Advertisement

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Nastavljaju se besplatne IT konsultacije, na redu su Web dizajn, JAVA i React

Nastavljaju se besplatne IT konsultacije, na redu su Web dizajn, JAVA i React U subotu, 28. januara 2017. godine od 10:00 - 13:00 časova austrijska softverska kompanija „TeleTrader“ organizuje besplatne IT konsultacije.

| 0 detaljnije

Otvorene prijave za međunarodno studentsko takmičenje L'ORÉAL BRANDSTORM

Otvorene prijave za međunarodno studentsko takmičenje L'ORÉAL BRANDSTORM Studenti iz Srbije imaju priliku da učestvuju u jednom od najvećih međunarodnih takmičenja, koje se na globalnom nivou kontinuirano održava već 25 godina. Reč je o L'Oréal Brandstorm takmičenju na kome učesnici, osim sticanja novih znanja, veština, praktičnog iskustva i pristupa vrednim on-line materijalima, dobijaju i mogućnost zaposlenja i prakse, kao i priliku za osvajanje brojnih vrednih nagrada.

| 0 detaljnije

Proveli smo dan na poslu sa devojkom koja ima cerebralnu paralizu

Proveli smo dan na poslu sa devojkom koja ima cerebralnu paralizu Proveli smo jedan dan na poslu sa Oliverom Nikolić i pokušali da otkrijemo kako izgleda radni dan osobe sa invaliditetom.

| 0 detaljnije

"Radimo u Guglu, i ovo su stvari koje tamo mrzimo"

"Radimo u Guglu, i ovo su stvari koje tamo mrzimo" Gugl je već dugo najpoželjniji poslodavac na svetu - zbog odličnih plata, imidža i uslova rada, ali nije baš sve tako bajno.

| 0 detaljnije

Kompanija Delphi organizuje Dan karijere u Novom Sadu

Kompanija Delphi organizuje Dan karijere u Novom Sadu U sredu 18.januara kompanija Delphi organizovaće Dan karijere u Dunavskom parku u Novom Sadu. Događaj će biti održan u restoranu Ledene šume.  Tom prilikom predstavnici kompanije će informisati posetioce o slobodnim radnim pozicijama na koje će svi zainteresovani moći da konkurišu.

| 0 detaljnije

Počinju kursevi za Java programere i web dizajnere - prva nedelja besplatna

Počinju kursevi za Java programere i web dizajnere - prva nedelja besplatna U ponedeljak, 23. januara 2017. godine austrijska softverska kompanija „TeleTrader“ počinje sa organizovanjem tromesečnog kursa „Web dizajn“ i "Java programer" Prva nedelja kursa je potpuno besplatna kako bi mogli da procenite predavača, ali i Vaše mogućnosti i preferencije ka ovom zanimanju.

| 0 detaljnije

Najčitanije vesti


U javnim preduzećima posao za 700 direktora

U javnim preduzećima posao za 700 direktora Javna preduzeća, pre svega na lokalnom nivou, uveliko raspisuju konkurse za glavnog menadžera.

| 0 detaljnije

Šta povezuje Weekend Media Festival i knjigu Čaj od šljiva?

Šta povezuje Weekend Media Festival i knjigu Čaj od šljiva? Na devetom izdanju Weekend Media festivala, koji se održava od 22. do 25. septembra, biće puno zanimljivih, novih tema i govornika koji će svakako svojom pojavom zaintrigirati pažnju brojnih posetilaca koji se očekuju u jedinstvenoj staroj fabrici duvana u Rovinju.

| 0 detaljnije

Utrostručen broj zaposlenih preko agencija - Lizing radnika sve popularniji među poslodavcima

Utrostručen broj zaposlenih preko agencija - Lizing radnika sve popularniji među poslodavcima Poslednjih pet godina za trećinu je povećan broj registrovanih agencija za posredovanje u zapošljavanju, a broj zaposlenih na takav način gotovo je utrostručen.

| 0 detaljnije

Deset najisplativijih poslova u Srbiji

Deset najisplativijih poslova u Srbiji U nedavnom saopštenju Republičkog zavoda za statistiku, prosečna neto zarada u Srbiji isplaćena u junu 2016. godine iznosila je 46.450 dinara, što je nominalno više za 5,7 odsto nego u maju a realno je povećanje od 5,6 odsto.

| 0 detaljnije

6 reči koje ne bi trebalo da koristimo u CV-ju

6 reči koje ne bi trebalo da koristimo u CV-ju Znate i sami da treba da prerađujete CV za svaki posao za koji se prijavljujete. Mislite da svaki put unosite nešto novo i svežije, ali i dalje vas ne zovu na intervju.

| 0 detaljnije

Država daje kompanijama Leoni i Sinterfus gotovo 6 mil EUR - Podsticaji namenjeni zapošljavanju 1.100 radnika

Država daje kompanijama Leoni i Sinterfus gotovo 6 mil EUR - Podsticaji namenjeni zapošljavanju 1.100 radnika Ministar privrede Željko Sertić potpisao je u petak, 5. avgusta, sa direktorom kompanije Leoni Klemensom Saksom ugovor o podsticajima za izgradnju dva nova pogona i zapošljavanje novih radnika u Prokuplju i Doljevcu.

| 2 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Šta zaposlenima nudi kompanija “Enterijer Janković”

Šta zaposlenima nudi kompanija “Enterijer Janković” Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u kompaniji „Enterijer Janković“, koja sa preko 500 zaposlenih i predstavništvima u više zemalja Evrope i Bliskog istoka spada među lidere u svom poslu u ovom delu kontinenta, moći će sve tražene informacije o ovom poslodavcu da pronađu na jednom mestu, u njegovom profilu, u rubrici “Upoznajte poslodavce”.


Kako je raditi u kompaniji „Delphi packard“

Kako je raditi u kompaniji „Delphi packard“ Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u kompaniji „Delphi packard“, koja je globalni lider i jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije, moći će sve tražene informacije o ovom poslodavcu da pronađu na jednom mestu, u njegovom profilu, u rubrici “Upoznajte poslodavce”.


Kako "Nelt" podržava mlade u razvoju karijere

Kako "Nelt" podržava mlade u razvoju karijere Za mlade kadrove na tržištu rada, "najbolniji" je periodu između završetka školovanja i prvog zaposlenja, uglavnom zbog nedostatka radnog iskustva. Evo kako im kompanija "Nelt" pomaže da se kroz taj period približe poslu:


Kako u kompaniji "Kühne + Nagel" prepoznaju uspeh i nagrađuju zaposlene

Kako u kompaniji "Kühne + Nagel" prepoznaju uspeh i nagrađuju zaposlene Sistem nagrađivanja zaposlenih jedna je od stavki koje se kandidatima za zaposlenje nalaze pri vrhu spiska onoga što je bitno prilikom donošenje odluke o konkurisanju za posao u nekoj kompaniji. Evo kako to radi "Kühne + Nagel", jedna od vodećih svetskih logističkih kompanija koja posluje i u Srbiji:


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.