Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najčitanije vesti


Đorđev „Savršeni ponedeljak“ odneo glavnu nagradu IPhone X

Đorđev „Savršeni ponedeljak“  odneo glavnu nagradu IPhone X Ove godine nagrađivali smo najkreativniji odgovor na pitanje „U kakvim kompanijama zaposleni ne mrze ponedeljak?“. Među 2.500  pristiglih odgovora iz četiri zemlje regiona pobednički odgovor  je stigao iz Srbije i time je glavna nagrada iPhone X 64GB pripala Đorđu Ristiću iz Beograda.

| 0 detaljnije

Uživo sa pravnikom – Upoznajte se sa vašim pravima

Uživo sa pravnikom – Upoznajte se sa vašim pravima Kako bismo odgovorili na vaša mnogobrojna pitanja vezana za ugovore o radu, ugovore o delu i pripremeno povremenim poslovima ugostili smo pravnika koji vam se direktno obratio putem live-a sa naše facebook stranice.

| 1 detaljnije

Ima li nade da mladi ostanu u Srbiji?

Ima li nade da mladi ostanu u Srbiji? Zašto mladi napuštaju Srbiju i šta poslodavci mogu da urade kako bi kvalitetnu radnu snagu zadržali ovde?

| 3 detaljnije

PhiAcademy organizuje Dan otvorenih vrata

PhiAcademy organizuje Dan otvorenih vrata PhiAcademy doo najveća beauty akademija na svetu, organizuje dan otvorenih vrata, namenjen svim mladim ljudima koji poseduju samoinicijativu, preduzetnički duh, fokus na ostvarivanje uspeha i ljubav prema kozmetici i kozmetičkim tretmanima

| 0 detaljnije

5 razloga zašto najbolji studenti često nisu i najbolji zaposleni

5 razloga zašto najbolji studenti često nisu i najbolji zaposleni Često se srećemo sa činjenicom da svršeni studenti imaju poteškoća kada studentsku klupu zamene radnim prostorom. Postoje razlozi zašto je to tako, ali i načini kako da se uhvatite u koštac sa velikim promenama koje zaposlenje nosi sa sobom i prevaziđete ih. O svemu tome pišemo u nastavku teksta.  

| 0 detaljnije

IT-evci izabrali VRH poslodavce

IT-evci izabrali VRH poslodavce Tokom septembra i oktobra meseca 2019.  najveća domaća platforma za zapošljavanje, Poslovi Infostud, sprovela je veliko Talent X istraživanje atraktivnosti poslodavaca na IT tržištu radne snage. 

| 1 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Levi9 - Webinar zamenio meetup

Levi9 - Webinar zamenio meetup Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, u oblasti IT-a, jedna od mogućnosti je Levi9 IT Services. Saznajte kako se ovaj poslodavac prilagodio novim okolnostima kada je u pitanju održavanje meetup-a.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.