Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


Takmičenje za najbolju inovativnu ideju za studentkinje Univerziteta u Novom Sadu

Takmičenje za najbolju inovativnu ideju za studentkinje Univerziteta u Novom Sadu Takmičenje Space4Women namenjeno je studentkinjama osnovnih, master ili doktorskih studija svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koje žele da preuzmu inicijativu, razmišljaju kreativno i zakorače u svet preduzetništva.

| 0 detaljnije

IT čajanka Vol.3

IT čajanka Vol.3 Želiš da radiš u Nordeusu, Ubisoftu ili Ipan-u? Poslovi Infostud u sklopu VDKZ virtualnog sajma zapošljavanja, organizuju i offline događaje u vidu panel diskusija. Za IT kandidate, ovog puta organizujemo „IT Čajanku“ 19. oktobra u Impact Hub-u, u ulici Makedonska 21, u Beogradu sa početkom od 17 časova.

| 0 detaljnije

Panel diskusija: Generacija Z vs. Poslodavci

Panel diskusija: Generacija Z vs. Poslodavci Zanima vas rad u kompanijama poput Ernst&Young, Bosch ili Delhaize? Onda je ovo pravo mesto za vas! Kako do posla bez radnog iskustva? Na šta je važno obratiti pažnju prilikom pisanja CV-ja i kako se istaći u odnosu na druge kandidate? Samo su neka od pitanja na koja ćete čuti odgovor tokom panel diskusije "Generacija Z vs. poslodavci". Panel u organizaciji sajta Poslovi Infostud biće održan 19. oktobra, sa početkom od 11 časova, u sali 250, na Fakultetu Organizacionih Nauka, u ulici Jove Ilića 154, u Beogradu.

| 0 detaljnije

Top Job - sajam zapošljavanja u Novom Sadu

Top Job - sajam zapošljavanja u Novom Sadu Drugi novosadski sajam zapošljavanja Top Job održava se 10. oktobra u Spensu na prvom spratu na galeriji – ulaz od fakulteta. Sajam počinje u 11h i traje do 18h, a ulaz je slobodan. 

| 0 detaljnije

Virtuelni hakaton – vreme je da programeri regiona odmere snage svog koda

Virtuelni hakaton – vreme je da programeri regiona odmere snage svog koda U toku sajma zapošljavanja i obrazovanja Virtuelni dani karijera i znanja 2019, održače se i regionalni Virtuelni Hakaton.

| 1 detaljnije

Lov na blago

Lov na blago  Posetioce Virtuelnog sajma, pogotovo one radoznale, očekuje mogućnost učešća u Lovu na blago i vredne nagrade.

| 1 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Upoznajte kompaniju BMTS Technology

Upoznajte kompaniju BMTS Technology BMTS Technology je novi poslodavac na našem tržištu i donosi nemačku stručnost, preciznost i kvalitet. U Novom Sadu trenutno grade novo proizvodno postrojenje od 10.000m². U nastavku teksta saznajte više o ovoj kompaniji.


Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o.

Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o. Kandidati koji traže posao preko našeg sajta i zanimljiv im je rad u Digitec Galaxus, u nastavku teksta mogu saznati zašto je u ovoj kompaniji važan trening i obuka zaposlenih.


Kompanija Promont iz ugla zaposlenih

Kompanija Promont iz ugla zaposlenih Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u oblasti uslužnih delatnosti, u nastavku teksta mogu pročitati kako je raditi u kompaniji Promont Group.


Kako je raditi u kompaniji Intens

Kako je raditi u kompaniji Intens Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem u oblasti programiranja, saznajte više o poslodavcu Intens d.o.o. i priključite se njihovom timu od oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. 


Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd

Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd Kompanija Hyperoptic započela je sa radom 2011. godine. Prepoznatljiva je po tome što je pokrenula veliku gigabitnu mrežu u Velikoj Britaniji, pružajući vezu bržu od prosečne. Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte u nastavku teksta.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.