Advertisement

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Mila Litvinjenko: Uspeh je zagarantovan ukoliko je kuća postavljena na zdravim temeljima

Mila Litvinjenko: Uspeh je zagarantovan ukoliko je kuća postavljena na zdravim temeljima Proizvodnja kozmetike za Milu Litvinjenko bio je posao u kojem je do izražaja došla njena kreativnost. Sa poslom je počela pre nešto više od dve decenije i do danas svoj posao radi sa istim entuzijazmom i strašču.

| 0 detaljnije

Od kožara do proizvođača modne obuće. Porodični biznis procvetao u Nišu.

Od kožara do proizvođača modne obuće. Porodični biznis procvetao u Nišu. Ručno rađenu kožnu modnu i radnu obuću porodica Nenadović iz Niša pravi duže od 20 godina. Otac Dragan osnovao je firmu „Kanin doo“ 1994. godine, a sin Nikola preuzeo je porodičnu firmu, nastavio i unapredio posao koji je otac započeo.

| 0 detaljnije

Serija besplatnih seminara o društvenom preduzetništvu

Serija besplatnih seminara o društvenom preduzetništvu Serija besplatnih seminara u organizaciji udruženja "Razlivalište" najaviće najznačajnije omladinsko takmičenje na temu društvenog preduzetništva u Evropi i šire.

| 1 detaljnije

Kada je pravo vreme da započnete sopstveni biznis? Saveti uspešnog arhitekete Anje Ivane Milić

Kada je pravo vreme da započnete sopstveni biznis? Saveti uspešnog arhitekete Anje Ivane Milić Arhitekta Anja Ivana Milić godinama je radila je kao frilenser. Posle jedne decenije radnog iskustva odlučila je da počne da projektuje za poznatog korisnika, otvorila je privatni arhitektonski biro i tako, sa 5.000 nemačkih maraka, krenula u vode privatnog biznisa. Danas sa suprugom Aleksandrom vodi kompaniju Arhi.pro.

| 0 detaljnije

Sreća je konačno stigla i u Lebane. Uspešne i žene koje ranije nikad nisu radile

Sreća je konačno stigla i u Lebane. Uspešne i žene koje ranije nikad nisu radile U jednoj od najnerazvijenijih opština u Srbiji već godinu i po dana uspešno posluje preduzeće koje zapošljava žene koje nikada do sada nisu radile. Prave domaću hranu, isključivo svojim rukama, bez jedne mašine. I uspešno posluju...

| 1 detaljnije

Hauard Šulc: Poslovne strategije koje su izgradile imperiju "Starbucks"

Hauard Šulc: Poslovne strategije koje su izgradile imperiju "Starbucks"  Čak i sada kada vodi globalni biznis sa 190.000 zaposlenih, direktor Starbucksa, Hauard Šulc i dalje ima impuls za mikromenadžment. Članak Forbes magazina daje dve ključne strategije koje su Starbucks dovele do vrha: On regrutuje vrhunske radnike i podstiče ih da se suprotstave njegovim idejama kada se ne slažu.

| 0 detaljnije

Najčitanije vesti


Daje radnicima 1.260 automobila, 400 stanova i dijamantski nakit

Daje radnicima 1.260 automobila, 400 stanova i dijamantski nakit Velikodušni vlasnik poslovnog carstva iz Indije ovog vikenda će svojim radnicima podeliti 1.260 automobila, 400 stanova i dijamantnski nakit u sklopu hinduističkog festivala Divali, tokom koga zaposleni ostalih kompanija obično dobijaju sitnice poput slatkiša.

| 0 detaljnije

IT ring: Izazov za one koji žele da se usavršavaju kroz neformalnu edukaciju

IT ring: Izazov za one koji žele da se usavršavaju kroz neformalnu edukaciju U  ponedeljak, 7. novembra sa početkom u 17:00 časova TeleTrader, austrijska softverska kompanija vam pruža priliku da se susretnete sa IT stučnjacima i u direktnom razgovoru sa njima testirate svoje znanje.

| 0 detaljnije

Mogućnost besplatnog školovanja na "ITAcademy" i "Businessacademy" za osobe sa invaliditetom

