Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najčitanije vesti


Rok za ostvarenje vaših želja kada je zaposlenje u pitanju ističe 23.09.!

Rok za ostvarenje vaših želja kada je zaposlenje u pitanju ističe 23.09.! Ako su vam, kada tražite posao, važne i atmosfera u kojoj radite, plata, međuljudski odnosi, sistem nagrađivanja i beneficija, pročitajte više o tome šta nudi ovaj poslodavac.

| 3 detaljnije

Posao u Sloveniji nikada nije bio bliži

Posao u Sloveniji nikada nije bio bliži U četvrtak 19.09.2019. godine u Sava centru, odražva se sajam zapošljavanja na kome će se slovenačke kompanije predstaviti svoju delatnost i otvorene radne pozicije.

| 2 detaljnije

Šta mislite o Lidlu kao poslodavcu

Šta mislite o Lidlu kao poslodavcu Ukoliko radite ili želite da radite u oblasti trgovine, interesuje nas kako vam se Lidl čini kao poslodavac.

| 4 detaljnije

Traži se: najpoželjniji IT poslodavac u Srbiji 2019/2020.

Traži se: najpoželjniji IT poslodavac u Srbiji 2019/2020. Kako bismo utvrdili ko je "VRH" IT poslodavac u Srbiji, pokrećemo najveće istraživanje brenda IT poslodavaca kod nas.

| 0 detaljnije

Zavod Republike Slovenije organizuje Sajam zapošljavanja u Nišu

Zavod Republike Slovenije organizuje Sajam zapošljavanja u Nišu Predstavnici slovenačkih kompanija predstaviće mogućnosti zaposlenja za građane Srbije i u Nišu - 26. septembra u Sportskom centru Čair.

| 0 detaljnije

Šta raditi kada vaš nadređeni pokupi sve zasluge za posao koji ste vi odradili

Šta raditi kada vaš nadređeni pokupi sve zasluge za posao koji ste vi odradili Prirodno je da svakodnevno na poslu rešavate bezbroj problema i izazovnih situacija. I to nije ništa novo, ali šta raditi ako je vaš nadređeni deo njih? 

| 18 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o.

Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o. Kandidati koji traže posao preko našeg sajta i zanimljiv im je rad u Digitec Galaxus, u nastavku teksta mogu saznati zašto je u ovoj kompaniji važan trening i obuka zaposlenih.


Kompanija Promont iz ugla zaposlenih

Kompanija Promont iz ugla zaposlenih Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u oblasti uslužnih delatnosti, u nastavku teksta mogu pročitati kako je raditi u kompaniji Promont Group.


Kako je raditi u kompaniji Intens

Kako je raditi u kompaniji Intens Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem u oblasti programiranja, saznajte više o poslodavcu Intens d.o.o. i priključite se njihovom timu od oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. 


Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd

Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd Kompanija Hyperoptic započela je sa radom 2011. godine. Prepoznatljiva je po tome što je pokrenula veliku gigabitnu mrežu u Velikoj Britaniji, pružajući vezu bržu od prosečne. Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte u nastavku teksta.


Comtrade iz perspektive zaposlenih

Comtrade iz perspektive zaposlenih Ukoliko tražite posao u oblasti Informacionih tehnologija Comtrade vam može biti zanimljiv za zaposlenje. U nastavku teksta možete saznati kako je raditi u ovoj kompaniji.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.