Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


POSLOVI INFOSTUD ORGANIZUJU MEETUP NA TEMU: „Selekcija i regrutacija u svetlu srpske verzije GDPR-a“

POSLOVI INFOSTUD ORGANIZUJU MEETUP NA TEMU: „Selekcija i regrutacija u svetlu srpske verzije GDPR-a“ Novi zakon o zaštiti podataka ličnosti (ZZPL) počinje sa primenom od 21. avgusta. Stoga, Poslovi Infostud odlučili su da organizuju meetup na temu „Zakona o zaštiti podataka ličnosti“, 21. avgusta 2019 u Kombank dvorani, u ulici Dečanska 14, na Trgu Nikole Pašića u Beogradu, sa početkom od 18 časova.

| 0 detaljnije

Ed Sheeran vs. Petar Grašo: Da li radio emituje stalno istu muziku?

Ed Sheeran vs. Petar Grašo: Da li radio emituje stalno istu muziku? Većina uspešnih radija na tržištu ima između 240 i 800 pesama u rotaciji, iako su im fonoteke višestruko bogatije. Zašto je to tako - moći ćete saznati na interaktivnoj radionici “Ed Sheeran vs. Petar Grašo” u sklopu Weekend Media Festivala u Rovinju.

| 0 detaljnije

Hrvati traže još sezonaca iz Srbije, iako ih je tamo već 10.000

Hrvati traže još sezonaca iz Srbije, iako ih je tamo već 10.000 "Dečko dragi, dok radiš, dok ne ističeš svoje - nitko te neće dirati, al ne zaboravi tko si, što si i odakle si i ne stidi se toga" - ovo je Šime poručio Nemanji kada je došao kod njega u potrazi za poslom.

| 1 detaljnije

Oslobodimo zatočene srpske HR prakse

Oslobodimo zatočene srpske HR prakse Živimo i radimo u vremenima koja se brzo menjaju. Nije lako ispratiti taj užurbani tempo razvoja, ali se trudimo. I radimo. I dolazimo na posao svakog dana želeći da ostvarimo boljitak – za svoj tim, za svoju kompaniju, za sebe. Teško je, jer da bismo došli do boljitka u današnje vreme, potrebno je da budemo generatori ideja, testeri, implementatori, organizatori, lobisti, menadžeri, vizionari... sto u jedan.

| 0 detaljnije

Američka startap kompanija Šift u potrazi za novim kadrovima

Američka startap kompanija Šift u potrazi za novim kadrovima Šift, Američka startap kompanija u sferi selidbi i IT-a, u potrazi je za mladim ambicioznim i talentovanim ljudima sa odličnim znanjem engleskog jezika. Bićete u mogućnosti da podelite iskustva sa našim celim izvršnim odborom iz San Franciska, Beograda i Novog Sada, nakon čega ćete možda baš vi dobiti šansu da se pridružite našem konstantno rastućem timu! 

| 1 detaljnije

Legendarni čelnik Tag Heuera i Hublota, Jean-Claude Biver, dolazi na Weekend

Legendarni čelnik Tag Heuera i Hublota, Jean-Claude Biver, dolazi na Weekend Weekend Media Festival u Rovinj dovodi jednog od najznačajnijih biznismena iz industrije luksuznih brendova Jean-Claude Bivera.

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o.

Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o. Kandidati koji traže posao preko našeg sajta i zanimljiv im je rad u Digitec Galaxus, u nastavku teksta mogu saznati zašto je u ovoj kompaniji važan trening i obuka zaposlenih.


Kompanija Promont iz ugla zaposlenih

Kompanija Promont iz ugla zaposlenih Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u oblasti uslužnih delatnosti, u nastavku teksta mogu pročitati kako je raditi u kompaniji Promont Group.


Kako je raditi u kompaniji Intens

Kako je raditi u kompaniji Intens Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem u oblasti programiranja, saznajte više o poslodavcu Intens d.o.o. i priključite se njihovom timu od oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. 


Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd

Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd Kompanija Hyperoptic započela je sa radom 2011. godine. Prepoznatljiva je po tome što je pokrenula veliku gigabitnu mrežu u Velikoj Britaniji, pružajući vezu bržu od prosečne. Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte u nastavku teksta.


Comtrade iz perspektive zaposlenih

Comtrade iz perspektive zaposlenih Ukoliko tražite posao u oblasti Informacionih tehnologija Comtrade vam može biti zanimljiv za zaposlenje. U nastavku teksta možete saznati kako je raditi u ovoj kompaniji.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.