Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Pripremamo Nišlije za intervju sa HR-om

Pripremamo Nišlije za intervju sa HR-om Videli ste oglas za posao, konkurisali na željenu poziciju i poslali biografiju i propratno pismo. Nakon toga sledi poziv poslodavca da dođete na razgovor. Radujete se tom pozivu, ali kako se dan razgovora za posao bliži, radost ustupa mesto blagoj nervozi: Kako da se obučem? Šta će me sve pitati? Šta da odgovorim a da ostavim dobar utisak? Šta ako me pitaju gde vidim sebe za x godina ili koliku platu očekujem?

| 0 detaljnije

Kako se izboriti sa dugoročnim ciljevima

Kako se izboriti sa dugoročnim ciljevima Trik sa postavljanjem ciljeva nije pričanje o njima nego konkretna akcija. Da bi se oni zaista realizovali i pretočili u stvarnost bitan je dobar plan koji omogućava da se oni zaista i dogode.

| 0 detaljnije

U Nišu ima posla!

U Nišu ima posla! Drage Nišlije, proleće je doba godine kada se sve budi i cveta i stoga smo odlučili da i vama ovaj mart i april učinimo vedrijim i vrednijim. Od 15. marta do 15. aprila Poslovi.Infostud boraviće u Nišu i biće posvećeni aktivnostima zapošljavanja u vašem gradu.

| 0 detaljnije

Formirajte svoju naviku čitanja

Formirajte svoju naviku čitanja Čitanje umanjuje stres, utiče na poboljšanje memorije, čini nas kreativnijim, a tu je i sticanje novih znanja. Pročitajte kako da steknete naviku svakodnevnog čitanja.

| 1 detaljnije

Prijavite se za program o poslovanju u Beogradu i Novom Sadu

Prijavite se za program o poslovanju u Beogradu i Novom Sadu Prvi put u Beogradu i Novom Sadu biće održan program koji ima za cilj da omogući osobama bez poslovnog iskustva da razumeju od čega se proces poslovanja sastoji

| 0 detaljnije

BESPLATNE OBUKE ZA RAD U IKT SEKTORU

BESPLATNE OBUKE ZA RAD U IKT SEKTORU U okviru projekta ‘’Podrška održivom povratku interno raseljenih lica na Kosovo*’’, Arbeiter – Samariter – Bund i Centar za ravnomerni regionalni razvoj objavljuju javni poziv za učešće u programu obuka za rad u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT).

| 0 detaljnije

Najčitanije vesti


Četrnaesti sajam poslova i praksi u Beogradu

Četrnaesti sajam poslova i praksi u Beogradu Sajam poslova i stručnih praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta „JobFair18 — Kreiraj svoju budućnost!” održaće se 5. i 6. novembra 2018. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.

| 0 detaljnije

Kratak vodič kako da kreirate svoj LinkedIn profil i iskoristite ga u potrazi za poslom

Kratak vodič kako da kreirate svoj LinkedIn profil i iskoristite ga u potrazi za poslom U poslovnom svetu važi nepisano pravilo da su dobri i kvalitetni kontakti zlata vredni. Bilo da ste na početku karijere ili već iza sebe imate dosta radnog iskustva, istraživanja pokazuju da mnogi previđaju korišćenje Linkedin platforme čiji je potencijal ogroman. 

| 0 detaljnije

Vreme je da programeri regiona ponovo odmere snage svog koda

Vreme je da programeri regiona ponovo odmere snage svog koda Na prošlogodišnjem Virtuelnom Hakatonu u kom su učestvovali programeri iz regiona pobedu i prve tri nagrade su odneli programeri iz Hrvatske, dok su se naši programeri našli na petom mestu. Ove godine je vreme da programeri ponovo odmere snage svog koda i osvoje neku od vrednih nagrada. 

| 1 detaljnije

Na korak do uspešne karijere uz korisne savete i programe

Na korak do uspešne karijere uz korisne savete i programe Neke studije pokazuju da se menadžer ljudskih resursa za kandidata odluči u prvih pet minuta razgovora, a da ostatak intervjua gleda da potvrdi svoju odluku.

| 0 detaljnije

CONTINENTAL meetup: Projektni menadžment u industrijalizaciji proizvoda

CONTINENTAL meetup: Projektni menadžment u industrijalizaciji proizvoda Kompanija Continental u Subotici poziva sve zainteresovane da prisustvuju prvom meetup-u na temu Projektni menadžment u industrijalizaciji novih proizvoda u proizvodnji rešenja za protok fluida.

| 0 detaljnije

Najčešće gramatičke greške prilikom pisanja CV i motivacionog pisma

Najčešće gramatičke greške prilikom pisanja CV i motivacionog pisma Nekad sasvim dobar i pristojan CV ili motivaciono pismo značajno može da naruži nekoliko pravopisnih ili gramatičkih grešaka koje se u njemu nađu.

| 5 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Koje vrednosti neguje poslodavac Swarovski?

Koje vrednosti neguje poslodavac Swarovski? Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, jedna od mogućnosti je poslodavac Swarovski Subotica d.o.o. koji je deo Swarovski globalne proizvodne mreže. Danas ovaj poslodavac broji oko 650 zaposlenih.


Kako je raditi u kompaniji Phoenix?

Kako je raditi u kompaniji Phoenix? Kandidatima koje traže zaposlenje u oblasti zdravstva i farmacije, jedna od mogućnosti su Phoenix Kompanije. Phoeinx grupa je aktivna u 26 zemalja, a u Srbiji, u okviru ove grupe posluju kompanije EL Pharma (Evropa Lek Pharma,d.o.o.) Zdravstvena ustanova apoteka BENU i INOPHARM d.o.o.


Koje beneficije pruža poslodavac Mozzart?

Koje beneficije pruža poslodavac Mozzart? Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, jedna od mogućnosti je poslodavac Mozzart. Sa preko 3.000 zaposlenih, "Mozzart kladionica" je jedan od većih poslodavaca u Srbiji, a koje beneficije uživaju njegovi zaposleni saznajte u nastavku teksta.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.