Advertisement

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Najveći karijerni događaj za mlade u regionu

Najveći karijerni događaj za mlade u regionu U Beogradu će se 20. i 21. aprila u prostorijama Doma Sindikata održati Belgrade Youth Fair, najveći karijerni sajam u Srbiji kao i CEO Konferencija, najveća regionalna motivaciona konferencija, koji će okupiti najveće kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

| 0 detaljnije

Međunarodni program prakse UniCredit Grupe: Tromesečni program, plaćeni svi troškovi i mesečna primanja od 700 evra

Međunarodni program prakse UniCredit Grupe: Tromesečni program, plaćeni svi troškovi i mesečna primanja od 700 evra Fondacija UniCredit i univerziteti je četvrtu godinu zaredom otvorila konkurs za Međunarodni program prakse, u okviru kojeg će 25 studenata iz Evrope, imati priliku da provede tri meseca na praksi u bankama članicama UniCredit Grupe u Austriji, Bosni i Hercegovini, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji i Srbiji.

| 1 detaljnije

Nova šansa za nove ideje

Nova šansa za nove ideje Evropska komisija i ove godine nagrađuje najbolje, najoriginalnije i najkreativnije projekte, inicijative ili programe na polju razvoja preduzetništva kroz Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva – European Enterprise Promotion Awards (EEPA).

| 0 detaljnije

Bill Gejts: Tri veštine za uspešan biznis

Bill Gejts: Tri veštine za uspešan biznis Bil Gejts otkrio je tri veštine koje bi trebalo da imaju oni koji žele biti uspešni na tržištu, a ako vam nauka ili brojevi idu od ruke, onda ste na dobrom putu.

| 2 detaljnije

Vi šaljete prijave za poslove, a mi garantujemo da one stižu do poslodavca (pogledajte kako)

Vi šaljete prijave za poslove, a mi garantujemo da one stižu do poslodavca (pogledajte kako) Vaše je samo da se registrujete na našem sajtu (ako već niste ranije) i da šaljete prijave za poslove koji su vam interesantni, a naše je da garantujemo da te prijave zaista i stignu do poslodavaca. Jednostavno je.

| 12 detaljnije

KONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

KONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad, uz podršku Fakulteta tehničkih nauka, organizuje KONTEH Sajam poslovnih mogućnostii stručnih praksi, po jedanaesti put na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu 22. i 23. marta 2017. godine. 

| 0 detaljnije

Najčitanije vesti


Konkuriši na oglase sa mobilnog telefona – preuzmi novu aplikaciju Poslovi Infostud

Konkuriši na oglase sa mobilnog telefona – preuzmi novu aplikaciju Poslovi Infostud   Osim pregleda zanimljivih oglasa za posao, nova unapređena verzija aplikacije Poslovi Infostud ti od sada omogućava da sa svog pametnog telefona konkurišeš na poslove koji su ti zanimljivi.

| 3 detaljnije

Novi zakon donosi veća prava zaposlenima preko agencija

Novi zakon donosi veća prava zaposlenima preko agencija Oko 60.000 ljudi u Srbiji zaposleno je preko 85 agencija za zapošljavanje, ali je oblast iznajmljivanja radne snage zakonski neregulisana.

| 4 detaljnije

Treći sajam zapošljavanja LINK2job održaće se u petak

Treći sajam zapošljavanja LINK2job održaće se u petak Veliki LINK2job sajam zapošljavanja održaće se 14. oktobra u banket sali Hotela „Jugoslavija” u Beogradu po treći put, u organizaciji Centra za razvoj karijere i pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

| 2 detaljnije

Prakse povećavaju šansu za dolazak do posla

Prakse povećavaju šansu za dolazak do posla Priliku za sticanje radnog iskustva  imaće svi oni koji u periodu od 19. do 26. oktobra posete 7. regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja, koji već godinama realizuju najposećeniji portali za zapošljavanje i obrazovanje u regionu.

| 3 detaljnije

Konkuriši na oglase sa mobilnog telefona – preuzmi novu aplikaciju Poslovi Infostud

Konkuriši na oglase sa mobilnog telefona – preuzmi novu aplikaciju Poslovi Infostud Osim pregleda zanimljivih oglasa za posao, nova unapređena verzija aplikacije Poslovi Infostudti od sada omogućava da sa svog pametnog telefona konkurišeš na poslove koji su ti zanimljivi.

| 1 detaljnije

Prisustvujte panel diskusijama u okviru virtuelnog sajma zapošljavanja i obrazovanja

Prisustvujte panel diskusijama u okviru virtuelnog sajma zapošljavanja i obrazovanja U prostorijama kompanije "LINK group", u ulici cara Dušana 34 u Zemunu, u subotu, 22. oktobra, biće održane dve panel diskusije, u okviru onlajn sajma zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2016", koji, na adresi http://dankarijera.com/RS/, počinje 19. i traje do 26. oktobra.

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Kako "L'Oreal Balkan" podržava lokalnu zajednicu

Kako "L'Oreal Balkan" podržava lokalnu zajednicu Kompanija "L'Oreal" kao društveno odgovorna kompanija ističe se na našem sajtu tako što kontinuirano podstiču zaposlene na volonterski rad i tako doprinose učeći na najboljim primerima iz prakse.


Kompanija ApexSQL: Radi kad hoćeš i odakle hoćeš

Kompanija ApexSQL: Radi kad hoćeš i odakle hoćeš Na tržištu rada sve su češći poslovi koji zahtevaju promenu mesta boravka. Shodno tome raste i broj kompanija koje nam omogućavaju da posao obavljamo od kuće, ili sa neke druge lokacije. Ovakve uslove rada nam nudi i kompanija "ApexSQL". 


Koje vrednosti neguje "MK Group"

Koje vrednosti neguje "MK Group" Timski duh, efikasnost, održiv rast, inovativnost i društvena odgovornost su suština i nit koja spaja zaposlene u svim kompanijama MK Group-e.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.