A1 Srbija
A1 Srbija

A1 Srbija

Od tebe počinje.

O kompaniji

Zdravo!  Mi smo A1, a ako si ti jedan od onih koji veruju da svojim idejama mogu spasiti  planetu i učiniti svet boljim mestom za život, pridruži nam se u toj uzbudljivoj misiji,  jer od tebe počinje! Kao jedan od vodećih provajdera digitalnih usluga u Srbiji, naprednim tehnologijama i najbržom mobilnom mrežom povezujemo više od 2 miliona ljudi, osnažujemo digitalnu transformaciju društva i kreiramo inovativna rešenja za nova, uzbudljiva iskustva, gradeći održivu budućnost.  


Mi smo porodica.  Poslujemo u okviru A1 Telekom Austrija Grupe, najveće telekomunikacione  kompanije u Austriji i evropske jedinice kompanije America Movil, jednog od  najvećih telekomunikacionih provajdera na svetu. Shodno tome, nudimo učešće u  raznim međunarodnim projektima i mogućnost razvoja međunarodne karijere.  


Mi smo tim.  Sa preko 1700 zaposlenih, kreativnim akcijama i idejama, činimo A1 svojim  mestom, prijatnim i jedinstvenim, i brinemo o optimizaciji mreže, automatizaciji  procesa, cyber bezbednosti, kreiranju važnih digitalnih rešenja, kako bismo svojim  korisnicima pružili mogućnost da se lakše povežu i uživaju u svim uslugama i  proizvodima, pažljivo kreiranim prema njihovim potrebama.  


Mi imamo misiju. Postojimo da bismo povezivali živote ljudi, stvarajući dobro korisničko iskustvo i  nudeći inovativna digitalna rešenja za komunikaciju i zabavu. Naša misija je da  osnažimo digitalnu transformaciju na svakom koraku u Srbiji i učinimo život lakšim i  boljim. Društveno odgovornim poslovanjem i brojnim inicijativama i volonterskim  akcijama, brinemo o zaštiti životne sredine, napredovanju i očuvanju kulture,  digitalnoj edukaciji i bezbednosti dece na internetu. Zajedno stvaramo svet kakav  želimo. 


Naša kultura je jedinstvena i prepoznatljiva i čine je naše vrednosti: timski rad, agilnost i poverenje. Ona nas motiviše, kako u poslovnom tako i u privatnom životu,  i pomaže nam da ostvarimo svoju misiju. Svaka naša akcija zasniva se na njenim principima i vrednostima.  


Mi smo na „TI“.  Zahvaljujući kulturi koju živimo, komuniciramo otvoreno i slobodno, jer smatramo  da svaki glas treba da se čuje. Naša komunikacija je neformalna, kao i stil  oblačenja. Oblačimo se onako kako želimo, dress code-ove smatramo nepotrebnim, a jedni drugima se obraćamo sa „TI“ i uvek uz poštovanje.  


Mi učimo.  Radoznali smo i volimo da istražujemo, eksperimentišemo i učimo. Isto tako i  grešimo, a svoje greške smatramo sjajnim prilikama za učenje i razvoj. Jedni druge  podržavamo, a kad zapne, tu smo da pomognemo.  


Mi verujemo da od tebe počinje.  Neko počinje od nule, neko od očekivanja, neko od iskustva. Mi počinjemo od tebe!  Naš slogan „Od tebe počinje“ je više od slogana i govori puno o nama i načinu na  koji živimo i radimo. Verujemo u moć pojedinca, da sve što zamisli, može i da  ostvari. I zato volimo da zamišljamo glasno, da ne čekamo prilike nego da ih  stvaramo, da delujemo slobodno i odgovorno. Na tom uzbudljivom putu nismo  sami. Ohrabrujemo jedni druge, sledimo našu misiju i radimo velike stvari.  Inovativnim digitalnim rešenjima gradimo održivu budućnost za svet oko sebe i  ponosni smo na to. Mi smo pokretačka snaga. Od svih nas počinje.


