Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Zlatiborac d.o.o.

Zlatiborac d.o.o. logo
Mojkovačka 58
Beograd
SRBIJA
031 3834 333
501-1000
101014156
06012990

Zlatiborac d.o.o.


Kompanija „Zlatiborac“ je osnovana 1992. godine, sa idejom da se kroz neprekidnu modernizaciju i primenu savremenih tehnologija, zadrži tradicionalan koncept proizvodnje zlatiborskih suvomesnatih proizvoda. Specifičnost regije i klimatskih uslova sela Mačkat, prirodan proces sušenja mesa na bukovom drvetu, uz primenu jedinstvene recepture, doprineli su da se „Zlatiborac“ izdvoji na tržištu, ne samo Srbije i zemalja u okruženju, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, već i na inostranim tržištima, Rusije, Belorusije, Kazahstana, Azerbejdžana, Iraka, Švedske, Austrije.  

Poslovni proces se odvija u okviru savremenih kapaciteta i opreme, na 35.000m² proizvodnog prostora, uz ispunjavanje najvažnijih standarda i sertifikata za kvalitet i bezbednost hrane. Proizvodni portfolio se neprekidno unapređuje, i po dubini i po širini asortimana, a sadržan je u dve potkategorije, trajnih i polutrajnih suvomesnatih proizvoda. Proizvodi su dostupni u tri vrste pakovanja, vakuumu, rinfuzu i zaštitnoj atmosferi. Sam tehnološki proces je zasnovan na tradiciji i, za razliku od industrijskog proizvoda, ciklus nastajanja traje od 35 do 60 dana, sa velikim učešćem manuelnog, ljudskog rada. 

Kako bi proizvodnja bila u funkciji zaštite prava potrošača na kvalitetan i bezbedan proizvod, primenjeni su standardi HACCP, IFS, EAC, HALAL. Svakodnevne analize potvrđuju sve aspekte i kriterijume proizvoda, koji se može okarakterisati kao zdrav i kvalitetan. Savremena oprema i tehnologija koju kompanija poseduje i primenjuje su, takođe, garnacija za kvalitet i bezbednost proizvoda.

Nagrade, kao retrospektiva uspeha kompanije „Zlatiborac“, predstavljaju signal da je rad zapažen, a njegova najviša vrednost ozvaničena. Naime, Nemačko poljoprivredno društvo, već godinama unazad, nagrađuje „Zlatiborac“ proizvode  najvišim ocenama i medaljama za kvalitet. U višegodišnjem učešću na takmičenju „Ham and Sausage Quality Competition“, osvojeno je preko 80 medalja za vrhunski kvalitet proizvoda. Udruženje potrošača Srbije, u poslednjih osam godina, poklanja „Zlatiborcu“ svoje poverenje priznanjem „Moj izbor“, za omiljenog proizvođača u kategoriji suvomesnatih proizvoda. Ovo priznanje se dodeljuje, isključivo, na osnovu glasova potrošača.

Uz usklađivanje investicionih planova sa realnim mogućnostima, osnovni ciljevi kompanije su povećanje obima proizvodnje, kako bi se dostigao veći udeo na domaćem i inostranom tržištu, osvajanje novih tržišta, unapređenje kvaliteta i bezbednosti proizvoda, uz očuvanje životne sredine. Misija „Zlatiborca“ je stvaranje stabilne, organizovane i snažne kompanije, koja će stalnim inovacijama, ulaganjem u kvalitet, tehnologije, opremu, edukaciju i obuku zaposlenih, uz očuvanje primarnih tradicionalnih vrednosti u proizvodnji, stvoriti proizvod, koji će svojim karakteristikama odgovoriti na zahteve i potrebe ciljnih potrošačkih grupa.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.