Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


AKCIJA DOPUNSKOG OBRAZOVANJA ZA NEZAPOSLENE

AKCIJA DOPUNSKOG OBRAZOVANJA ZA NEZAPOSLENE AKCIJA DOPUNSKOG OBRAZOVANJA ZA NEZAPOSLENE BRZA I JEFTINA ŠKOLA RAÈUNARA Za nezaposlene narednog meseca kurs za rad na raèunaru - 2.400 dinara. Polaznici æe imati priliku da za samo sedam dana dobiju kompletan "Office" paket. (preuzeto iz Narodnih novina od 28.10.2005.)

| 0 detaljnije

AKCIJA DOPUNSKOG OBRAZOVANJA ZA NEZAPOSLENE

AKCIJA DOPUNSKOG OBRAZOVANJA ZA NEZAPOSLENE BRZA I JEFTINA ŠKOLA RAÈUNARA Za nezaposlene narednog meseca kurs za rad na raèunaru - 2.400 dinara. Polaznici æe imati priliku da za samo sedam dana dobiju kompletan "Office" paket. (preuzeto iz Narodnih novina od 28.10.2005.)

| 0 detaljnije

NA BIROU RADA U NIŠU 36 HILJADA NEZAPOSLENIH

NA BIROU RADA U NIŠU 36 HILJADA NEZAPOSLENIH NA BIROU RADA U NIŠU 36 HILJADA NEZAPOSLENIH POLOVINA - BEZ RADNOG ISKUSTVA Skoro èetvrtina sa spiska je mlaðih od 25 godina. Žene èine 55 dosto nezaposlenih. Proseèna dužina èekanaja na zaposlenje dve godine. Preko deset godina na Birou blizu 5.000 lica. (preuzeto iz Narodnih novina od 31.10.2005.)

| 0 detaljnije

NA BIROU RADA U NIŠU 36 HILJADA NEZAPOSLENIH

NA BIROU RADA U NIŠU 36 HILJADA NEZAPOSLENIH POLOVINA - BEZ RADNOG ISKUSTVA Skoro èetvrtina sa spiska je mlaðih od 25 godina. Žene èine 55 dosto nezaposlenih. Proseèna dužina èekanaja na zaposlenje dve godine. Preko deset godina na Birou blizu 5.000 lica. (preuzeto iz Narodnih novina od 31.10.2005.)

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


PS Fashion iz ugla zaposlenih

PS Fashion iz ugla zaposlenih Ukoliko ste kandidat koji traži posao preko našeg sajta, a interesantan vam je rad u kompaniji PS Fashion, u nastavku teksta saznajte kako je raditi kod ovog poslodavca.


Kakav je poslodavac Centili d.o.o.?

Kakav je poslodavac Centili d.o.o.? Ako vam kompanija Centili d.o.o. deluje zanimljivo, u nastavku teksta saznajte kako je raditi u ovoj kompaniji, kakvi su zaposleni, kao i to koje beneficije im poslodavac nudi.


Kako je raditi u kompaniji Daon?

Kako je raditi u kompaniji Daon? Ukoliko ste kandidat koji traži posao preko našeg sajta, a interesantan vam je rad u kompaniji Daon u nastavku teksta saznajte kako je raditi u ovoj kompaniji iz iskustva zaposlenih.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.