Priznanja kao oznaka za kvalitet

Priznanja na sajtu Poslovi Infostud su oznake koje poslodavac stiče zahvaljujući kvalitetu ili atraktivnosti u nekom segmentu procesa selekcije ili rada zaposlenih u kompaniji.

Priznanja koja se prikazuju u oglasu ili profilu poslodavca su relevantna i vremenski ograničena, kako bi bila prikazana samo ona koja predstavljaju dodatnu vrednost za potencijalne kandidate.

Najbolji proces selekcije

Najbolji proces selekcije

Ovo priznanje nose poslodavci čiji su proces selekcije kandidati ocenili sa visokom ocenom. To znači da su kandidati koji su učestvovali u procesu selekcije za posao u ovoj kompaniji tretirani sa poštovanjem, da su blagovremeno obavešteni o ishodu konkursa, kao i da su imali prijatno iskustvo u tom procesu. Priznanje se dodeljuje za 3 najbolje ocenjene kompanije u 3 kategorije (IT, HR agencije, i Opšti segment).

VRH poslodavac

VRH poslodavac

Poslodavac koji nosi priznanje VRH poslodavac je među 20 najpoželjnijih poslodavaca na tržištu, po mišljenju kandidata. Ovo znači da veliki broj kandidata smatra da je kompanija odličan poslodavac i da bi mnogi rado svoju karijeru gradili u toj kompaniji. Priznanje se dodeljuje za kompanije u Opštem segmentu. Istraživanje se sprovodi na svakih 18 meseci koliko i važi dodeljena titula.

VRH IT poslodavac

VRH IT poslodavac

Poslodavac koji nosi priznanje VRH IT poslodavac je među 10 najpoželjnijih IT poslodavaca na tržištu, po mišljenju kandidata. Ovo znači da veliki broj kandidata smatra da je kompanija odličan poslodavac i da bi mnogi rado svoju karijeru gradili u toj kompaniji. Priznanje se dodeljuje za kompanije iz IT sektora. Istraživanje se sprovodi na svakih 18 meseci koliko i važi dodeljena titula.

Poslodavac partner

Poslodavac Partner

Kompanije koje nose priznanje su uspešno prošle kroz proces sertifikacije i ocenjivanja 45 najvažnijih HR procesa. Nosilac sertifikata je poslodavac koji je visoko ocenjen tokom sertifikacije što znači da kvalitetno sprovodi prakse i procese ljudskih resursa u kompaniji. U kompaniji sa kvalitetnim HR procesima dobrobit imaju pre svega zaposleni ali i kandidati koji prolaze kroz proces selekcije. Sertifikat važi godinu dana nakon čega se proces sertifikacije ponavlja. Sertifikaciju poslodavaca sprovodi HR grupacija Selectio d.o.o. sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Izvrsnost u izazovima

Izvrsnost u izazovima

Nosioci ovog priznanja pokazali su kvalitetno upravljanje i brižan odnos prema zaposlenima u nepredviđenim i kriznim situacijama. Kompanije koje poseduju oznaku „Izvrsnost u izazovima“ u praksi dokazuju važnost dobrog odnosa prema zaposlenima i u situacijama kada se poslodavac nalazi u izazovnim okolnostima uzrokovanim spoljnim faktorima. Evaluaciju poslodavaca sprovodi HR grupacija Selectio d.o.o. ispitujući kompanijske procese i reakciju poslodavca u periodu izazovnom za kompaniju i društvo.

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs završen. Ovo znači da konkurisanjem na oglas ovog poslodavca možete očekivati da će vam stići povratna informacija bilo u slučaju da ste odabrani na konkursu ili ne.