O nama

Mi smo ti koji stoje iza sajta Poslovi.infostud.com

Najbrojniji smo sektor i okviru Infostud grupe koja ima gotovo 230 zaposlenih. Svaki put kada dođete na sajt, sa druge strane ima nas 70 koji radimo na vašem i našem zajedničkom cilju –  pronalasku posla koji želite i napretku u karijeri. Sedište nam je u Subotici, imamo i kancelarije u Beogradu, ali je od toga bitnije da poslujemo na Internetu i da fizičku udaljenost rešavamo klikom miša.

Znamo da posla ima, ali i da do njega nije uvek lako doći.Verujemo da svojim iskustvom od gotovo 20 godina možemo da vam pomognemo da se što bolje predstavite budućim poslodavcima i nađete svoje mesto na tržištu rada.

Zašto smo pokrenuli blog?

Svakodnevno smo u kontaktu sa svima vama koji tražite posao, ali i sa poslodavcima. Tako možemo da se stavimo u cipele i jednih i drugih. Želimo da zapošljavanje osvetlimo i prikažemo iz svih uglova, da vam ukažemo na česte greške i načine za njihovo prevazilaženje.

Znamo na kakve sve izazove možete da naiđete dok gradite karijeru i napredujete. Osim toga, želimo da vam pomognemo da se profesionalno razvijate, da vas podržimo kad odlučite da promenite posao ili ostanete bez njega.  Isto tako bitno nam je da znate koja su vaša prava i na koji način ih možete ostvariti.

Naš sajt ima brojne prečice i opcije koje vam olakšavaju potragu za poslom. Pokazaćemo vam kako da ih koristite kako biste jednostavnije pratili zanimljve oglase i uspešno konkurisali na njih.

Kako ćemo to raditi

Pisaćemo o aktuelnim temama iz sveta zapošljavanja koje utiču na naše živote. Prikazaćemo proces zapošljavanja i iz ugla poslodavca i iz ugla kandidata. Obrađivaćemo stvarna pitanja i probleme koje nam postavljate na sajtu i putem naših društvenih mreža. Osim tima sajta Poslovi.infostud.com za vas će pisati i gostujući blogeri koji će deliti svoja iskustva i znanja, kao i pravnici koje ćemo konsultovati.

Da bismo znali da li smo na pravom putu, potrebna nam je vaša povratna informacija. Prijavite se na na našu mejling listu, postavite nam pitanja, dajte nam sugestije. Daćemo sve od sebe da budemo vredni čitanja. Iznad svega, želimo da vam pomognemo ka cilju kome stremite.

Insert Lead Generation