Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najčitanije vesti


Šta biste drugačije uradili da ste na početku karijere

Šta biste drugačije uradili da ste na početku karijere Šta biste poručili sebi, kakav savet dali, a šta drugačije uradili na samom početku svoje karijere?

| 2 detaljnije

Evo novih šansi: Nedeljni pregled oglasa sa sajta Poslovi.infostud.com

Evo novih šansi: Nedeljni pregled oglasa sa sajta Poslovi.infostud.com I ove nedelje predstavljamo vam friške oglase iz kuhinje sajta za zapošljavanje Poslovi infostud! Proverite da li neka od pozicija čeka baš na vas i zgrabite svoju šansu. Srećno!

| 1 detaljnije

Na novom poslu u novim okolnostima

Na novom poslu u novim okolnostima Pogledajte kako izgleda kada počnete da radite na novom radnom mesto u, za vas, novoj industriji, 12 sati po prgolašenju vanrednog stanja.

| 0 detaljnije

Vesti o poslodavcima


PS Fashion iz ugla zaposlenih

PS Fashion iz ugla zaposlenih Ukoliko ste kandidat koji traži posao preko našeg sajta, a interesantan vam je rad u kompaniji PS Fashion, u nastavku teksta saznajte kako je raditi kod ovog poslodavca.


Kakav je poslodavac Centili d.o.o.?

Kakav je poslodavac Centili d.o.o.? Ako vam kompanija Centili d.o.o. deluje zanimljivo, u nastavku teksta saznajte kako je raditi u ovoj kompaniji, kakvi su zaposleni, kao i to koje beneficije im poslodavac nudi.


Kako je raditi u kompaniji Daon?

Kako je raditi u kompaniji Daon? Ukoliko ste kandidat koji traži posao preko našeg sajta, a interesantan vam je rad u kompaniji Daon u nastavku teksta saznajte kako je raditi u ovoj kompaniji iz iskustva zaposlenih.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.