Zašto A1? Kada se probudiš ujutru i shvatiš da ne moraš otići na posao, već možeš ostati u  pidžami i raditi iz svog udobnog doma ili poneti lap top do nekog sunčanog mesta,  gde ćeš pronaći svoj hlad za rad, reč „raditi“ dobija potpuno novi smisao. Svaki novi  dan nosi nove mogućnosti, a za tebe ne postoje prepreke da ih doživiš, jer u A1  organizuješ svoje vreme onako kako ti želiš. Ako, pak, želiš da radni dan provedeš u  kancelariji, tamo te čeka friendly atmosfera u moderno opremljenom open spaceu, u kom ćeš se osećati prijatno i opušteno, kao kod svoje kuće.  


Rad u A1 je više od posla. Uvek se nešto dešava i naši ljudi su razlog za to. Često organizujemo razne događaje, žurke i sportske aktivnosti i veliku pažnju posvećujemo edukaciji i razmeni znanja, što otvara mnoge mogućnosti za kontinuirani razvoj karijere, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.  


Sloboda čini čuda, a u A1 imaš priliku da ih doživiš! Biti slobodan u dinamičnim okruženjima otvara niz mogućnosti za dizajniranje života po svojoj meri i postizanje idealnog balansa između privatnosti i posla. Zahvaljujući tom balansu, osećamo se dobro. Slobodni smo da budemo izuzetni, svoji, baš takvi kakvi jesmo, da učimo, rastemo i svoje kreativne ideje pretvaramo u inovativna rešenja. U tome nam pomaže naša jedinstvena kultura i vrednosti kojima težimo.

Priznanja

VRH poslodavac - TOP20

VRH poslodavac - TOP20

Beneficije

Proces selekcije

Kreni na put u A1. Neka tvoje iskustvo počne!  Slobodno se prijavi, želimo da te upoznamo!  

Ako si među našim konkursima pronašao poziciju koja te zanima ili nam se želiš obratiti u slobodnoj formi, bez konkursa, nemoj oklevati da to učiniš, jer si nam potreban baš ti i tvoj entuzijazam za nova, vredna iskustva i promene koje će nas učiniti boljim. Svemu što radimo posvećujemo puno pažnje uz poštovanje individualnosti i originalnosti svakog pojedinca, pa je tako i sa čitanjem biografija. Na tebi je samo da budeš TI, a mi ćemo te u tome podržati. 


I ti nas želiš da upoznaš? 

Hajde da pričamo!  Koliko nam je bitno da te upoznamo, toliko ti želimo dati prostora da i ti nas  upoznaš i saznaš što više o našoj kulturi i načinu rada. Zato ćemo te pozvati na HR  intervju, otvoreni razgovor koji će nam obostrano dati šansu da se bolje upoznamo i  razmenimo iskustva.  


Pokaži nam svoj talenat i veštine!  

Dozvoli da tvoj rad i motivacija govore za tebe na tehničkom testiranju i podeli sa nama svoje znanje.  


Očekuj naš feedback!  

Cenimo tvoj trud i vreme. Obavestićemo te o ishodu selekcije u što kraćem vremenskom roku.  


Dobrodošao u naš svet!  

Sada je vreme da nam se pridružiš i svojim originalnim idejama inspirišeš svoj  posao u A1. Dobrodošao si baš takav kakav jesi, ali i kakav želiš da budeš, jer tvoj  rast je naš zajednički uspeh.  


Računamo na tebe! 

Sigurni smo da imaš nešto da dodaš, promeniš i smisliš na putu koji nas vodi napred. Prostor za tvoje talente i ideje je neograničen, kao i naše poštovanje  prema njima i želja da ih ostvarimo.  


Računaj i ti na nas! 

Važno nam je da se osećaš dobro. Zaista dobro. Imamo puno načina da ti pomognemo da ostvariš lično blagostanje i zadovoljstvo, i živiš svoj život na najbolji način.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar Milutina Milankovića 1 ž, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20220023

PIB

104704549

Broj zaposlenih

> 1000