Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


KORONA VIRUS, A JA NA POSLU: Kako da se zaštitite na radnom mestu

KORONA VIRUS, A JA NA POSLU: Kako da se zaštitite na radnom mestu Kako broj obolelih raste, a mnogi građani i dalje moraju da odlaze na posao, evo nekoliko preporuka kako da se zaštitite tokom rada i smanjite rizik od zaraze. Sigurno je da nije trenutak za paniku, ali jeste za preventivu i odgovorno postupanje i prema sebi i prema drugima.

| 3 detaljnije

Programeri Infostud grupe osvojili nagradu na konkursu „Stazama Nikole Tesle“

           Programeri Infostud grupe osvojili nagradu na konkursu „Stazama Nikole Tesle“ Prva nagrada za najbolju inovativnu ideju na konkursu „Stazama Nikole Tesle“ otišla je u ruke programera Infostud grupe! Ovo prestižno priznanje dodelio im je Savez inženjera i tehničara Srbije, a dobila su ga četvorica informatičara: dr Stevan Ostrogonac, Tibor Rac, Robert Hajnal i Borko Rastović. Nagrađeni su za ideju za razvoj naprednijeg sistema za preporučivanje oglasa korisnicima sajta Poslovi.infostud.com na osnovu njihovih interesovanja.

| 0 detaljnije

One&Only Portonovi zapošljava u tri sektora

One&Only Portonovi zapošljava u tri sektora One&Only rezort zapošljava kolege u tri sektora. Jedan dan početkom marta izdvojili su za upoznavanje sa potencijalnim kandidatima. Pogledajte u kojim sferama traže kolege.

| 0 detaljnije

Sunčani Hvar hoteli traže radnike za sezonu 2020.

Sunčani Hvar hoteli traže radnike za sezonu 2020. Sunčani Hvar svoje uspehe bazira na visoko motivisanim i produktivnim ljudskim potencijalima. Svoju ponudu radnih mesta i uslove rada predstaviće u Beogradu u sredu 26.02.2020. u 9h, u hotelu Hilton.

| 0 detaljnije

NIS Calling iz ugla praktikanata

NIS Calling iz ugla praktikanata Konkurs za novu sezonu NIS Calling prakse je otvoren! Kako bismo vam približili tok programa, u nastavku teksta polaznici drugog ciklusa prenose vam svoja iskustva.

| 0 detaljnije

Kako da razvijete strast prema poslu

Kako da razvijete strast prema poslu Ukoliko mislite da je teško biti strastven prema poslu, verujte da nije. Potrebno je samo da osvestite kako da je razvijete, jer je sigurno posedujete.

| 1 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Levi9 - Webinar zamenio meetup

Levi9 - Webinar zamenio meetup Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, u oblasti IT-a, jedna od mogućnosti je Levi9 IT Services. Saznajte kako se ovaj poslodavac prilagodio novim okolnostima kada je u pitanju održavanje meetup-a.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.