Advertisement

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Mladalački poslovi - spoj koristi i zadovoljstva

Mladalački poslovi - spoj koristi i zadovoljstva Sigurno ne možete ni da se setite koliko ste puta čuli izjavu u stilu popularne FB starnice “Dživdžan zbori” koja glasi - “znaš kako je na Zapadu, napuni 18 godina, uhvatiš ga za ruku, izvedeš napolje i pustiš neke se snalazi sam u životu i nek zarađuje”.

| 1 detaljnije

Kakva su vaša iskustva sa zapošljavanjem

Kakva su vaša iskustva sa zapošljavanjem Naš sajt, Poslovi.infostud.com, u saradnji sa obrazovnim sajtovima iz Infostud grupacije, kao i vodećim regionalnim sajtovima za zapošljavanje, Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine, realizuje istraživanje o stanju na tržištu rada u regionu.

| 2 detaljnije

Panel diskusije u okviru virtuelnog sajma karijera i znanja, čekamo vas u subotu

Panel diskusije u okviru virtuelnog sajma karijera i znanja, čekamo vas u subotu U subotu, 14. oktobra, u Startit centru u Beogradu (Savska 5), biće održane dve panel diskusije, u sklopu ovogodišnjih "Virtuelnih dana karijera i znanja 2017".

| 0 detaljnije

Danas na live chat-u Nordeus, Infostud, Delhaize...

Danas vas na live chat-u čekaju sledeći poslodavci: Predstavništvo Joorney LLC Beograd, Sitel, Infostud, Delhaize Srbija, Metro Cash&Carry, Nordeus, Ernst&Young, Adria Media Group, Global Engineering Technologies d.o.o..

| 0 detaljnije

Počeo virtuelni sajam, poslodavci vas čekaju na live chat-u

Počeo virtuelni sajam, poslodavci vas čekaju na live chat-u Danas vas na live chatu čekaju predstavnici kompanija Studio Moderna, Adria Media Group, Ernst&Young, Mercator S, P3 Communications, Sitel, Predstavništvo Joorney LLC Beograd, ComData i Global Engineering Technologies d.o.o.. Pogledajte raspored i odvojite vreme da popričate s potencijalnim poslodavcima.

| 0 detaljnije

Prvi besplatan kurs pravljenja sajtova za nezaposlene u Subotici

Prvi besplatan kurs pravljenja sajtova za nezaposlene u Subotici Organizuje se prvi besplatan kurs programiranja i pravljenja sajtova u Subotici, obuhvatajući učenje programskih jezika HTML i CSS. Kurs će trajati dva meseca, sa predavanjima dva puta nedeljno.

| 1 detaljnije

Najčitanije vesti


Kada je pravo vreme da započnete sopstveni biznis? Saveti uspešnog arhitekete Anje Ivane Milić

Kada je pravo vreme da započnete sopstveni biznis? Saveti uspešnog arhitekete Anje Ivane Milić Arhitekta Anja Ivana Milić godinama je radila je kao frilenser. Posle jedne decenije radnog iskustva odlučila je da počne da projektuje za poznatog korisnika, otvorila je privatni arhitektonski biro i tako, sa 5.000 nemačkih maraka, krenula u vode privatnog biznisa. Danas sa suprugom Aleksandrom vodi kompaniju Arhi.pro.

| 0 detaljnije

Serija besplatnih seminara o društvenom preduzetništvu

Serija besplatnih seminara o društvenom preduzetništvu Serija besplatnih seminara u organizaciji udruženja "Razlivalište" najaviće najznačajnije omladinsko takmičenje na temu društvenog preduzetništva u Evropi i šire.

| 1 detaljnije

Od kožara do proizvođača modne obuće. Porodični biznis procvetao u Nišu.

Od kožara do proizvođača modne obuće. Porodični biznis procvetao u Nišu. Ručno rađenu kožnu modnu i radnu obuću porodica Nenadović iz Niša pravi duže od 20 godina. Otac Dragan osnovao je firmu „Kanin doo“ 1994. godine, a sin Nikola preuzeo je porodičnu firmu, nastavio i unapredio posao koji je otac započeo.

| 0 detaljnije

Mila Litvinjenko: Uspeh je zagarantovan ukoliko je kuća postavljena na zdravim temeljima

Mila Litvinjenko: Uspeh je zagarantovan ukoliko je kuća postavljena na zdravim temeljima Proizvodnja kozmetike za Milu Litvinjenko bio je posao u kojem je do izražaja došla njena kreativnost. Sa poslom je počela pre nešto više od dve decenije i do danas svoj posao radi sa istim entuzijazmom i strašču.

| 0 detaljnije

Kazne za poslodavce koji ne plate dodatno rad tokom praznika

Kazne za poslodavce koji ne plate dodatno rad tokom praznika I dok su zaposleni u javnom sektoru uživali u produženom vikendu – za njih su ponedeljak i utorak bili neradni dani, zaposleni u privatnom sektoru bili su na radnim mestima.

| 16 detaljnije

Najteža pitanja na intervju-u: Koji odgovori neće ostaviti negativan utisak na poslodavca

Najteža pitanja na intervju-u: Koji odgovori neće ostaviti negativan utisak na poslodavca Brojni poslodavci postavljaju pitanje „Šta su vaše najveće slabosti“ – ali koji odgovor žele da čuju?

| 3 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Iskustvo zlatnog agenta Studio Moderne

Iskustvo zlatnog agenta Studio Moderne Ukoliko ste kandidat koji je u potrazi za poslom preko našeg sajta, a razmatrate mogućnost da konkurišete na pozciju prodavca u call centru Studio Moderne, pročitajte iskustvo Tamare Nikolić, zlatnog agenta prodaje u call centru.


Zašto je dobro biti Vip-ovac?

Zašto je dobro biti Vip-ovac? Ukoliko ste kandidat koji traži zaposlenje preko našeg sajta i razmatrate mogućnost da konkurišete u Vip mobile, sve informacije o ovom poslodavcu, možete pronaći na njegovom profilu, u rubrici Upoznajte poslodavce.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.