Autori

Dragan Šolaja
O svemu što vidim i čujem volim i da pišem, tako da je moj savet da pazite šta radite i pričate u mom prisustvu! Ili ne pazite! 🙂 Voleo i redovno igrao fudbal i pejntbol, a od kad sam dobio malu decu (ili od kada sam slomio nogu, pa još dva puta obnovio povredu), samo volim. 🙂 Jednog dana očekujte od mene i knjigu! Kad deca odu na prvu ekskurziju! 🙂

Tatjana Vidaković

Nekad je bila ubeđena da će biti prevodilac i profesor jezika, a u Infostudovoj PR posadi je gotovo 7 godina. Veruje da nema rasta bez promena i izazova. Zato o njima i priča i piše.

Nikola Stantić

Član najkul odeljenja u firmi, Oglasnog 🙂
Filmofil, putnik, hedonista.
Nosim epitet tajkuna jer imam love i posle 10. u mesecu...isplatile su mi se studije finansija.

Ivan Marinović

Volim da podelim svoja saznanja ukoliko to može nekome da poboljša kvalitet života. Lepo je učiti iz tuđih grešaka, ali je nekada bolje izaći iz zone komfora i sam pogrešiti. Može da nas ojača. Umetnik sam u duši, sportista u srcu i težak kupac u prodavnici.

Dušica Vuković

Još uvek otkrivam svoje super moći... Za sad stručnjak za (ne)verbalnu komunikaciju, dobro raspoloženje i smeh... Razumem, saosećam i ne sudim. A pisanje obožavam... Na radno mesto dolazim kao administrator oglasa, (nadam se) dobar kolega i neko ko voli ono što radi...

Tamara Prodanović

Deo male, ali savršeno postavljene posade broda HelloWorld.rs, koji ambiciozno plovi domaćim IT morem. Ćaskanje sa programerima joj i ponedeljak pretvori u praznik.
Život joj je lep. Još lepši uz kofere, planinu, vino i Thievery Corporation.

Miloš Zvekić

Kao prodajni savetnik na sajtu Poslovi.infostud često imam prilike da pričam sa poslodavcima o procesu zapošljavanja iz njihovog ugla. To iskustvo želim da prenesem i na sve naše čitaoce koji traže posao i tako im pomognem na njihovom putu ka poslu iz snova. Kad nisam na poslu volim da igram i pratim sport. Veliki sam poklonik i fantazi sporta koji postaje sve popularniji i kod nas. Čak pišem i kolumnu u vezi fantazi NBA za jedan američki sajt. 

Jelena Tanasković

Deo malog, ali odabranog tima koji radi na aplikaciji Poslonaut, koji je tu za one koji nemaju posao, a žele da ga pronađu. Zvanično zaposlena kao PR, ali kako rad u startapu podrazumeva da svi sve treba da nauče, bavim se različitim stvarima. Od nekoliko reči koje se nalaze u aplikaciji, do tekstova za čitaoce bloga, pisanje je svakodnevica, a slobodno vreme rezervisano je za šetnju i trening.

Bojan Stanković


Na sajtu Poslovi.infostud.com se bavi marketingom proizvoda i usluga. Digitalac u duši. Privatno sluša i gleda samo hitove, žanrovski neinhibiran.

Milica Stojiljković

Milica Stojiljković, savetnik za lični i poslovni razvoj, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“.
Svi programi koje Milica kreira i realizuje nastali su iz znanja i iskustva koje je stekla tokom 15 godina poslovne karijere u vodećim kompanijama u Srbiji, više od 100 treninga poslovnih i komunikacijskih veština koje je održala, 10 godina praktikovanja i proučavanja veština ličnog razvoja.

Olivera Sekulić Bartoš

Psiholog Tim Centra iz Novog Sada, ima dvadesetogodišnje iskustvo u individualnoj i grupnoj psihoterapiji, preko dvadeset pet godina iskustva u radu sa grupama i pojedincima iz oblasti stres menadžmenta, komunikacije, palijativnih tehnika u psihoterapiji i primene relaksacione tehnike Autogeni trening. Masterirala je psihologiju na FFNS, sertifikovani je REiKBT psihoterapeut Albert Ellis Instituta u New York-u, savetnik Transakcione Analize i stručnjak za primenu Analize Individualnih Potencijala i Atos metode Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta. Posvećeno meditira već dugo godina i na putu je da postane učitelj Individualne meditacije. 

Milan Predojević
Diplomirao  na Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Ima dugogodišnje radno iskustvo u oblasti radnog prava i socijalnog osiguranja. Svakodnevni kontakt sa građanima koji su u potrazi za poslom ili menjaju radno mesto pružio mu je uvid u probleme sa kojima se uglavnom susreću. Siguran je da njegovo lično profesionalno iskustvo može da pomogne u pronalaženju odgovora na pitanja koja  kandidati na sajtu najčešće postavljaju


Jelena Radovanović


Autorka je bloga 
Može i ovako. 
Moja "zone of genius" je pomaganje briljantnim stručnjacima da izgrade svoj najautentičniji brend - zato što me to raduje, zato što sam stvarno dobra u tome, i zato što obožavam onaj osećaj kada ljudi sa kojima radim poslože sve kockice i shvate da je ono što su zamislili moguće.

Branislava Gajić Stanojević

Autorka bloga Brana.rs i direktorka kompanije Infostud.. Posao me je naučio mnogo praktičnih veština, posebno organizaciji i tome kako da rešavam probleme. Nekada bih se opisala kao zvrk koji voli komplikovano filozofiranje, a sa iskustvom je došlo shvatanje da je život jednostavan i da mnoge stvari koje naučiš u privatnom životu, možeš da primeniš na poslu –  i obrnuto. Naravno, prilagodiš stvari situaciji i ljudima koji su upleteni, a pogotovo deci. 

Insert Image