Svetlana Milovančev

EDI IT Functional Consultant
Svetlana Milovančev

Na kom projektu radite?

Radim na projektu Automatsko zaprimanja robe (orig. Automated Goods Receiving), AutoGR.

Moj EDI (Electronic Data Interchange) tim i ja podržavamo Bosch fabrike da uspešno prebace svoje relevantne dobavljače na AutoGR. Kao IT konsultanti, mi savetujemo dobavljače pri procesu mapiranja novog formata DESADV poruka i kreiranja novih etiketa (orig. Global Transport Labels) potrebnih za AutoGR proces.


Koje tehnologije koristite?

Redovno koristim SAP, Jira, SRM, Supply On, MS Office i alate koje smo razvili posebno za Bosch AutoGR projekat.


Koje su prednosti rada na međunarodnim projektima?

Neke prednosti rada na međunarodnim projektima uključuju korišćenje inovativnih tehnologija i alata. Takođe, redovna interakcija sa međunarodnim kompanijama i izrada neophodnih izveštaja i analiza doprinose redovnom unapređenju znanja i veština.


Zašto smatrate da je rad u multinacionalnoj kompaniji značajan?

Rad u multinacionalnoj kompaniji mi pruža odlične mogućnosti za poslovni rast. Bosch je dobro organizovana kompanija koja ceni dobar rad i nagrađuje trud. Istovremeno, kompanija svojim zaposlenima nudi kontinuirano usavršavanje kroz stručne obuke i razmenu znanja.

Još jedna velika prednost multinacionalne kompanije je rad u raznolikom multikulturalnom okruženju i izloženost međunarodnim poslovnim operacijama kroz redovnu komunikaciju sa kolegama na različitim Bosch lokacijama i klijentima širom sveta.

Verujem da je mnogo lakši razvoj u multinacionalnoj kompaniji zbog mogućnosti stalnog usavršavanja. Pored toga, uvek postoji prilika da pređemo na novu poziciju, u drugi tim ili čak zemlju kada smo spremni za nove izazove.

Ostala iskustva zaposlenih