Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najčitanije vesti


Na Viberu smo! Pridružite se našoj zajednici

Na Viberu smo! Pridružite se našoj zajednici Kako bismo vam oglase za posao učinili što dostupnijim, odlučili smo da napravimo Viber zajednice. Jedna od njih, namenjena je poslovima u ugostiteljstvu, a druga svim ostalim radnim pozicijama. 

| 21 detaljnije

Besplatna IT škola – OTVOREN KONKURS ZA PREKVALIFIKACIJU U IT SEKTOR

Besplatna IT škola – OTVOREN KONKURS ZA PREKVALIFIKACIJU  U IT SEKTOR Motivisanim ljudima koji se nisu školovali za rad u IT industriji, pruža se mogućnost da tokom deset nedelja pohađanja intenzivne nastave u IT Bootcamp-u ovladaju osnovnim znanjima iz odabranih IT oblasti. U toku je prijava kandidata za sedmi ciklus škole u Beogradu i treći u Nišu. U planu je da u januaru budu oformljene po dve grupe u oba grada.

| 1 detaljnije

Izostanak povratne informacije sa konkursa za posao najveća mana srpskih poslodavaca

Izostanak povratne informacije sa konkursa za posao najveća mana srpskih poslodavaca Kao i prethodnih godina, i tokom 2019. kandidati koji konkurišu za poslove su putem sajta poslovi.infostud.com dali svoj sud o načinu na koji su poslodavci organizovali proces selekcije i regrutacije u svojim kompanijama. U okviru istraživanja ocenjeno je 21.500 konkursa za posao i 6.572 pojedinačnih poslodavaca.

| 5 detaljnije

Danas radim u pidžami!

Danas radim u pidžami! Teško da bar jednom niste pomislili tokom jutarnjeg rituala spremanja za posao kako bi bilo baš udobno i lagodno da sada ostanete kod kuće, skuvate sebi kafu, pustite neku laganu muziku i narednih osam radnih sati, umesto u kancelariji, provedete kod kuće. I, to na kauču, uglavnom u pidžami, radeći na kompjuteru posao od kuće. A onda ste pomislili isto to i sutradan, pa ste poželeli da posao obavite od kuće i prekosutra.

| 0 detaljnije

Kako funkcioniše lanac snabdevanja u Atlantic Grupi

Kako funkcioniše lanac snabdevanja u Atlantic Grupi Saznajte više o savremenim tehnologijama koje ATlantic grupa koristi u upravljanju lancem snabdevanja.

| 2 detaljnije

"TMF Group" otvara regionalni ispostavni centar u Subotici i traži radnike

"TMF Group" otvara regionalni ispostavni centar u Subotici i traži radnike "TMF Group" je jedna od vodećih kompanija koja se bavi pružanjem usluga u oblasti administrativne podrške za međunarodni razvoj poslovanja i investicionih fondova. Ukoliko želite da budete deo njihovog tima, informišite se u nastavku o mogućnostima za zaposlenje.

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Levi9 - Webinar zamenio meetup

Levi9 - Webinar zamenio meetup Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, u oblasti IT-a, jedna od mogućnosti je Levi9 IT Services. Saznajte kako se ovaj poslodavac prilagodio novim okolnostima kada je u pitanju održavanje meetup-a.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.