa čuvenim svetskim firmama visoke mode Genny i Byblos.

Kompanija Zekstra širi svoje poslovne kapacitete i otvara nove maloprodajne objekte. Iz tih razloga stalno smo u potrazi za kvalitetnim kadrovima. U potrazi smo za energičnim, ambicioznim radnicima, koji su spremni da usvajaju nova znanja, koji su posvećeni svojim poslovnim obavezama i ostvarivanju kompanijskih ciljeva.

Za sve dodatne informacije o kompaniji posetite naš sajt: www.zekstra.com

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Nikole Pašića 9/III, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07477589

PIB

100041834