Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Strategije koje će vas pretvoriti u prave lidere

Strategije koje će vas pretvoriti u prave lidere Ukoliko imate nameru da napredujete do liderskih visina, neophodno je da razvijate profesionalne sposbnosti. U kom smeru treba razmišljati i koje korake preduzeti, otkriće vam saveti koje opisujemo u nastavku teksta.    

| 0 detaljnije

Odabrani najkreativniji odgovori u nagradnom konkursu TalentX IT istraživanja

Odabrani najkreativniji odgovori u nagradnom konkursu TalentX IT istraživanja Naša petočlana komisija je imala zadatak da pregleda oko 1.300 odgovora na nagradno pitanje i bodovanjem smo došli do 12 najboljih.

| 0 detaljnije

U „Lovu na blago“ glavna nagrada otišla u Srbiju

U „Lovu na blago“ glavna nagrada otišla u Srbiju Deseti jubilarni online sajam zapošljavanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2019.“ završen je prošle nedelje. Kao i prethodnih godina posetioci su pored konkurisanja na veliki broj radnih mesta, mogli da učestvuju u igri „Lov na blago“ kako bismo najaktivnije među njima i nagradili.

| 6 detaljnije

Dan otvorenih vrata u Infostudu

Dan otvorenih vrata u Infostudu Dan otvorenih vrata namenjen je studentima VTŠ-a i Ekonomskog fakulteta u Subotici. Studentima će biti predstavljena mogućnost stipendiranja, prakse, kao i mogućnosti za zaposlenje.

| 0 detaljnije

Takmičenje za najbolju inovativnu ideju za studentkinje Univerziteta u Novom Sadu

Takmičenje za najbolju inovativnu ideju za studentkinje Univerziteta u Novom Sadu Takmičenje Space4Women namenjeno je studentkinjama osnovnih, master ili doktorskih studija svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koje žele da preuzmu inicijativu, razmišljaju kreativno i zakorače u svet preduzetništva.

| 0 detaljnije

IT čajanka Vol.3

IT čajanka Vol.3 Želiš da radiš u Nordeusu, Ubisoftu ili Ipan-u? Poslovi Infostud u sklopu VDKZ virtualnog sajma zapošljavanja, organizuju i offline događaje u vidu panel diskusija. Za IT kandidate, ovog puta organizujemo „IT Čajanku“ 19. oktobra u Impact Hub-u, u ulici Makedonska 21, u Beogradu sa početkom od 17 časova.

| 0 detaljnije

Najčitanije vesti


Vozači sve traženiji, preko 100 oglasa mesečno na sajtu Poslovi.infostud.com

Vozači sve traženiji, preko 100 oglasa mesečno na sajtu Poslovi.infostud.com Sa, u proseku, više od 100 oglasa za poslove mesečno, vozači spadaju u kategoriju traženijih zanimanja i relativno lako dolaze do posla, pokazuju podaci do kojih smo došli na našem saju Poslovi.infostud.com. 

| 7 detaljnije

Kakav je tvoj put ostvarenja budućnosti #ZA5?

Kakav je tvoj put ostvarenja budućnosti #ZA5? „Budućnost #za5“, nacionalni projekat za osnaživanje i edukaciju mladih, koji još od 2016. godine nastoji da, kroz brojne edukacije i radionice, inspiriše mlade da na vreme počnu da razmišljaju o svojoj karijeri.

| 1 detaljnije

Upoznajte AltTab na radnom doručku: Kako da privučete pasivne IT kandidate

Upoznajte AltTab na radnom doručku: Kako da privučete pasivne IT kandidate Kreirali smo novu platformu koja će pomoći svim poslodavcima koji su u potrazi za IT kadrovima. Tim povodom, organizujemo radni doručak i predstavljamo vam novu AltTab platformu 6. juna u Beogradu.

| 0 detaljnije

Studenti studentima: IT konferencija “VE: conf: From 0 to 1”

Studenti studentima: IT konferencija “VE: conf: From 0 to 1” “VE: conf: From 0 to 1” je besplatna IT konferencija koja će biti održana 14. juna u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu i na jednom mestu okupiti veliki deo srpske IT scene. 

| 0 detaljnije

Uskoči u digitalni marketing

Uskoči u digitalni marketing Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu prvi put ove godine nudi mogućnost svima da budu polaznici Belgrade Summer School i steknu i unaprede neophodna poslovna znanja iz digitalnog marketinga i medija.

| 0 detaljnije

HR Experience po drugi put okupio HR stručnjake iz zemlje i sveta

HR Experience po drugi put okupio HR stručnjake iz zemlje i sveta Strukturne promene, employer branding, privlačenje talenata, digitalizacija HR-a i wellbeing obeležili ovogodišnju HR Experience konferenciju.

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o.

Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o. Kandidati koji traže posao preko našeg sajta i zanimljiv im je rad u Digitec Galaxus, u nastavku teksta mogu saznati zašto je u ovoj kompaniji važan trening i obuka zaposlenih.


Kompanija Promont iz ugla zaposlenih

Kompanija Promont iz ugla zaposlenih Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u oblasti uslužnih delatnosti, u nastavku teksta mogu pročitati kako je raditi u kompaniji Promont Group.


Kako je raditi u kompaniji Intens

Kako je raditi u kompaniji Intens Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem u oblasti programiranja, saznajte više o poslodavcu Intens d.o.o. i priključite se njihovom timu od oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. 


Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd

Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd Kompanija Hyperoptic započela je sa radom 2011. godine. Prepoznatljiva je po tome što je pokrenula veliku gigabitnu mrežu u Velikoj Britaniji, pružajući vezu bržu od prosečne. Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte u nastavku teksta.


Comtrade iz perspektive zaposlenih

Comtrade iz perspektive zaposlenih Ukoliko tražite posao u oblasti Informacionih tehnologija Comtrade vam može biti zanimljiv za zaposlenje. U nastavku teksta možete saznati kako je raditi u ovoj kompaniji.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.