Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Zim Commerce doo

Zim Commerce doo logo
Majšanski put 128 24000 Subotica
Subotica
SRBIJA
024577566
< 20
100843285
08323291

Zim Commerce doo


Zim Commerce doo je preduzeće za proizvodnju, promet robe i usluga. Maloprodaja firme Zim Commerce nalazi se u prizemlju objekta na adresi Majšanski put broj 128 u Subotici. U ponudi se nalazi sledeći asortiman robe: ručni i elektro alat, gvožđarska roba, elektromaterijal i farbe.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Proces selekcije zavisi od pozicije koja je upražnjena, odnosno od kompetencija, sposobnosti i znanja potrebnih za obavljanje određenog posla. Nakon prikupljanja prijava i selekcije pristiglih biografija, u odnosu na definisane kriterijume konkursa, kandidati koji ispunjavaju uslove učestvuju u standardizovanom procesu selekcije i po završetku dobijaju povratnu informaciju o ishodu prijavljivanja. Prilikom odabira kandidata kao kriterijum za odabir koristimo propisane organizacione vrednosti: fleksibilnost, poštenje, odgovornost, pozitivan stav i lojalnost.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.