Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najčitanije vesti


Ignorišemo li jasne znake da je vreme za promenu posla

Ignorišemo li jasne znake da je vreme za promenu posla Za mnoge stres je svakodnevnica tokom odlaska na posao. Prekovremeni rad i duži ostanak na poslu, loša radna atmosfera, nemogućnost napredovanja sasvim izvesno zaposlene dovodi u težak položaj budući da se nezadovoljstvo preliva i na privatni život. U kojim slučajevima je više nego jasno da promena postojećeg posla treba da bude jedna od velikih narednih odluka u životu?

| 2 detaljnije

PUSTI SAN: Ni za 20 godina nećemo imati šestočasovno radno vreme

        PUSTI SAN: Ni za 20 godina nećemo imati šestočasovno radno vreme Kada će u Srbiji biti uvedeno šestočasovno radno vreme? I dok se većina samo osmehne na ovo pitanje jer ga smatra naučnom fantastikom, na drugom kraju sveta, po pisanju medija, finska premijerka Sana Marin, razmišlja da sprovede ideju da građani te zemlje umesto pet radnih dana idu na posao samo četiri dana, i to po šest sati.

| 26 detaljnije

Okean mogućnosti za sve ljude sa “žarom u očima”

Okean mogućnosti za sve ljude sa “žarom u očima” Postoje loši poslodavci koji ne poštuju zaposlene, ne plaćaju na vreme ili ne prijavljuju radnike. Ipak, u Srbiji posluju velike kompanije koje svoje zaposlene posmatraju kao članove tima, kao ljude čije mišljenje se uvažava i smatraju da su dobri međuljudski odnosi i dobra atmosfera na poslu od izuzetnog značaja.

| 1 detaljnije

Sanja Milosavljević, vlasnica brenda Moje gnezdo: Najmanje što može da se desi je da uspete!

 Sanja Milosavljević, vlasnica brenda Moje gnezdo: Najmanje što može da se desi je da uspete! Šta je to što motiviše one koji imaju hrabrosti da iz korena promene profesiju? Koja sila pogura jednu Sanju Milosavljević, profesorku srpskog jezika, a po profesiji naučnog prevodioca, da napusti taj posao, zadene kecelju i deo porodične kuće pretvori u radionicu u kojoj ručno pravi testenine?

| 1 detaljnije

Novo! Svi dokumenti za konkurisanje na jednom mestu

Novo! Svi dokumenti za konkurisanje na jednom mestu Da biste u svakom trenutku mogli da se prijavite za posao, bilo sa računara ili mobilnog telefona, dodali smo novu sekciju u vaš nalog – Moji dokumenti.

| 64 detaljnije

Digitalizacijom do zadovoljstva ljudi

Digitalizacijom do zadovoljstva ljudi Kako su tekli i kako i dalje teku procesi digitalizacije i unapređenja u sektoru logistike u Atlantic Grupi, ispričao je direktor lanca snabdevanja, Zoran Cvetić.

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Levi9 - Webinar zamenio meetup

Levi9 - Webinar zamenio meetup Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, u oblasti IT-a, jedna od mogućnosti je Levi9 IT Services. Saznajte kako se ovaj poslodavac prilagodio novim okolnostima kada je u pitanju održavanje meetup-a.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.