Advertisement

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Od ponedeljka obavezno registrovanje pre konkurisanja, evo zašto je to dobro za vas

Od ponedeljka obavezno registrovanje pre konkurisanja, evo zašto je to dobro za vas Od ponedeljka, 27. februara, uvodimo opciju obaveznog prijavljivanja prilikom konkurisanja na oglase za posao, čime ćemo vašu sigurnost prilikom konkurisanja podići na još viši nivo.

| 19 detaljnije

Raste potreba za IT juniorima u 2017. godini

Raste potreba za IT juniorima u 2017. godini Prema istraživanju o potrebama IT sektora u Srbiji, koje je sprovela kompanija Infostud tokom februara meseca, vidi se velika potreba za zapošljavanjem IT juniora u 2017. godini. Gotovo sve IT kompanije imaju poteškoća u pronalaženju kvalitetnih zaposlenih, te su spremne da pomognu obrazovnim ustanovama oko programa obuke i praksi za prekvalifikaciju u IT.

| 3 detaljnije

"COTRUGLI Business School" stipendira ambiciozne pojedince sa ukupno 200.000 evra

"COTRUGLI Business School" stipendira ambiciozne pojedince sa ukupno 200.000 evra Vodeća poslovna škola u regiji, COTRUGLI Business School, dvanaestu godinu zaredom dodeljuje Executive MBA i MBA stipendije ambicioznim pojedincima svesnim da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje neophodni za napredak u karijeri.

| 0 detaljnije

"Adecco" vam omogućava da postanete "CEO na mesec dana"

"Adecco" vam omogućava da postanete "CEO na mesec dana" Adecco Grupa po četvrti put je pokrenula svoju akciju ‘ceo for one month’, u sklopu globalnog programa Adecco Way to Work.

| 0 detaljnije

Kako se istaći i briljirati na grupnom razgovoru za posao

Kako se istaći i briljirati na grupnom razgovoru za posao Grupni razgovori za posao vas mogu iznenaditi, ali poslodavci ih sve češće koriste kako bi ubrzali proces intervjua i efikasnije pronašli kandidate za otvorene pozicije u svojim kompanijama.

| 2 detaljnije

Evo kako vaša prijava za posao stiže do poslodavca (VIDEO)

Evo kako vaša prijava za posao stiže do poslodavca (VIDEO) Svaka prijava za posao koja se pošalje preko sajta Poslovi.infostud.com, garantovano, bez ikakvog zadržavanja u našem sistemu i bez bilo kakve selekcije sa naše strane, stižu do poslodavca.

| 1 detaljnije

Najčitanije vesti


Koja znanja vode do posla koji želiš ?- popuni istraživanje, izrazi svoj stav

Koja znanja vode do posla koji želiš ?- popuni istraživanje, izrazi svoj stav Da li radite posao u struci za koji ste se školovali? Verujete li da neka nova znanja mogu da povećaju vašu šansu za pronalazak novog ili boljeg posala ? Razmišljate li o prekvalifikaciji? Jeste li nekada bili na stručnoj praksi? Popunite naše istraživanje „ Koja znanja vode do posla koji želiš ?“ i recite nam svoj stav o ovoj temi.

| 0 detaljnije

Uskoro počinje „Digital“, regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima

Uskoro počinje „Digital“, regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Ovogodišnja konferencija posvećena trendovima u komunikacijama i medijima  – #Digital2016 – trajaće 2 dana – 15. i 16. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva. Org

| 0 detaljnije

#BookTalk2016-Druga po redu književna konferencija okupiće najpoznatije kniževnike i izdavače iz regiona

#BookTalk2016-Druga po redu književna konferencija okupiće najpoznatije kniževnike i izdavače iz regiona Prošle godine konferencija "Book Talk" okupila je preko 60 najznačajnijih književnika i izdavača iz celog regiona: Laslo Vegel, Svetlana Slapšak, Svetislav Basara, Aleksandar Gatalica, Vlaho Bogišić, Jelena Lengold, Teofil Pančić, Mirjana Đurđević, Dejan Stojiljković, Muharem Bazdulj, Dejan Papić, Marko Vidojković, Veton Suroi, Goran Samardžić, Zvonko Maković...  

| 0 detaljnije

Čovek koji pravi i poklanja stolice za bebe

Čovek koji pravi i poklanja stolice za bebe Milorad Jurković, odnosno majstor Mile kako ga svi zovu, pravi stolice za hranjenje beba i poklanja ih svima koji mu se obrate. Fondacija Ana i Vlade Divac je pokrenula akciju kako bi ovom nesvakidašnjem čoveku pomogla da kupi mašinu za pravljenje stolica za decu sa posebnim potrebama. 

| 1 detaljnije

Najnovije tehnologije na Weekend Media Festivalu - Blockchain

Najnovije tehnologije na Weekend Media Festivalu - Blockchain Od 22. do 25. septembra Weekend Media Festival neće biti samo mesto predstavljanja zanimljivih govornika i gostiju, nego i platforma za predstavljanja najnovijih ideja. Jedna od takvih je i revolucionarna tehnologija „blockchain“ u koju danas banke i investitori najviše ulažu. 

| 0 detaljnije

Sarađuje sa Google-om, a znanje će podeliti i sa učesnicima Weekend media festivala

Sarađuje sa Google-om, a znanje će podeliti i sa učesnicima Weekend media festivala Stara fabrika duvana u Rovinju od 22. do 25. septembra uskoro postaje poprište kreativnih ideja i zanimljivih predavača, a ime koje će definitivno odjeknuti ove godine je Jeremy Tai Abbett.

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Šta zaposlenima nudi kompanija “Enterijer Janković”

Šta zaposlenima nudi kompanija “Enterijer Janković” Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u kompaniji „Enterijer Janković“, koja sa preko 500 zaposlenih i predstavništvima u više zemalja Evrope i Bliskog istoka spada među lidere u svom poslu u ovom delu kontinenta, moći će sve tražene informacije o ovom poslodavcu da pronađu na jednom mestu, u njegovom profilu, u rubrici “Upoznajte poslodavce”.


Kako je raditi u kompaniji „Delphi packard“

Kako je raditi u kompaniji „Delphi packard“ Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u kompaniji „Delphi packard“, koja je globalni lider i jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije, moći će sve tražene informacije o ovom poslodavcu da pronađu na jednom mestu, u njegovom profilu, u rubrici “Upoznajte poslodavce”.


Kako "Nelt" podržava mlade u razvoju karijere

Kako "Nelt" podržava mlade u razvoju karijere Za mlade kadrove na tržištu rada, "najbolniji" je periodu između završetka školovanja i prvog zaposlenja, uglavnom zbog nedostatka radnog iskustva. Evo kako im kompanija "Nelt" pomaže da se kroz taj period približe poslu:


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.