Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Imate 30 sekundi da se predstavite. Vreme teče sad!

Imate 30 sekundi da se predstavite. Vreme teče sad! Šta biste ispričali poslodavcu iz snova da ga sretnete u liftu i vozite se sa njim 30 sekundi? “Gospodine, veliko mi je zadovoljstvo, vaš rad i rad vaše firme pratim već godinama i ja sam zainteresovana za vašu industriju…”, zvuk lifta i kraj! Poslodavac iz snova je stigao na svoje odredište i morao je da ode.

| 0 detaljnije

Održani HR meetup-i za IT kompanije u Kragujevcu i Nišu

Održani HR meetup-i za IT kompanije u Kragujevcu i Nišu Susretima sa predstavnicima IT kompanija u Kragujevcu i Nišu, protekle nedelje smo započeli seriju HR meetup-a na temu “Kako privući i zadržati najbolje IT kandidate”, u cilju podrške stručnjacima za ljudske resurse u procesu zapošljavanja kvalitetnih IT kadrova.

| 0 detaljnije

IT kandidati i ove godine izabrali najpoželjnije IT poslodavce

IT kandidati i ove godine izabrali najpoželjnije IT poslodavce Rezultati istraživanja sajta poslovi.infostud.com „Najpoželjniji poslodavac 2018“ pokazuju i ko su najatraktivniji IT poslodavci u Srbiji i šta ih čini tako zanimljivim za kandidate. U okviru istraživanja, koje je popunio 10 041 ispitanik, analizirani su odgovori i 1645 anketiranih iz IT sfere koji su birali najpoželjnije IT poslodavce.

| 0 detaljnije

HR zajednica odabrala najbolje HR projekte u zemlji

HR zajednica odabrala najbolje HR projekte u zemlji Uspešne HR priče su novi projekat koji je ove godine pokrenut istovremeno sa konferencijom HR Experience, sa ciljem da bi se obezbedio prostor HR stručnjacima da međusobno dele praktična znanja i da na taj način promovišu dobre prakse u upravljanju ljudskim resursima. Ovaj projekat nastaviće da živi i u narednim godinama jer postignuti rezultati ukazuju da postoji potreba u domaćoj HR zajednici za ovakvom razmenom znanja. 

| 0 detaljnije

Kako do honorarnog posla tokom leta

Kako do honorarnog posla tokom leta Dolazi leto i mnogi mladi ljudi razmišljaju kako da dođu do dodatnih prihoda u najtoplijim mesecima kada nema predavanja. Nemate vremena da prolazite dugotrajne procese selekcije. Želite da pronađete honorarni posao za nekoliko dana i počnete da zarađujete što pre.

| 0 detaljnije

Mokrogorska škola menadžmenta i Infostud grupa dodeljuju stipendiju u vrednosti od 6.000 evra

Mokrogorska škola menadžmenta i Infostud grupa dodeljuju stipendiju u vrednosti od 6.000 evra Mokrogorska škola menadžmenta (MŠM) i Infostud grupa objavili su konkurs za dodelu jedne pune stipendije za Mokrogorski Executive MBA program (MEMBA) u vrednosti od 6.000 evra.

| 0 detaljnije

Najčitanije vesti


Zlato za kampanju „Nađi novi posao“

Zlato za kampanju „Nađi novi posao“ UEPS zlatno prizanje pripalo sajtu poslovi.infostud za najbolju integrisanu kampanju

| 0 detaljnije

Koje komunikacione veštine su važne za poslovni uspeh?

Koje komunikacione veštine su važne za poslovni uspeh? Sposobnost komunikacije sa nadređenima i kolegama je esencijalno, bez obzira na privrednu granu u kojoj radite. 

| 0 detaljnije

Poslodavcima i dalje negativna ocena za izostanak povratne informacije o ishodu konkursa za posao

Poslodavcima i dalje negativna ocena za izostanak povratne informacije  o ishodu konkursa za posao I protekle godine su kandidati koji putem sajta Poslovi.infostud.com konkurišu za posao, u okviru istraživanja  „Oceni put do posla“ dali svoj sud o načinu na koji su poslodavci organizovali proces selekcije i regrutacije u svojim kompanijama.

| 10 detaljnije

Saznajte kako do prekvalifikacije u IT, i to besplatno

Saznajte kako do prekvalifikacije u IT, i to besplatno Ukoliko ste nezadovoljni poslom, nezaposleni ste ili jednostavno želite promenu u poslovnom životu, jedno od rešenja jeste prekvalifikacija.

| 11 detaljnije

Glasajte za Poslovi.infostud.com u izboru za najbolje sajtove Srbije

Glasajte za Poslovi.infostud.com u izboru za najbolje sajtove Srbije  Sajt  Poslovi.infostud.com  nominovan za nagradu publike u okviru izbora  PC PRESS TOP 50 – najbolje online stvari. Glasajte za nas do ponedeljka 22.1. do 15h na ovom linku.

| 5 detaljnije

Strateško ulaganje Fondacije Novak Đoković u mlade istraživače

Strateško ulaganje Fondacije Novak Đoković u mlade istraživače Fondacija Novak Đoković potpisala je protokol o saradnji sa Filozofskim fakultetom Univerziteta u Beogradu, i tako postala prva organizacija u Srbiji koja podržava istraživače i istraživanja iz oblasti predškolskog obrazovanja.

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Koje pogodnosti Levi9 IT Services pruža zaposlenima

Koje pogodnosti Levi9 IT Services pruža zaposlenima Kada je reč o IT sektoru u Srbiji, Levi9 IT Services, visoko je na listi najpoželjnijih poslodavaca. Kandidatima koji razmatraju mogućnost da zaposlenje potraže baš kod ovog poslodavca, mogu biti interesantne informacije o pogodnostima za zaposlene.


U Trizmi teže stalnom napretku

U Trizmi teže stalnom napretku "Trizma" je kompanija koja posluje u dinamičnom okruženju iz osblasti Outsourcinga, sa klijentima na 15 jezika, u 51 zemlji i na 5 različitih kontinenata. Ukoliko poznajete više od dva jezika i želja Vam je da postanete deo razvojnog tma koji konstantno raste, možda je Trizma prava kompanija za Vas.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.