Dragana Čizmić

Operater u proizvodnji
Dragana Čizmić

Kompanija Bosch u Srbiji posluje od 2006. godine, a naša fabrika u Pećincima otvorena je 2013. godine. U okviru fabrike, poslujemo u oblasti automobilske industrije i brojimo oko 2500 kolega. Kako je fabrika u konstantom rastu i razvoju, u potrazi smo za novim kolegama u direktnom području u kom se odvija sklapanje delova sistema, motora i metlica brisača.


Svoje iskustvo u kompaniji, predstavila nam je koleginica Dragana Čizmić:

„U kompaniji Bosch, na poziciji operatera pakovanja brisača sam već nešto više od godinu dana. U ovom poslu sam se zaista pronašla, a smatram da još uvek imam mnogo toga da naučim i znam da postoji prostor za moj napredak.

Veoma mi je značajna dobra atmosfera u timu u kom radim. Svi su veoma kolegijalni, na čelu sa sjajnim liderima koji su tu da nam pomognu u svakoj situaciji. Provodimo dosta vremena zajedno tokom dana i bitno mi je postoji dobra komunikacija među nama.

S obzirom na to da sam i mama dvoje dece, veoma su mi značajni uslovi koje mi kompanija pruža. Organizovan prevoz, obrok u okviru fabrike i stalna primanja su sve stvari koje mi pružaju stabilnost. Unapred određen smenski režim rada mi je značajan kako bih mogla da organizujem svoje vreme sa porodicom. Balans između porodice i posla mi je od zaista velikog značaja.’’


Ukoliko i ti sebe možeš da zamisliš kao deo tima Bosch fabrike u Pećincima, javi nam se na broj 022/405-192 ili putem imejla na posao@bosch.com.

Vidimo se!


Više informacija o samoj poziciji možeš pronaći ovde: https://poslovi.infostud.com/posao/Operater-u-proizvodnji/Robert-Bosch-doo/453880?esource=search&emedium=2&item_index=3

Više informacija o kompaniji Bosch: https://www.bosch.rs/

Ostala iskustva zaposlenih