Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

BASCO BG Agencija za pružanje usluga

BASCO BG Agencija za pružanje usluga logo
Makedonska 11
Beograd
SRBIJA
0113035198
< 20
109340803
64105841

BASCO BG Agencija za pružanje usluga


Basco Agencija se od 2008. godine uspešno bavi pružanjem usluga apartmanskog smeštaja na različitim lokacijama u Beogradu. Apartmani, odnosno stanovi različite veličine i strukture, su kompletno namešteni i opremljeni tako da našim gostima omogućavaju udoban boravak, bilo da se radi o jednom danu ili pak više nedelja. Trenutno smo jedna od najvećih i najuspešnijih agencija, a svakako u samom vrhu u pogledu profesionalnosti i standarda usluga koji pružamo svojim klijentima i saradnicima.
 

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Svako od zaposlenih bi trebalo da se uklapa u već kreirano radno okruženje, da svojim trudom, efektivnim zalaganjem i kreativnim radom doprinosi kako napretku agenjcije tako i svom ličnom napretku u okviru iste.

 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Svako ko postane član našeg tima prolazi kroz obuku kako bi dostigao nivo znanja i veština neophodnih za efikasno i efektivno obavljanje posla. Priroda posla i radno okruženje omogućavaju svim zaposlenima da neprestano uče, nadograđuju već stečena znanja i aktiviraju dodatne veštine zarad sopstvenog konstantnog razvoja i održanja konkurentske pozicije naše agencije na tržištu. Svaki pozitivan efekat koji zaposleni ostvare na produktivnost agencije se svakako meri i nagrađuje adekvatnim beneficijama, a na opšte zadovoljstvo same agencije i svih njenih članova.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.