Zeppelin Pro

Zeppelin Pro

O kompaniji

Zeppelin Pro se bavi brendiranjem reklamnog materijala i biznis poklona. Pored klasičnih biznis poklona, kao što su: upaljači, olovke, rokovnici, kalendari, majice, kišobrani, keramičke šolje, zidni satovi, stoni satovi i ostalo, u ponudi imamo i ekskluzivne biznis poklone renomiranih svetskih brendova, kao što su: Cerruti 1881, Ungaro, Hugo Boss, Cacharel, Nina Ricci, Christian Lacroix i Jean-Louis Scherrer. Pored toga, u mogućnosti smo da nudimo usluge ofset štampe i digitalne štampe velikog formata, u šta spadaju: roll up baneri, promo pultovi, jarboli, zastave i još mnogo toga.

Zeppelin Pro je energična firma koja u petoj godini rada nastavlja sa principima koji su je krasili do sada. Timski duh, odlična atmosfera, velika posvećenost i stručnost u kombinaciji sa rastućim iskustvom su doveli do toga da danas, u svetu reklamnog materijala, svi znaju ko je Zeppelin Pro i šta se dobija saradnjom sa nama.

Iza nas je nekoliko hiljada odštamapnih majica, brda brendiranih olovaka, nekoliko grešaka iz kojih smo izvukli pouke i sve veća armija zadovoljnih klijenata koji veruju u nas i to dokazuju time što nas na sav glas, ponosno preporučuju svojim prijateljima.

Ukoliko želite da se upoznate sa nama i da vidite šta je novo u svetu reklamnog materijala, slobodno se najavite i posetite nas u našem showroom-u (izložbenom prostoru) u Tadeuša Košćuška 92pp, na Dunavskom keju. Dođite, pogledajte, raspitajte se, a mi ćemo dati sve od sebe da odgovorimo na sva pitanja i da Vas posavetujemo najbolje što umemo.

Kontakt

Adresa

Tadeusa Koscuska 68 11000 Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21038687

PIB

108635626