A1 Srbija-logo

A1 Srbija

Od tebe počinje.

A1 Srbija-bg

O kompaniji


A1 Srbija je kompanija koja posluje u okviru A1 Telekom Austrija Grupe. Kao jedna od sedam kompanija u okviru grupe, zapošljavamo oko 1500 stručnjaka i imamo skoro 2.5 miliona korisnika.

Želimo da osnažimo digitalni život u Srbiji tako što ćemo nuditi usluge relevantne za vreme u kome živimo, a koje će našim korisnicima obogatiti i olakšati život.

Mi verujemo u moć pojedinca, u to da „jedan“ može da pokrene lavinu i podstakne pozitivne promene – u poslu i u životu uopšte.

Priznanja

VRH poslodavac 2020 - top 20

VRH poslodavac 2020 - top 20

Beneficije

Hrana i piće

Svakog ponedeljka i četvrtka imamo besplatno voće, dok su nam kafa i sokovi uvek dostupni.

Nagrade, bonusi, pokloni

Često zaposleni svojim izuzetnim trudom i zaslugama doprinose bržem ostvarivanju poslovnih ciljeva. Zahvaljujući programu “Nagradi me”, naši menadžeri imaju priliku da nagrade kolege za posebne zasluge i to u momentu realizacije posla. Pored novčane nagrade, predviđeni su i vaučer za knjige ili dodatni slobodan dan. Takođe, svakog meseca nagrađujemo Vip zvezde prepoznate na osnovu kolega.

Sport i rekreacija

Naši zaposleni imaju povlašćene cene za korišćenje Fit Pass usluga, što im omogućava da koriste preko sto sportskih centara širom Srbije.

Fleksibilno radno vreme

Fleksibilno radno vreme podrazumeva mogućnost da radni dan započnete između 7 i 10 časova ujutru, a završite između 15 i 18 časova popodne, u zavisnosti od toga kada ste počeli. Takođe, mogućnost povremenog rada van kancelarije je nešto što je na raspolaganju kolegama.

Porodica i roditeljstvo

Skraćeno radno vreme nakon porodiljskog odsustva; Dodatni dani plaćenog odsustva za novopečene tate; Roditelji za treće dete dobijaju mesečnu nadoknadu od 10.000 dinara do 15. godine deteta; Slobodan dan za polazak u školu đaka prvaka; Mogućnost rada od kuće tokom prve dve nedelje detetovog boravka u vrtiću

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

U okviru privatnog zdravstvenog osiguranja sve kolege imaju mogućnost da koriste brojne zdravstvene usluge u privatnim zdravstvenim ustanovama sa kojima sarađujemo.

Proces selekcije

Proces selekcije u A1 traje najčešće oko mesec dana nakon prikupljanja prijava kandidata. U zavisnosti od pozicije možeš se susresti sa različitim načinima odabira kandidata - telefonski intervjui, testovi, intervjui sa liderima i članovima tima, centri procene i slično. Važno nam je da iskustvio kandidata u procesu selekcije bude pozitivno i korisno bez obzira na ishod.

Poslušaj naše HR stručnjake o tome kako proces zapošljavanja u A1 izgleda.

Vrsta selekcije

Intervju

test

Trajanje selekcije

30dana

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

A1 Telekom Austria Group-logo

A1 Telekom Austria Group

A1 Telekom Austrija Grupa je vodeći dobavljač digitalnih usluga i komunikacionih rešenja u centralnoj i istočnoj Evropi sa oko 25 miliona korisnika. A1 trenutno posluje u sedam zemalja: Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Belorusiji, Sloveniji, Makedoniji i Srbiji sa preko 18000 zaposlenih.

Biti deo velike grupacije nosi dosta prednosti – saradnju sa različitim kulturama, dosta razvojnih prilika, učešće u velikim grupnim projektima i još mnogo toga.

A1 Telekom Austrija Grupa je deo América Móvil.

Kontakt

A1 Srbija

A1 Srbija

Društvene mreže

Adresa

Bulevar Milutina Milankovića 1 ž

Beograd, Srbija

Matični broj

20220023

PIB

104704549

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.