Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Peta konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima “Digital 2018” 6. i 7. septembra u Beogradu

Peta konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima “Digital 2018” 6. i 7. septembra u Beogradu Petu godinu zaredom Color Media Communications organizuje “Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

| 0 detaljnije

Kako krenuti u potragu za poslom nakon otkaza

Kako krenuti u potragu za poslom nakon otkaza Otkaz sam po sebi predstavlja jedan vid prekretnice kako u karijeri tako i u životu. Bilo da ste ga sami dali ili dobili, pred vama je period koji treba aktivno iskoristiti u cilju što bržeg zaposlenja.

| 1 detaljnije

Jesenji Vivaldi HR forum - Employer branding u svojoj punoj širini i kompleksnosti

Jesenji Vivaldi HR forum - Employer branding u svojoj punoj širini i kompleksnosti Poslovi.infostud ovogodišnji je generalni pokrovitelj i selektor programa Jesenjeg Vivaldi HR Foruma. Krovna tema foruma je EMPLOYER BRANDING, odnosno povezivanje HR i MARKETING funkcije i njihovo sinergetsko delovanje u brendiranju kompanije kao poželjnog poslodavca sa ciljem privlačenja kvalitetnih kandidata.

| 0 detaljnije

Odlaganje obaveza ili šta biva kad majmun trenutnog zadovoljenja preuzme vlast

Odlaganje obaveza ili šta biva kad majmun trenutnog zadovoljenja preuzme vlast Zašto danas kad može i sutra, prekosutra ili za tri dana? Poznat vam je već ovaj scenario, odlaganje nas na kraju dovodi u škripac sa vremenom i nagomilanim obavezama i na poslu i u privatnom životu.

| 0 detaljnije

Skajp intervju vs. Intervju licem u lice

Skajp intervju vs. Intervju licem u lice Intervju za posao putem Skajpa ili bilo koje druge video veze nije novina i mnoge kompanije se služe ovim vidom komunikacije iz najčešće praktičnih razloga, naročito u situacijama kada kandidati žive u drugom gradu. 

| 1 detaljnije

Pretražite oglase, sačuvajte pretragu i na mejl ćete dobijati obaveštenja o željenim poslovima

Pretražite oglase, sačuvajte pretragu i na mejl ćete dobijati obaveštenja o željenim poslovima Kako bismo vam olakšali nalaženje poslova koji vam odgovaraju, kreirali smo opciju „Sačuvana pretraga“, pomoću koje možete u svakom trenutku doći do oglasa za poslove koji odgovaraju kriterijumima koje sami zadate.

| 2 detaljnije

Najčitanije vesti


Koliku platu očekujete na ovom poslu

Koliku platu očekujete na ovom poslu Jedno od najstrašnjih pitanja na razgovoru za posao, zar ne? Koliko puta ste pomislili “Samo da me to ne pitaju”, a kao po pravilu poslodavci ne propuštaju priliku da postave ovo pitanje i to često na prvom intervjuu za posao. 

| 15 detaljnije

Philip Morris među najboljim poslodavcima u Srbiji i svetu

Philip Morris među najboljim poslodavcima u Srbiji i svetu Kompanija Philip Morris Srbija dobitnik je treću godinu zaredom priznanja koje je svrstava među najbolje poslodavce u zemlji - „Top Employer Serbia 2018". Istovremeno, priznanje „Top employer“ za 2018. godinu ova multinacionalna kompanija dobila je i na evropskom, ali i na globalnom nivou.  

| 0 detaljnije

10 bitnih stvari o kojima bi trebalo da razmišljaš na novom poslu

10 bitnih stvari o kojima bi trebalo da razmišljaš na novom poslu Dolazak na novi posao uvek izaziva pomešana osećanja. Iako vam je sve još uvek novo i nepoznato, ushićeni ste, radosni i željni da se dokažate pred kolegama i nadređenima.

| 2 detaljnije

Da li je prekovremeni rad neophodan za napredovanje u karijeri

Da li je prekovremeni rad neophodan za napredovanje u karijeri Vredni ste, odgovorni, i na vreme završavate sve radne zadatke. A opet nešto nedostaje, nikako da napredujete na poslu koji radite, iako pravite dobre rezultate.

| 2 detaljnije

Zapošljavanje u karikaturi i ilustraciji

Zapošljavanje u karikaturi i ilustraciji Od nedavno ste na našim nalozima na Facebooku i Instagramu mogli da primetite nove, zabavne ilustracije u vezi sa tržištem rada. Odnose se na situacije sa kojima se srećemo  u procesu zapošljavanja,  selekciju i regrutaciju, događaje na radnom mestu i sl.

| 2 detaljnije

Šta sve treba da znate pre nego što prihvatite posao u inostranstvu – preuzmite naš Vodič

Šta sve treba da znate pre nego što prihvatite posao u inostranstvu – preuzmite naš Vodič Često nam stižu vaša pitanja koja se odnose na zapošljavanje u drugim zemljama. 

| 8 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Kako je raditi u Fortrade-u?

Kako je raditi u Fortrade-u? Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, a interesantan im je Fortrade Ltd, mogu biti korisne informacije o tome kako je raditi u ovoj kompaniji.


Kako je raditi u kompaniji eFront?

Kako je raditi u kompaniji eFront? Kandidatima koji su zainteresovani za rad u oblasti informacionih tehnologija (u finansijama), jedna od mogućnosti je da zaposlenje potraže u kompaniji eFront. Navedena kompanija se bavi izradom softverskih rešenja za finansijsku industriju.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.