dm drogerie markt d.o.o
dm drogerie markt d.o.o

dm drogerie markt d.o.o

Tu sam čovek tu kupujem

O kompaniji

dm, najveći drogerijski lanac u Evropi

dm drogerie markt najveći je drogerijski lanac u Evropi. Prva dm filijala otvorena je još 1973. godine u gradu Karlsrue, u Nemačkoj, a tri godine kasnije otvorena je prva filijala u Lincu, u Austriji. Danas dm broji preko 71.600 zaposlenih i 3.945 drogerija u 14 zemalja širom Evrope: Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji, Italiji i Poljskoj.

U Srbiji poslujemo od 2004. godine. Od tada smo izrasli u kompaniju sa 130 maloprodajna objekta u 34 grada širom Srbije, koja ima preko 1900 zaposlenih u filijalama, dialogicum-u i distributivnom centru.


Živimo slogan ,,Posao nadahnut životom‘‘

Obećanje „Tu sam čovek“ u dm-u se ne odnosi samo na kupce i partnere, već posebno i na zaposlene. Posao je važan deo života i zbog toga svako u dm-u može da pronađe svoj individualni put, svojim tempom. Bilo da je reč o dm filijali, dialogicum-u ili distributivnom centru, svi zaposleni u dm-u imaju priliku da rade samostalno i da se lično razvijaju, kako bi zajedno kao tim oblikovali budućnost.

Delujemo u interesu ljudi, jer smo uvereni da ekonomija služi ljudima, a ne obrnuto.  Stalno radimo na unapređenju procesa u cilju kreiranja jedinstvene atmosfere u našim filijalama. Želimo da se naši kupci osećaju prijatno prilikom kupovine, svakodnevno razmenjujemo iskustva sa njima i radujemo se ponovnim susretima.

Ukoliko želite bliže da upoznate našu kompaniju i saznate nešto više o radu u dm-u, posetite našu karijernu stranicu: Posao nadahnut životom | dm-jobs.rs


Priznanja

VRH poslodavac - TOP20

VRH poslodavac - TOP20

Beneficije

Proces selekcije

Kompanija je jaka koliko i njeni zaposleni! U dm-u akcenat je uvek na ljudima, ne samo kada se radi o kupcima već i o našim postojećim i budućim zaposlenima. Trudimo se da kreiramo okruženje koje će iznova motivisati zaposlene i podsticati njihov dalji razvoj. Ukoliko i vi želite da budete deo takve radne atmosfere, onda se iskreno radujemo vašoj prijavi.


Nakon prijema, prijave obrađujemo i prosleđujemo odgovarajućem sektoru. Svaki kandidat nam je važan, te se sve prijave pažljivo pregledaju. U zavisnosti od radne pozicije variraju i dalji koraci u procesu selekcije.


1. Prvi kontakt sa vama je CV. Samim tim, bitno je da u CV-ju budu sve relevantne informacije za konkurisanje na željenu poziciju. Kandidate koji nas svojim profilom, sposobnostima i kvalifikacijama zainteresuju, kontaktiraćemo i dogovoriti naredne korake.


2. Sledi upoznavanje. Kroz testiranje, grupni ili individualni razgovor imaćemo priliku da se bolje upoznamo - kako mi vas, tako i vi nas i našu kompaniju. Podelićemo sa vama kako izgleda naš svakodnevni rad i koji su radni zadaci raspisane pozicije, a radujemo se vašim pitanjima i zajedničkoj razmeni iskustava. Nakon isteka konkursa, svim kandidatima šaljemo povratnu informaciju o konkursu bez obzira na ishod.


Otvorene konkurse u dm-u možete uvek pratiti na našoj karijernoj stranici: Otvoreni konkursi

Na istoj stranici možete pročitati i savete za uspešnu prijavu na naše konkurse: Saveti za konkurisanje

Radujemo se susretu sa vama i želimo vam puno uspeha!

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Stopićeva ulica 8, Bežanijska kosa, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17411195

PIB

100049486

Broj zaposlenih

> 1000