Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


One&Only Portonovi zapošljava u tri sektora

One&Only Portonovi zapošljava u tri sektora One&Only rezort zapošljava kolege u tri sektora. Jedan dan početkom marta izdvojili su za upoznavanje sa potencijalnim kandidatima. Pogledajte u kojim sferama traže kolege.

| 0 detaljnije

Sunčani Hvar hoteli traže radnike za sezonu 2020.

Sunčani Hvar hoteli traže radnike za sezonu 2020. Sunčani Hvar svoje uspehe bazira na visoko motivisanim i produktivnim ljudskim potencijalima. Svoju ponudu radnih mesta i uslove rada predstaviće u Beogradu u sredu 26.02.2020. u 9h, u hotelu Hilton.

| 0 detaljnije

NIS Calling iz ugla praktikanata

NIS Calling iz ugla praktikanata Konkurs za novu sezonu NIS Calling prakse je otvoren! Kako bismo vam približili tok programa, u nastavku teksta polaznici drugog ciklusa prenose vam svoja iskustva.

| 0 detaljnije

Kako da razvijete strast prema poslu

Kako da razvijete strast prema poslu Ukoliko mislite da je teško biti strastven prema poslu, verujte da nije. Potrebno je samo da osvestite kako da je razvijete, jer je sigurno posedujete.

| 1 detaljnije

Prilika za mlade da dođu do prvog zaposlenja

Prilika za mlade da dođu do prvog zaposlenja HR konferencija "Originalni razgovori" na kojoj će više od 250 mladih imati priliku da se upozna sa procesom intervjua za posao ili nađe prvo zaposlenje biće održana 24. februara, treću godinu za redom, u Crowne Plazi u Beogradu.

| 1 detaljnije

INICIJATIVA „DIGITALNA SRBIJA“ PREDSTAVILA ISTRAŽIVANJE STARTAP SKENER  

INICIJATIVA „DIGITALNA SRBIJA“ PREDSTAVILA ISTRAŽIVANJE STARTAP SKENER   U Srbiji ih ima između 200 i 400, većina je smeštena u Beogradu i Novom Sadu, a njihovi osnivači u proseku imaju 33 godine. Iako su na srpskom tržištu prisutni samo 10 godina, u tom periodu poslovanja u različitim sferama, uspeli su da privuku više od 143 miliona evra investicija!   

| 0 detaljnije

Najčitanije vesti


Budi i ti jedan od preko 2000 volontera koji će pomoći da Evropske univerzitetske igre 2020 u Beogradu budu najbolje do sad!

Budi i ti jedan od preko 2000 volontera koji će pomoći da Evropske univerzitetske igre 2020 u Beogradu budu najbolje do sad! Najveće evropsko studentsko prvenstvo, Evropske univerzitetske igre, održaće se u Beogradu od 10. do 25. jula 2020. Srbija je još jednom dobila priliku da se, nakon Univerzijade 2009. godine, dokaže kao vrstan organizator najvećeg univerzitetskog sportskog takmičenja – u čemu će biti potrebna velika volonterska pomoć.

| 0 detaljnije

Biciklom do posla - put do boljeg zdravlja i očuvanja životne sredine

Biciklom do posla - put do boljeg zdravlja i očuvanja životne sredine Bilo da želite da poboljšate kondiciju, unapredite zdravlje, uštedite novac, ili pak brinete o životnoj sredini, vožnja biciklom do posla može biti jedna od najboljih odluka koju ćete doneti.

| 4 detaljnije

Priče iz prve ruke – kako zaista izgleda posao magacionera u Šimanovcima

Priče iz prve ruke – kako zaista izgleda posao magacionera u Šimanovcima Kako je Atlantic Grupa objavila oglas za zapošljavanje magacionera, odlučili smo da sami proverimo šta kažu o tom radnom mestu ljudi koji već tamo rade. Pročitajte njihova iskustva.

| 3 detaljnije

Počeli kao mali, porodični biznis, a sada oblače svetske prvake

Počeli kao mali, porodični biznis, a sada oblače svetske prvake Ovo je priča o tome kako stvoriti svoj biznis i brend u oblasti privrede u kojoj već godinama, sav “kolač” dele multinacionalne korporacije, dok se vrednosti ugovora koje sklapaju mere milionima.

| 0 detaljnije

DRIVE konferencija: Budućnost HRM-a je ovde i sada

DRIVE konferencija: Budućnost HRM-a je ovde i sada Kompanija Kolektiv – Posao.ba organizUJE desetu po redu DRIVE konferenciju, najveću regionalnu konferenciju o liderstvu i talent menadžmentu 03. oktobra u Hotelu Hills u Sarajevu.

| 0 detaljnije

Saznajte više o mogućnosti zaposlenja u Sloveniji na Sajmu zapošljavanja u Beogradu

Saznajte više o mogućnosti zaposlenja u Sloveniji na Sajmu zapošljavanja u Beogradu Sajam zapošljavanja, tokom koga će slovenačke kompanije predstaviti svoju delatnost i pozicije otvorene za radnike iz Srbije biće održan u beogradskom Sava centru 19. septembra 2019. godine.

| 3 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Carlsberg iz ugla zaposlenih

Carlsberg iz ugla zaposlenih Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u kompaniji „Carlsberg Srbija“, mogu sve tražene informacije o poslodavcu pronaći na jednom mestu, u njegovom profilu, u rubrici Upoznajte poslodavce. Saznajte u nastavku šta kaže Katarina Kljajić, Menadžer za upravljanje komercijalnim projektima, kako je raditi u Carslberg-u.


Endava iz perspektive zaposlenih

Endava iz perspektive zaposlenih Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, jedna od mogućnosti je kompanija Endava, tehnološka kompanija, sa preko 18 godina iskustva u oblasti finansija, osiguranja, telekomunikacija, medijia, tehnologija i maloprodaje. Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte iz iskustva Petra Cvijića, Development Consultant-a.


Kako je raditi u kompaniji JT International

Kako je raditi u kompaniji JT International Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, jedna od mogućnosti je JT International a.d. Senta. Reč je o poslodavcu koji u Srbiji zapošljava oko 280 ljudi. Ukoliko želite da postanete deo tog velikog tima, saznajte kako je raditi u ovoj kompaniji iz iskustva Sanje, Marketing odeljenje.


Digitec Galaxus doo iz perspektive zaposlenih

Digitec Galaxus doo iz perspektive zaposlenih Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, a interesantan im je rad u Digitec Galaxus d.o.o., mogu biti korisne informacije o beneficijama i vrednostima koje neguju zaposleni u ovoj kompaniji.


Kompanija OBLO Living iz ugla zaposlenih

Kompanija OBLO Living iz ugla zaposlenih Ukoliko ste kandidat koji preko našeg sajta traži zaposlenje, a razmatrate mogućnost da konkurišete u kompaniji OBLO Living, saznajte više o tome kako je biti član njihovog tima.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.