Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


5 stvari (pored plate) na koje morate da obratite pažnju kada tražite posao

5 stvari (pored plate) na koje morate da obratite pažnju kada tražite posao Da li posao prihvatiti zbog plate ili je važno uzeti u obzir i radne uslove, atmosferu, mogućnost napredovanja. Predlažemo da se informišete o sledećih pet stavki pre nego što donesete odluku.

| 2 detaljnije

Dan otvorenih vrata u kompaniji Shyft

Dan otvorenih vrata u kompaniji Shyft Američka startap kompanija Shyft krajem avgusta održaće otvorena vrata. Pročitajte više i prijavite se :)

| 2 detaljnije

Weekend Media Festival: Kako zadržati najbolje kada svi žele otići?

Weekend Media Festival: Kako zadržati najbolje kada svi žele otići? Mediji svakodnevno izveštavaju o crnim godinama u kojima je Hrvatsku, u potrazi za boljim poslom, napustio veliki broj ljudi. Najviše ih odlazi u Nemačku, a nedavno je objavljeno da se u samo dve godine tamo iselilo više od 110 hiljada ljudi.

| 0 detaljnije

OK, a šta kopira kopirajter (rečnik stranih reči i izraza – II deo)

OK, a šta kopira kopirajter (rečnik stranih reči i izraza – II deo) Donosimo vam spisak još nekoliko često oglašenih poslova za koje vam nije potrebna čista desetka iz engleskog, bez obzira koliko njihov izgovor izaziva podsmeh društva na pivu.

| 11 detaljnije

Opet ste propustili rok za konkurisanje? Evo rešenja!

Opet ste propustili rok za konkurisanje? Evo rešenja! Kako ne biste propustili rok za konkurisanje, sačuvajte oglase koji su vam interesantni, a mi ćemo vas podsetiti da iskoristite priliku!

| 32 detaljnije

Šta mrčuje mrčendajzer (rečnik stranih reči i izraza – I deo)

Šta mrčuje mrčendajzer (rečnik stranih reči i izraza – I deo) Donosimo vam objašnjenje najčešćih radnih mesta oglašenih na stranom jeziku kod nas.

| 8 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o.

Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o. Kandidati koji traže posao preko našeg sajta i zanimljiv im je rad u Digitec Galaxus, u nastavku teksta mogu saznati zašto je u ovoj kompaniji važan trening i obuka zaposlenih.


Kompanija Promont iz ugla zaposlenih

Kompanija Promont iz ugla zaposlenih Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u oblasti uslužnih delatnosti, u nastavku teksta mogu pročitati kako je raditi u kompaniji Promont Group.


Kako je raditi u kompaniji Intens

Kako je raditi u kompaniji Intens Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem u oblasti programiranja, saznajte više o poslodavcu Intens d.o.o. i priključite se njihovom timu od oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. 


Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd

Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd Kompanija Hyperoptic započela je sa radom 2011. godine. Prepoznatljiva je po tome što je pokrenula veliku gigabitnu mrežu u Velikoj Britaniji, pružajući vezu bržu od prosečne. Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte u nastavku teksta.


Comtrade iz perspektive zaposlenih

Comtrade iz perspektive zaposlenih Ukoliko tražite posao u oblasti Informacionih tehnologija Comtrade vam može biti zanimljiv za zaposlenje. U nastavku teksta možete saznati kako je raditi u ovoj kompaniji.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.