Mogućnost besplatnog školovanja na "ITAcademy" i "Businessacademy" za osobe sa invaliditetom Zbog velikog interesovanja za programe obrazovnih ustanova ITAcademy i BusinessAcademy, kompanija LINK group, u čijem sastavu su ove institucije, odlučila je da jedan deo besplatnih stipendija dodeli osobama sa invaliditetom.

| 0 detaljnije

Inovativni koncept radionica na "JobFair16"

Inovativni koncept radionica na "JobFair16" Interesuje te kako razmišljaju hakeri i na koji način inženjeri u prestižnim kompanijma rešavaju probleme? Želiš da saznaš više o razvoju TV softvera zasnovanog na Android platformi, koncipiranju ponude u telekomunikacionoj industriji ili kako da napraviš Amazon.com?

| 1 detaljnije

Sutra sajam zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja

Sutra sajam zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja U sredu, 09. novembra, u sklopu beogradskog Sajma nameštaja, u konferencijskoj salu hale 4, biće održan Sajam zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja.

| 2 detaljnije

"Srpski san": Od radnje od 16 kvadrata do ozbiljnog biznisa

"Srpski san": Od radnje od 16 kvadrata do ozbiljnog biznisa Vlasnik firme KMN Miloje Stevanović iz Čačka, devedesetih godina kada je našoj zemlji uveden embargo, procenio je da će se društvene firme urušiti i odlučio je da posluša savet svog dede i da se uz Božju pomoć uzda “use i u svoje kljuse“ – da osnuje svoju firmu.

| 3 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Kako je raditi u kompaniji "Sitel SBA" iz ugla Jovane Kuzmanović

Kako je raditi u kompaniji "Sitel SBA" iz ugla Jovane Kuzmanović Ukoliko tražite posao a strani jezici Vam "idu od ruke" kompanija "Sitel SBA" Vam može biti zanimljiva za zaposlenje. Kompanija ima aktivan profil na našoj stranici i u rubrici "Upoznajte poslodavce" možete saznati više o istoriji, delatnosti ove kompanije kao i o beneficijama koje nude zaposlenima. 


Šta kažu zaposleni o kompaniji "Salveo"

Šta kažu zaposleni o kompaniji "Salveo" Kompanija "Salveo", u čijem profilu na našem sajtu možete naći veliki broj informacija kao i fotografija koje odišu pozitivnom radnom atmosferom, vodi računa o svojim zaposlenima i podstiču slobodu izražavanja mišljenja među zaposlenima kao i da u svakom trenutku iskažu svoj maksimum.


Kvaliteti koji se neguju u kompaniji "Norma Group"

Kvaliteti koji se neguju u kompaniji "Norma Group" Ukoliko tražite posao u oblasti Tehnologije a ukoliko ste prilagodljivi, volite tačnost i brzinu "Norma group" može biti prava kompanija za Vas. Norma Grupa ima aktivan profil na našem sajtu i u rubrici "Upoznajte poslodavce" možete pročitati više o istoriji kompanije kao i o delatnosti kojom se bave. 


3 kvaliteta koji kompaniju "NetCast" izdvajaju od drugih poslodavaca

3 kvaliteta koji kompaniju "NetCast" izdvajaju od drugih poslodavaca Ukoliko tražite posao i želite da postanete deo mladog kreativnog tima, kompanija „NetCast“ bi Vam mogla biti zanimljiva za zaposlenje jer pruža baš ovakvu radnu atmosferu. „NetCast“ ima aktivan profil na našoj stranici poslovi.infostud.com i u rubrici „Upoznajte poslodavce“ možete saznati nešto više o ovoj mladoj i perspektivnoj kompaniji.  


Kako je raditi u kompaniji "SR Technics Services"

Kako je raditi u kompaniji "SR Technics Services" Kompanija „SR Technics Services“ koja ima aktivan profil na našem sajtu,  pruža svojim zaposlenima specijalne treninge u zemlji i inostranstvu, kao i profesionalno usavršavanje, razvoj i bonuse.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.