Aptiv Mobility Services d.o.o. Novi Sad

Aptiv Mobility Services d.o.o. Novi Sad

Poslovi

Radnik na dostavi provodnika

Novi Sad

rok 15.11.2020.

Quality Supervisor

Zaječar

rok 13.11.2020.

Quality Engineer

Zaječar

rok 08.11.2020.

Lean Coordinator

Zaječar

rok 07.11.2020.

Process Engineer

Zaječar

rok 07.11.2020.

Maintenance Supervisor

Zaječar

rok 29.10.2020.

IT Supervisor

Zaječar

rok 23.10.2020.

Koordinator održavanja objekta

Zaječar

rok 23.10.2020.

Radnik u proizvodnji

Novi Sad

rok 23.10.2020.

O nama

Ranije poznata kao Delphi Automotive PLC, Aptiv je proizvod Delphi-evog izdvajanja Powertrain segmenta.
Aptiv tehnološka kompanija putem bezbednih, ekoloških i povezanih rešenja za klijente pokreće budućnost mobilnosti. Sa sedištem u Dublin, Ireland, Aptiv zapošljava više od 150,000 ljudi i upravlja sa 14 tehničkih centara, proizvodnim pogonima i uslugama podrške klijentima u 50 zemalja.

Aptiv kompanija u Srbiji proizvodi električne instalacije za putnička vozila različitih proizvođača automobila širom Evrope.

Aptiv donosi neuporedivu snagu distribucije signala i energije, softverskim razvijenim algoritmima, centralizovanim kompjuterskim sistemima,  unapređenim bezbednim i automatskim upravljačkim sistemima, upravljanjem i analizom podataka, spojem informacije i zabave, umreženošću i elektrifikacijom koje pruža svojim klijentima širom sveta. 

Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u proizvodnji. Kandidati ne moraju biti na evidenciji nacionalne službe za zapošljavanje da bi došli na intervju.
Aptiv ulaže u svoje zaposlene, omogućavajući im stalno usavršavanje tehničkih veština. Aptiv nudi  konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu. Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru, koji sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada.
 Takođe, kompanija je za sve svoje zaposlene organizovala prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad, i moderno opremljenu kantinu sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom.
 Mi nudimo petodnevnu radnu nedelju i rad u tri smene, siguran posao odnosno ugovor na neodređeno, mesečni bonus, kao i dodatke za topli obrok i regres,  s tim da ukoliko postoji potreba naših klijenata za radnim subotama, kompanija vrednuje svaki prekovremeni sat zaposlenih koji se evidentiraju i isplaćuju na mesečnom nivou. Mi smo kompanija koja brine i o deci naših zaposlenih omogućavajući im da Novu Godinu provedu igrajući se sa našim paketićima, vodimo računa i o našim damama pa ih obradujemo poklon vaučerom za 8. Mart.
Brinemo o zdravlju zaposlenih, organizujemo besplatne preglede zaposlenih a imamo i ambulantu koja omogućava da naši zaposleni imaju izabranog lekara u krugu fabrike, te da izbegnu gužvu, zakazivanje i čekanje u redovnim domovima zdravlja.
Aptiv program preporuke omogućava našim zaposlenima koji preporuče kandidata, koji ostanu u kompaniji najmanje 3 meseca, da budu finansijski nagrađeni po svakom preporučenom kandidatu. Neki od naših zaposlenih, dobili su preko 20.000 RSD u jednom mesecu samo na osnovu ovog programa.
Otvoreni smo za zapošljavanje osoba sa invaliditetom kojima omogućavamo dodatne dane godišnjeg odmora, a naši zaposleni dva puta u toku godine imaju mogućnost da se takmiče na sportskim igrama finansiranim od strane kompanije.
Aptiv Novi Sad ima potpisan veliki broj Ugovora koji omogucavaju popuste na kupovinu robe i usluga široke potrošnje.


​Zainteresovani mogu, putem telefonskog poziva sa predstavnicima kompanije, da se upoznaju sa svim detaljima vezanim za radno angažovanje. Kompanija ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u porizvodnji a dovoljna je završena samo osnovna škola.
 Konkurišite putem sajta „Poslovi Infostud“ ili prošaljite svoju biografiju na :

aptivposao@aptiv.com
Sve informacije možete dobiti na telefon 060/ 8892534

Naši zaposleni

Stanislava Petrović
Operater na montaži

Čula sam od prijatelja koji radi u kompaniji od samog početka da su dobri uslovi. Radila sam u sličnoj kompaniji u Zrenjaninu, ali me je privuklo što je u komaniji Aptiv ceo proces rada mnogo pojednostavljen i što je mnogo bolja organizacija posla tako da je mnogo bolja atmosfera za rad. Aptiv je ispunio sva moja očekivanja – redovna zarada, uredna prijava, sve ono što mi je iskomunicirano na intervjuu tako je i bilo. Smatram da je najbolja strana ove kompanije to što poštuje radnike. 

Gorana Kitić
​Vođa tima na  montaži

U kompaniji Aptiv zaposlila sam se kako bih se isprobala u nekoj novoj delatnosti, potpuno suprotnoj od onoga sto sam do sada radila. Kako je kompanija bila u samom razvoju, smatrala sam da samim tim postoji mogucnost da razvijem sebe u svakom pogledu pa samim tim i napredujem.
U kompaniju sam dosla kao operater i delom ispunila svoje ambicije ka napredovanju. Nameravam da svojim radom i usavrsavanjem postignem jos bolje rezultate i obezbedim sebi bolji plasman.
Dobrom stranom kompanije smatram to sto su vikendi slobodni, sto se drzavnim praznicima ne radi kao i to da je plata redovna.

Barbara Brauer
​Operater na montaži

​Čula sam da kompanija traži radnike, i iako su komentari bili različiti rešila sam da se oprobam i sama uverim. Posao je potpuno drugačiji od svega što sam pre radila i to mi je bio veliki izazov i motiv da se zaposlim.
Moja očekivanja su u potpunosti ispunjena jer se osećam kao deo velikog tima, zahvaljujući divnim ljudima koji me okružuju i pružaju podršku. Takođe, sve zakonske norme su u potpunosti ispoštovane.
Ovo je ozbiljna kompanija u kojoj vlada red, rad i disciplina, što i ja lično volim, zastupljen je timski rad i ceni se trud i rad.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/delphi

Kontakt

Aptiv Mobility Services d.o.o. Novi Sad

Privrednikova 20, Novi Sad, SRBIJA

aptivposao@aptiv.com

www.aptiv.com

+381 60 8892534
Facebook
Twitter