Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najčitanije vesti


IT čajanka Vol.3

IT čajanka Vol.3 Želiš da radiš u Nordeusu, Ubisoftu ili Ipan-u? Poslovi Infostud u sklopu VDKZ virtualnog sajma zapošljavanja, organizuju i offline događaje u vidu panel diskusija. Za IT kandidate, ovog puta organizujemo „IT Čajanku“ 19. oktobra u Impact Hub-u, u ulici Makedonska 21, u Beogradu sa početkom od 17 časova.

| 0 detaljnije

Takmičenje za najbolju inovativnu ideju za studentkinje Univerziteta u Novom Sadu

Takmičenje za najbolju inovativnu ideju za studentkinje Univerziteta u Novom Sadu Takmičenje Space4Women namenjeno je studentkinjama osnovnih, master ili doktorskih studija svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koje žele da preuzmu inicijativu, razmišljaju kreativno i zakorače u svet preduzetništva.

| 0 detaljnije

Dan otvorenih vrata u Infostudu

Dan otvorenih vrata u Infostudu Dan otvorenih vrata namenjen je studentima VTŠ-a i Ekonomskog fakulteta u Subotici. Studentima će biti predstavljena mogućnost stipendiranja, prakse, kao i mogućnosti za zaposlenje.

| 0 detaljnije

U „Lovu na blago“ glavna nagrada otišla u Srbiju

U „Lovu na blago“ glavna nagrada otišla u Srbiju Deseti jubilarni online sajam zapošljavanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2019.“ završen je prošle nedelje. Kao i prethodnih godina posetioci su pored konkurisanja na veliki broj radnih mesta, mogli da učestvuju u igri „Lov na blago“ kako bismo najaktivnije među njima i nagradili.

| 6 detaljnije

Odabrani najkreativniji odgovori u nagradnom konkursu TalentX IT istraživanja

Odabrani najkreativniji odgovori u nagradnom konkursu TalentX IT istraživanja Naša petočlana komisija je imala zadatak da pregleda oko 1.300 odgovora na nagradno pitanje i bodovanjem smo došli do 12 najboljih.

| 1 detaljnije

Strategije koje će vas pretvoriti u prave lidere

Strategije koje će vas pretvoriti u prave lidere Ukoliko imate nameru da napredujete do liderskih visina, neophodno je da razvijate profesionalne sposbnosti. U kom smeru treba razmišljati i koje korake preduzeti, otkriće vam saveti koje opisujemo u nastavku teksta.    

| 1 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Levi9 - Webinar zamenio meetup

Levi9 - Webinar zamenio meetup Kandidatima koji traže zaposlenje preko našeg sajta, u oblasti IT-a, jedna od mogućnosti je Levi9 IT Services. Saznajte kako se ovaj poslodavac prilagodio novim okolnostima kada je u pitanju održavanje meetup-a.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.