Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o poslodavcima

Najnovije vesti


Levi9 - Webinar zamenio meetup

Levi9 - Webinar zamenio meetup Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, u oblasti IT-a, jedna od mogućnosti je Levi9 IT Services. Saznajte kako se ovaj poslodavac prilagodio novim okolnostima kada je u pitanju održavanje meetup-a.

| 0 detaljnije

Kako je raditi u sektoru marketinga u kompaniji Mercator S?

Kako je raditi u sektoru marketinga u kompaniji Mercator S? Ukoliko tražite posao preko našeg sajta, jedna od mogućnosti koja vam stoji na raspolaganju je Mercator-S koji je deo Mercator Grupe i predstavlja jedan od najvećih maloprodajnih lanaca na tržištu Srbije.

| 0 detaljnije

Upoznajte poslodavca Engineering Software Lab d.o.o.

Upoznajte poslodavca Engineering Software Lab d.o.o.  Kandidatima koji traže posao preko našeg sajta jedna od mogućnosti je kompanija Engineering Software Lab d.o.o. U nastavku saznajte više o ovoj kompaniji.

| 0 detaljnije

Koje vrednosti neguje poslodavac LIDL?

Koje vrednosti neguje poslodavac LIDL? Kandidatima koji traže posao preko našeg sajta jedna od mogućnosti je kompanija LIDL Srbija KD, koja je najveći evropski diskontni lanac.

| 0 detaljnije

Kako je izgledao Dunjin profesionalni put u VIP-u

Kako je izgledao Dunjin profesionalni put u VIP-u Ukoliko ste kandidat koji traži zaposlenje preko našeg sajta i razmatrate mogućnost da konkurišete u Vip mobile, koji trenutno broji više od 1000 zaposlenih.

| 0 detaljnije

Kakva su iskustva zaposlenih u kompaniji CCBill SRB d.o.o.?

Kakva su iskustva zaposlenih u kompaniji CCBill SRB d.o.o.? Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, jedna od mogućnosti je kompanija CCBil koja se bavi razvojem i unapređenjem rešenja za sigurno plaćanje preko interneta.

| 0 detaljnije

Najčitanije vesti


Kako je raditi u kompaniji Intens

Kako je raditi u kompaniji Intens Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem u oblasti programiranja, saznajte više o poslodavcu Intens d.o.o. i priključite se njihovom timu od oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. 

| 2 detaljnije

Iskustva zaposlenih u kompaniji Nelt Co d.o.o.

Iskustva zaposlenih u kompaniji Nelt Co d.o.o. Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem, a kompanija Nelt vam se čini primamljivom, detaljne informacije o delatnosti, uslovima rada i beneficijama za zaposlene možete pročitati na njihovom profilu, u rubrici Upoznajte poslodavce.

| 0 detaljnije

Kompanija Swarovski iz ugla zaposlenih

Kompanija Swarovski iz ugla zaposlenih Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, jedna od mogućnosti je poslodavac Swarovski Subotica d.o.o. koji je deo Swarovski globalne proizvodne mreže. Danas ovaj poslodavac broji oko 650 zaposlenih.

| 1 detaljnije

Šest magičnih vrednosti i principa koji se neguju u kompaniji Sixsentix

Šest magičnih vrednosti i principa koji se neguju u kompaniji Sixsentix Ukoliko tražite posao u oblasti Informacionih tehnologija Sixsentix d.o.o. vam može biti zanimljiv za zaposlenje. Kompanija Sixsentix je vodeći ponuđač usluga testiranja softvera, vizuelne analize i izveštavanja, i na taj način pomaže preduzećima da ubrzaju isporuku softvera.

| 0 detaljnije

Kompanija Hutchinson d.o.o. iz perspektive zaposlenih

Kompanija Hutchinson d.o.o. iz perspektive zaposlenih Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, može biti interesantan rad u kompaniji Hutchinson d.o.o. Reč je o francuskoj kompaniji koja posluje u 25 zemalja sveta. Njihove proizvodi ugrađuju se u  automobile, avione, brzie vagone, podmornice i raktete.

| 0 detaljnije

Generali Osiguranje Srbija iz ugla zaposlenih

Generali Osiguranje Srbija iz ugla zaposlenih Kandidatima kojima su interesantni poslovi u osiguravajućim kućama, sigurno je u vrhu spiska kompanija u kojima bi želeli da rade i "Generali osiguranje Srbija", u čijem profilu na našem sajtu možete naći sve detalje vezane za ovog poslodavca.

| 0 detaljnije

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.