Zlatarska radnja M&M STANIMIROVIĆ

Zlatarska radnja M&M STANIMIROVIĆ

O kompaniji

Od svog osnivanja 1993. godine, do danas, Zlatara "M&M STANIMIROVIĆ" razvila se od male, porodične radionice, do preduzeća sa savremenim mašinskim parkom, sa četrdesetak majstora-juvelira.

Osnivač zlatare, Đorđe Stanimirović, poverio je radionicu svojim sinovima, Milošu i Marku, koji su u potpunosti zaokružili proces proizvodnje. Od rafinacije sirovina, preko poluproizvoda, modeliranja, personalizacije, sve do gotovog proizvoda, koji može biti isporučen širom sveta.

Istrajnost i snaga preduzeća, zasniva se na višegodišnjem iskustvu, pouzdanosti, garanciji kvaliteta, uvek dostupnoj širokoj ponudi proizvoda, kao i servisiranju istih, čime opravdava svoje vodeće mesto u svetu zlatarstva na celoj teritoriji teritoriji Republike Srbije.

Redovan je izlagač na Novosadskom sajmu nakita "SJAJ", a kao ključ uspeha stoji vrhunski kvalitet, perfekcija, ekskluzivnost, a iznad svega, ljubav prema ovom plemenitom zanatu.

Kontakt

Zlatarska radnja M&M STANIMIROVIĆ

  • Trg Svetog Save 5-c 18 000 Niš
  • Niš
  • Srbija
  • PIB: 100341959
  • Matični broj: 52527830

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.