Advertisement

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


#PRAKSAM III: PRONAĐI PRAVU PRAKSU ZA SEBE

 #PRAKSAM III: PRONAĐI PRAVU PRAKSU ZA SEBE Beogradska otvorena škola (BOŠ) poziva mlade sa teritorije Srbije, da se prijave za učešće u programu kvalitetnih radnih praksi koji realizuje u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije i Američkom privrednom komorom (AmCham), a uz podršku Ministarstva omladine i sporta. Program kvalitetnih radnih praksi se sprovodi u okviru projekta „PRAKSAM III – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse“.

| 0 detaljnije

Radnici za pripremu hrane sve traženiji

Radnici za pripremu hrane sve traženiji U poslednjih godinu dana na tržištu rada u Srbiji, sve traženiji su radnici/e u pripremi hrane, poput šefa kuhinje, pomoćnog radnika u kuhinji, kuvara, mesara, pekara, poslastičara ili rukovodioca u pripremi hrane.

| 2 detaljnije

10 saveta za prilagođavanje novih zaposlenih

10 saveta za prilagođavanje novih zaposlenih Prvo zaposlenje, zaposlenje u novoj kompaniji ili odeljenju, može predstavljati pravi izazov po pitanju prilagođavanja okruženju.

| 0 detaljnije

Sezoncima staž i osiguranje na radu - Srbija dobija novi zakon o sezonskim poslovima do kraja 2017.

Sezoncima staž i osiguranje na radu - Srbija dobija novi zakon o sezonskim poslovima do kraja 2017. U Srbiji, prema procenama, radi oko 300.000 sezonaca, od čega je 80.000 do 100.000 radnika na njivama. Kada bude usvojen novi zakon, oni više neće više raditi samo za dnevnicu. 

| 0 detaljnije

Kako da odgovorite na pitanje potencijalnog poslodavca: „Zašto želite da promenite posao?“

Kako da odgovorite na pitanje potencijalnog poslodavca: „Zašto želite da promenite posao?“ Kada imate posao, ali i te kako niste zadovoljni i pod hitno želite da promenite radno mesto, na razgovoru za posao će vas, skoro pa sigurno, pitati zašto želite da promenite posao.

| 1 detaljnije

Jesenji Vivaldi HR Forum - Replikant kao HR menadžer budućnosti

Jesenji Vivaldi HR Forum - Replikant kao HR menadžer budućnosti Rezervišite vaše mesto na Jesenjem Vivaldi HR forumu koji će se ove godine održati od 13 - 16. septembra u Mokroj Gori.

| 0 detaljnije

Najčitanije vesti


Kako Ilon Mask zapošljava: „Ne tražim diplomu“

Kako Ilon Mask zapošljava: „Ne tražim diplomu“ U jednom intervjuu, Ilon Mask (Elon Musk) je upitan na šta obraća pažnju kada zapošljava nove ljude.  Evo šta čelni čovek kompanija „SpaceX“, „Tesla“, „SolarCity“ i osnivač „Paypal-a“ kaže:

| 4 detaljnije

Kako sprečiti da „dobra“ kompanija postane „zla“ kompanija?

Kako sprečiti da „dobra“ kompanija postane „zla“ kompanija? Jedan od parametara koji određuje status kompanije na tržišu je njena gravitaciona sila, tj. koliko je privlačna za zapošljavanje.

| 1 detaljnije

Prva besplatna online škola programiranja za mame

Prva besplatna online škola programiranja za mame Centar za mame vas poziva da se prijavite i budete polaznica prvog besplatnog programa Mama programira - prve online škole programiranja za mame .

| 1 detaljnije

Loznica: Hobi pretvorila u biznis koji osvaja evropska tržišta

Loznica: Hobi pretvorila u biznis koji osvaja evropska tržišta Olgica Samoilović, tridesetrogodišnja preduzetnica iz Loznice, za proizvodnju sapuna i prirodne kozmetike zainteresovala se nakon što je ostala bez posla.

| 2 detaljnije

Drvene naočare: Svetski brend iz Zrenjanina

Drvene naočare: Svetski brend iz Zrenjanina Ilija Demenesku i Istok Radovanov, drugari iz detinjstva, posle završenih studija prava i arhitekture, vratili su se u Zrenjanin i počeli da prave sunčane i dioptrijske naočare od drveta. 

| 1 detaljnije

U toku su prijave za Executive MBA i MBA stipendije u vodećoj poslovnoj školi u regionu

 U toku su prijave za Executive MBA i MBA stipendije u vodećoj poslovnoj školi u regionu Vodeća poslovna škola u regionu, COTRUGLI Business School, dodeljuje Executive MBA i MBA stipendije ambicioznim pojedincima svesnima da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje nužni za napredak u karijeri.

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


U Phoenix-u veruju u značaj svakog pojedinca

U Phoenix-u veruju u značaj svakog pojedinca Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem, a oblasti intereseovanja su vam zdravstvo i farmacija, potražite više informacija o grupi kompanija PHOENIX na njihovom profilu u rubrici Upoznajte poslodavce. 


Vrednosti koje neguju u Schneider Electric DMS NS

Vrednosti koje neguju u Schneider Electric DMS NS Ukoliko ste u potrazi za poslom,  a vaša interesovanja uključuju informacione tehnologije i elektroenergetiku, jedna od mogućnosti je da zaposlenje potražite u kompaniji Schneider Electric DMS NS. 


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.