Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

dA - DIZAJN ARHITEKTURA d.o.o.

dA - DIZAJN ARHITEKTURA d.o.o. logo
Gandijeva 169/1 11070 Novi Beograd
Novi Beograd
Srbija
0112160966
101-250
100136633
17330705

dA - DIZAJN ARHITEKTURA d.o.o.


Sa 21 godinom iskustva i više od 100 visokoobrazovanih zaposlenih, D A. Dizajn Arhitektura se pozicionirala kao prepoznatljiv lider u oblasti arhitektonskog projektovanja i inženjeringa.

D A. Dizajn Arhitektura ozbiljno ispunjava ulogu glavnog projektanta za sve projekte u kojima učestvuju.

Uloga glavnog projektanta sastoji se od složenih aktivnosti: infrastrukture, konstrukcije i MEP-a, arhitektonskih i drugih detalja, građevinske i tenderske dokumentacije za sve discipline.

Naš rad je široko priznat od strane mnogih arhitekata, kompanija i klijenata iz vrha našeg poslovanja. Našu uspešnost dugujemo simbiozi tima za projektovanje i inženjerstvo, tim menadžmenta, implementaciji BIM-a i drugim standardima i pravilima koje pratimo.
Naša misija je da pomognemo klijentima pružanjem profesionalnih usluga, odličnom kvalitetu i kompetentnosti u pronalaženju najboljih rešenja za njihova očekivanja. U svemu što radimo mi podižemo kulturu partnerstva, timski rad i poštovanje prema svim učesnicima koji se bave ne samo našim interesima.

Sa vizijom da zadržimo stečenu poziciju i proširimo polje klijenata i partnera, da zadržimo konkurentne cene, moramo biti usredsređeni na sinergiju i moć timskog rada.

Implementacija najvišeg nivoa informacionog modelovanja zgrada i VR dizajna su u našem fokusu u smislu dugoročnog tehničkog stremljenja.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.