SBB d.o.o.-logo

SBB d.o.o.

SBB d.o.o.-bg

O kompaniji

Mi smo najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasne internet mreže u Srbiji. Zahvaljujući pružanju najveće brzine interneta, držimo lidersku poziciju u oblasti širokopojasnog interneta. Već 16 godina naš tim je okrenut budućnosti i kontinuirano radi na unapređenju naših usluga kako bismo našim klijentima obezbedili najbolje korisničko iskustvo.
Prema istraživanju zadovoljstva korisnika koje je sprovela kompanija „Ipsos Strategic Marketing“ tokom aprila meseca 2019. godine, korisnici su izabrali SBB kao vodeći brend u poređenju sa ostalim operatorima kada je u pitanju zadovoljstvo TV kanalima i sadržajem, brzinom i stabilnošću internet servisa, kao i fiksnom telefonijom.
Kontinuirano ulaganje naše kompanije, kao i truda i rada svih nas omogućava nam da konstantno pružamo usluge visokog kvaliteta, unapređujemo ih i time povećavamo zadovoljstvo naših korisnika.

Beneficije

Obezbeđena oprema za rad

Nagrade, bonusi, pokloni

Timska druženja

Edukacija, profesionalni razvoj

Sport i rekreacija

Porodica i roditeljstvo

Zdravlje

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Kontakt

SBB d.o.o.

SBB d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Bulevar Peka Dapčevića 19

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

17280554

PIB

101038731

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.