Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Pravo je vreme za učenje, upišite online kurseve Krojačeve škole

Pravo je vreme za učenje, upišite online kurseve Krojačeve škole Pravo je vreme da naučite nešto novo. Pogledajte koje kurseve nudi Krojačeva škola.

| 0 detaljnije

Kad se život preseli na internet

Kad se život preseli na internet   U doba Korona virusa, naročito sa uvođenjem vanrednog stanja i zabrane slobode kretanja od 17 do 5 časova, sve ono što bismo inače rado sprovodili napolju, sada organizujemo iz svojih domova.  Kako izgleda kada onlajn okupljanja postanu vrhunac društvenog života.

| 0 detaljnije

Šta sve možete da učite tokom vanrednog stanja

Šta sve možete da učite tokom vanrednog stanja To što smo kod kuće je i idealna prilika da se vreme pametno utroši za sve ono što može da nam ubuduće koristi, bilo da je reč o poslu ili nekom hobiju koji volimo. Pogledajte listu zanimljivih platformi za onlajn učenje.

| 5 detaljnije

IT Bootcamp škola – Nastavlja online nastavu za polaznike

IT Bootcamp škola – Nastavlja online nastavu za polaznike Motivisanim ljudima koji se nisu školovali za rad u IT industriji, pruža se mogućnost da tokom deset nedelja pohađanja intenzivne nastave u IT Bootcamp-u ovladaju osnovnim znanjima iz odabranih IT oblasti. U toku je prijava kandidata za osmi ciklus škole u Beogradu i četvrti u Nišu koji će početi krajem aprila.

| 0 detaljnije

Iz ugla psihologa: 10 saveta za roditelje za vreme vanrednog stanja

Iz ugla psihologa: 10 saveta za roditelje za vreme vanrednog stanja Ne možete imati spremne odgovore i gotova rešenja, nova situacija zahteva učenje, dakle i greške. Potrebno je da razvijemo nova ponašanja, veštine i stvorimo nove navike. Pričamo o procesu.

| 1 detaljnije

Mi smo tu za vas i u vreme pandemije

Mi smo tu za vas i u vreme pandemije U Srbiji je proglašeno vanredno stanje koje je sa sobom donelo nagle promene u privatnom i poslovnom životu, bez obzira na to, mi smo  i dalje tu za naše korisnike.

| 22 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Levi9 - Webinar zamenio meetup

Levi9 - Webinar zamenio meetup Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, u oblasti IT-a, jedna od mogućnosti je Levi9 IT Services. Saznajte kako se ovaj poslodavac prilagodio novim okolnostima kada je u pitanju održavanje meetup-a.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.