Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Novo u oglasima! Saznajte da li se radi po smenama i gde je tačna lokacija radnog mesta

Novo u oglasima! Saznajte da li se radi po smenama i gde je tačna lokacija radnog mesta Rekli ste nam da su vam informacije o smenskom radu, kao i tačnoj adresi zaposlenja od velikog značaja. Evo kako da odmah uočite ove informacije u oglasu.

| 5 detaljnije

OVDE IMA POSLA: Nedeljni pregled oglasa sa sajta Poslovi.infostud.com

OVDE IMA POSLA: Nedeljni pregled oglasa sa sajta Poslovi.infostud.com Kao i prethodnih nedelja, tako i ove, predstavljamo vam presek novih oglasa iz nekoliko najtraženijih kategorija! Potražite za sebe onaj pravi – jer, ko nije gađao, nije ni pogodio! :)

| 2 detaljnije

Na novom poslu u novim okolnostima

Na novom poslu u novim okolnostima Pogledajte kako izgleda kada počnete da radite na novom radnom mesto u, za vas, novoj industriji, 12 sati po prgolašenju vanrednog stanja.

| 0 detaljnije

Evo novih šansi: Nedeljni pregled oglasa sa sajta Poslovi.infostud.com

Evo novih šansi: Nedeljni pregled oglasa sa sajta Poslovi.infostud.com I ove nedelje predstavljamo vam friške oglase iz kuhinje sajta za zapošljavanje Poslovi infostud! Proverite da li neka od pozicija čeka baš na vas i zgrabite svoju šansu. Srećno!

| 1 detaljnije

Šta biste drugačije uradili da ste na početku karijere

Šta biste drugačije uradili da ste na početku karijere Šta biste poručili sebi, kakav savet dali, a šta drugačije uradili na samom početku svoje karijere?

| 2 detaljnije

Kako su zaposleni preživeli vanredno stanje: Strah od korone i kolapsa sistema!

Kako su zaposleni preživeli vanredno stanje: Strah od korone i kolapsa sistema! Većina poslodavaca je tokom vanrednog stanja uvodila određene mere kako bi zaštitila zaposlene, ali su se zaposleni ipak bojali da će se zaraziti virusom ili da će doći do potpunog kolapsa celog društvenog sistema.

| 2 detaljnije

Najčitanije vesti


Budi i ti jedan od preko 2000 volontera koji će pomoći da Evropske univerzitetske igre 2020 u Beogradu budu najbolje do sad!

Budi i ti jedan od preko 2000 volontera koji će pomoći da Evropske univerzitetske igre 2020 u Beogradu budu najbolje do sad! Najveće evropsko studentsko prvenstvo, Evropske univerzitetske igre, održaće se u Beogradu od 10. do 25. jula 2020. Srbija je još jednom dobila priliku da se, nakon Univerzijade 2009. godine, dokaže kao vrstan organizator najvećeg univerzitetskog sportskog takmičenja – u čemu će biti potrebna velika volonterska pomoć.

| 0 detaljnije

Besplatna IT škola – OTVOREN KONKURS ZA PREKVALIFIKACIJU U IT SEKTOR

Besplatna IT škola – OTVOREN KONKURS ZA PREKVALIFIKACIJU  U IT SEKTOR Motivisanim ljudima koji se nisu školovali za rad u IT industriji, pruža se mogućnost da tokom deset nedelja pohađanja intenzivne nastave u IT Bootcamp-u ovladaju osnovnim znanjima iz odabranih IT oblasti. U toku je prijava kandidata za sedmi ciklus škole u Beogradu i treći u Nišu. U planu je da u januaru budu oformljene po dve grupe u oba grada.

| 1 detaljnije

Izostanak povratne informacije sa konkursa za posao najveća mana srpskih poslodavaca

Izostanak povratne informacije sa konkursa za posao najveća mana srpskih poslodavaca Kao i prethodnih godina, i tokom 2019. kandidati koji konkurišu za poslove su putem sajta poslovi.infostud.com dali svoj sud o načinu na koji su poslodavci organizovali proces selekcije i regrutacije u svojim kompanijama. U okviru istraživanja ocenjeno je 21.500 konkursa za posao i 6.572 pojedinačnih poslodavaca.

| 5 detaljnije

Danas radim u pidžami!

Danas radim u pidžami! Teško da bar jednom niste pomislili tokom jutarnjeg rituala spremanja za posao kako bi bilo baš udobno i lagodno da sada ostanete kod kuće, skuvate sebi kafu, pustite neku laganu muziku i narednih osam radnih sati, umesto u kancelariji, provedete kod kuće. I, to na kauču, uglavnom u pidžami, radeći na kompjuteru posao od kuće. A onda ste pomislili isto to i sutradan, pa ste poželeli da posao obavite od kuće i prekosutra.

| 0 detaljnije

Kako funkcioniše lanac snabdevanja u Atlantic Grupi

Kako funkcioniše lanac snabdevanja u Atlantic Grupi Saznajte više o savremenim tehnologijama koje ATlantic grupa koristi u upravljanju lancem snabdevanja.

| 2 detaljnije

"TMF Group" otvara regionalni ispostavni centar u Subotici i traži radnike

"TMF Group" otvara regionalni ispostavni centar u Subotici i traži radnike "TMF Group" je jedna od vodećih kompanija koja se bavi pružanjem usluga u oblasti administrativne podrške za međunarodni razvoj poslovanja i investicionih fondova. Ukoliko želite da budete deo njihovog tima, informišite se u nastavku o mogućnostima za zaposlenje.

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


PS Fashion iz ugla zaposlenih

PS Fashion iz ugla zaposlenih Ukoliko ste kandidat koji traži posao preko našeg sajta, a interesantan vam je rad u kompaniji PS Fashion, u nastavku teksta saznajte kako je raditi kod ovog poslodavca.


Kakav je poslodavac Centili d.o.o.?

Kakav je poslodavac Centili d.o.o.? Ako vam kompanija Centili d.o.o. deluje zanimljivo, u nastavku teksta saznajte kako je raditi u ovoj kompaniji, kakvi su zaposleni, kao i to koje beneficije im poslodavac nudi.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.