Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Omladinske zadruge: najbrži put do posla, bilo za džeparac ili redovan mesečni prihod

Omladinske zadruge: najbrži put do posla, bilo za džeparac ili redovan mesečni prihod Ako ste se ikada zapitali kako doći do posla koji neće remetiti vaše obaveze i uobičajenu dnevnu rutinu, jedna od opcija za koju možete da se opredelite su poslovi na kojima ćete biti angažovani putem omladinskih zadruga.

| 0 detaljnije

Pronađi posao i provedi Leto #za5

Pronađi posao i provedi Leto #za5 Tik pred završetak školske godine i pred početak letnjih ispitnih rokova, organizuje se veliki događaj za mlade pod nazivom “Leto #za5”! Informišite se o programima praksi i prijavama za sezonske poslove.

| 0 detaljnije

Studenti studentima: IT konferencija “VE: conf: From 0 to 1”

Studenti studentima: IT konferencija “VE: conf: From 0 to 1” “VE: conf: From 0 to 1” je besplatna IT konferencija koja će biti održana 14. juna u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu i na jednom mestu okupiti veliki deo srpske IT scene. 

| 0 detaljnije

Kome više škodi nepojavljivanje na zakazanom intervjuu za posao – kandidatima ili poslodavcima?

Kome više škodi nepojavljivanje na zakazanom intervjuu za posao – kandidatima ili poslodavcima? Sve češća pojava i goruća tema - propušten intervju za posao. Kome više škodi ako kandidat propusti razgovor za posao, a ne javi poslodavcu?

| 13 detaljnije

Uskoči u digitalni marketing

Uskoči u digitalni marketing Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu prvi put ove godine nudi mogućnost svima da budu polaznici Belgrade Summer School i steknu i unaprede neophodna poslovna znanja iz digitalnog marketinga i medija.

| 0 detaljnije

HR Experience po drugi put okupio HR stručnjake iz zemlje i sveta

HR Experience po drugi put okupio HR stručnjake iz zemlje i sveta Strukturne promene, employer branding, privlačenje talenata, digitalizacija HR-a i wellbeing obeležili ovogodišnju HR Experience konferenciju.

| 0 detaljnije

Najčitanije vesti


U Nišu ima posla!

U Nišu ima posla! Drage Nišlije, proleće je doba godine kada se sve budi i cveta i stoga smo odlučili da i vama ovaj mart i april učinimo vedrijim i vrednijim. Od 15. marta do 15. aprila Poslovi.Infostud boraviće u Nišu i biće posvećeni aktivnostima zapošljavanja u vašem gradu.

| 2 detaljnije

I ove godine izostanak povratne informacije sa konkursa loše uticao na brend poslodavaca

I ove godine izostanak povratne informacije sa konkursa loše uticao na brend poslodavaca Kao i prethodnih godina, i tokom 2018. kandidati koji konkurišu za poslove su putem sajta poslovi.infostud.com dali svoj sud o načinu na koji su poslodavci organizovali proces selekcije i regrutacije u svojim kompanijama.

| 0 detaljnije

Besplatna radionica „Lepo mi je što imam posao koji volim“ u Inđiji

Besplatna radionica „Lepo mi je što imam posao koji volim“ u Inđiji Ove godine, besplatnu radioncu „Lepo mi je što imam posao koji volim“, koju smo održali u Subotici, Nišu, Kragujevcu, Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu, ovog puta selimo u Inđiju 26. i 27. januara.

| 1 detaljnije

Uspeh svake kompanije leži u ljudima

Uspeh svake kompanije leži u ljudima 17.NetWorking Day, održan 20.12.2018.godine u zgradi Geozavoda, obeležio je posetu predstavnika brojnih kompanija u čijem fokusu je bila panel diskusija na temu Employer Brandinga.

| 0 detaljnije

Kako preživeti decembar i pripremiti se za prednovogodišnji haos na poslu

Kako preživeti decembar i pripremiti se za prednovogodišnji haos na poslu Praznici se bliže, radili ste posvećeno cele godine i željno iščekujete nekoliko neradnih dana koje ćete provesti u krugu porodice. Ali, ne lezi vraže. Kako poslednji mesec u godini odmiče, stiče se utisak da je nezavršenog posla sve više

| 0 detaljnije

Nova zanimanja u poslednjih pet godina

Nova zanimanja u poslednjih pet godina U sledećim redovima pišemo o poslovima o kojima pre samo nekoliko godina gotovo da i nije bilo reči, a danas se ove pozicije gotovo svakodnevno nalaze u oglasima za posao.

| 3 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Kako je raditi kod poslodavca RT-RK?

Kako je raditi kod poslodavca RT-RK? Ukoliko ste u potrazi za poslom, a radili biste u oblasti razvoja softvera, jedna od mogućnosti je da zaposlenje potražite u kompaniji RT-RK.


Iskustva zaposlenih u kompaniji Phoenix

Iskustva zaposlenih u kompaniji Phoenix Kandidatima koje traže zaposlenje u oblasti zdravstva i farmacije, jedna od mogućnosti su Phoenix kompanije. U nastavku teksta saznajte kako je raditi kod ovog poslodavca.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.