Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Sjajne reakcije na radionicu „Lepo mi je što imam posao koji volim“

Sjajne reakcije na radionicu „Lepo mi je što imam posao koji volim“ Prva u nizu radionica „ Lepo mi je što imam posao koji volim“  održana je u prostorijama StartIT centra  u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj Lepo mi je. Ova dvodnevna radionica namenjena je svima onima koji su završili formalno obrazovanje i pitaju se kojim putem da krenu nakon diplomiranja.

| 0 detaljnije

Besplatna obuka za žene u IT oblasti, prijave do 13. decembra u ponoć

Besplatna obuka za žene u IT oblasti, prijave do 13. decembra u ponoć Kompanija »Prometheus Technologies« poziva sve dame zainteresovane za informacione tehnologije da se prijave za učešće u besplatnoj računarskoj obuci koja će biti organizovana u okvirima projekta koji finansira UNESCO, a sprovodi Ministarstvo za trgovinu, turizam i telekomunikacije Republike Srbije.

| 33 detaljnije

Prošlo je vreme jednog posla za ceo život

Prošlo je vreme jednog posla za ceo život “Tržište rada se drastično menja razvojem novih tehnologija i jako je važno da shvatimo da za pet ili deset godina nećemo raditi ono što radimo sada."

| 0 detaljnije

Kako zaraditi dodatni novac, ako imate prostor koji vam stoji prazan

Kako zaraditi dodatni novac, ako imate prostor koji vam stoji prazan Izdavanje apartmana postalo je veoma popularno, jer je to odličan izvor zarade ukoliko imate dodatni prostor koji vam “zvrji” prazan.

| 4 detaljnije

Nezaposlenima visina plate najbitniji kriterijum na radnom mestu, zaposlenima bitniji međuljudski odnosi

Nezaposlenima visina plate najbitniji kriterijum na radnom mestu, zaposlenima bitniji međuljudski odnosi Kada su u pitanju nezaposlene osobe koje traže posao, najbitniji kriterijum pri izboru kompanije za koju će raditi je novac, odnosno visina primanja.

| 0 detaljnije

Kojim putem da krenete nakon diplomiranja - prijavite se za radionice

Kojim putem da krenete nakon diplomiranja - prijavite se za radionice Vaše formalno obrazovanje je završeno, stojite na raskršću  i pitate se šta sad. Kako da osvestite šta želite da radite i kojim putem da krenete? Kako da pravilno postavite svoje ciljeve i usmerite sa ka njima? Šta je bitno da biste se u pravom svetlu predstavili svom budućem poslodavcu i započeli svoju karijeru? Ako vas kopka odgovor na sva ova pitanja, prijavite se na besplatan seminar „Lepo mi je jer imam posao koji volim“  u organizaciji sajta Poslovi.infostud.com i Centra za lični razvoj Lepo mi je. 

| 3 detaljnije

Najčitanije vesti


"Summerpreneurship": Prilika da preduzetnici nađu kupce za svoja rešenja

"Summerpreneurship": Prilika da preduzetnici nađu kupce za svoja rešenja Impact Hub Beograd u Julu nastavlja sa akceleracijom za preduzetnike, sa specifičnim programima za one koji razvijaju svoje proizvode i trzište i za one koje se spremaju za investicije.

| 0 detaljnije

Hakaton usred jula -Čekamo vruće rešenje!

Hakaton usred jula -Čekamo vruće rešenje! Prvi Letnji hakaton u organizaciji poslovi.infostud.com, helloworld.rs i Poslonaut-a biće održan od 15-16. Jula u prostorijama Playground-a u Beogradu.

| 0 detaljnije

U susret Weekend media festivalu: Ko su najbolje agencije u regiji?

U susret Weekend media festivalu: Ko su najbolje agencije u regiji? Sve agencije za tržišne komunikacije iz regije pozvane su do 1. septembra 2017. prijaviti svoje projekte na BalCannes koji će se i ove godine održati u Rovinju u sklopu desetog izdanja Weekend Media Festivala.

| 0 detaljnije

Kako da znate, pre nego što konkurišete, da li ćete sigurno dobiti odgovor od poslodavca

Kako da znate, pre nego što konkurišete, da li ćete sigurno dobiti odgovor od poslodavca Svi poslodavci sa našeg sajta, koji redovno šalju povratne informacije kandidatima koji konkurišu na njihove oglase, ubuduće će biti posebno istaknuti, tako da ćete pre nego što se prijavite za određenu radnu poziciju, sa sigurnošću znati da li ćete dobiti i odgovor od poslodavca.

| 8 detaljnije

Meke i tvrde veštine u radnom okruženju: šta su i po čemu se razlikuju?

Meke i tvrde veštine u radnom okruženju: šta su i po čemu se razlikuju? Meke veštine su lične veštine koje oslikavaju vašu sposobnost snalaženja u poslovnom i životnom okruženju. Za razliku od njih, tvrde veštine se stiču po pravilu, to formalnim obrazovanjem, kroz čitanje literature i drugih materijala za obuke ili pak na samom poslu"

| 1 detaljnije

Moderan koncept poslovnog prostora

Moderan koncept poslovnog prostora Svi parametri pokazuju da se način poslovanja na globalnom nivou menja i da je potreba za radom na daljinu, fleksibilnim radnim vremenom i iznajmljivanjem prostora za rad po pristupačnim cenama sve veća.

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Trening i razvoj zaposlenih u Nelt Co d.o.o.

Trening i razvoj zaposlenih u Nelt Co d.o.o. Ukoliko ste kandidat koji preko našeg sajta traži zaposlenje i razmatrate mogućnost da konkurišete u kompaniji Nelt Co d.o.o., saznajte više o tome kako izgleda trening i razvoj zaposlenih u ovoj kompaniji.


Vrednosti koje neguju u Loreal Balkan d.o.o.

Vrednosti koje neguju u Loreal Balkan d.o.o. Ukoliko ste kandidat koji traži posao preko našeg sajta, a razmišljate o tome da konkurišete za posao u kompaniji Loreal Balkans, saznajte više o vrednostima koje neguju u ovoj kompaniji.


Sitel SBA d.o.o. čine ljudi

Sitel SBA d.o.o. čine ljudi Sitel je kompanija koja posluje u oblasti pružanja korisničke podrške.  Sitelova poslovna rešenja uključuju brigu o korisnicima, tehničku podršku, privlačenje novih korisnika, kao i pružanje podrške putem socijalnih mreža.


Korporativna kultura u Devtech-u

Korporativna kultura u Devtech-u Ukoliko ste kandidat koji preko našeg sajta i razmišljate o tome da zaposlenje potražite u kompaniji Devtech, saznajte više o njihovoj korporativnoj kulturi.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.