Elixir Group doo-logo

Elixir Group doo

Elixir Group doo-bg

O kompaniji

Osnivanje kompanije Elixir Group, 1998.godine,  predstavlja korak ka ostvarenju vizije o moćnoj i profitabilnoj poljoprivredi. Danas, sa svojih 8 kompanija članica i blizu 1.600 zaposlenih, Elixir Group je jedan od regionalnih lidera u oblasti hemijske industrije, proizvodnji kompleksnih mineralnih djubriva, kao i ostalim segmentima  agrobiznisa. Liderska pozicija koju imamo na tržištu podrazumeva kontinuiran razvoj i unapredjenje proizvodnih procesa. Uz najmodernije tehnologije, uz rad visokostručnog i dobro obučenog osoblja obezbedjujemo najviši nivo kvaliteta svih naših proizvoda. Svi proizvodni pogoni poslovnog sistema Elixir Group rade sa potpuno novom opremom i novim tehnologijama koje odgovaraju svim evropskim standardima kada je reč o očuvanju životne sredine.

Investicije u proizvodne kapacitete kompanija, plasman proizvoda na tržista širom sveta kao i povećanje broja domaćih i ino-partnera čine da Elixir Group beleži konstantan rast godišnjih prihoda od kojih čak 70 procenata čini izvoz.

Srbija je zemlja sa izuzetnim prirodnim bogatstvima, sa preko 5,7 miliona hektara poljoprivrednih površina, od kojih je više od dva miliona visoko produktivno. U ukupnom izvozu Srbije poljoprivreda učestvuje sa 21,9%, što pokazuje da je agrar najprofitabilnija grana srpske privrede, a sa druge strane da su mogućnosti agrara u Srbiji daleko veće.

Održivi razvoj, racionalno korišćenje prirodnih resursa, investiranje u napredna tehnološka rešenja u cilju zaštite životne sredine kao i odgovornost prema generacijama koje dolaze je jedno od naših prioritetnih usmerenja. Stvaranje moćne profitabilne poljoprivrede i povratak Srbije i domaćeg proizvoda starim i osvajanje novih tržišta kroz implementaciju domaćih i inostranih iskustava, uz ukazivanje poverenja potvrđenim naučnim i obrazovnim institucijama iz zemlje i sveta je naša Vizija.

Pored toga, Elixir Group vrši kontinuiranu obuku svojih zaposlenih, ulaže značajna sredstva u nova istraživanja i razvoj, te unapređuje postojeće tehnološke procese u svojim fabrikama i tako postajemo sve veći, bolji i sigurniji u strategiju našeg rasta, a tražimo pojedince koji će nam se pridružiti u našoj posvećenosti postavljanja visokih standarda u hemijskoj industriji.

Beneficije

Zdravlje

Zdravlje i zaštita na radu svih naših zaposlenih naš je najveći prioritet. Svi zaposleni prolaze besplatne i redovne sistematske preglede.

Hrana i piće

U našim fabrikama na lokaciji Prahova i Šapca ali i u poslovnoj zgradi u Novom Sadu otvoreni su restorani koji isključivo služe našim zaposlenima za ishranu i pauzu za odmor.

Kompanijski popusti

Naši zaposleni imaju mogućnost da određenu robu ili usluge dobiju uz pomoć administrativne zabrane ili na nju ostvare određeni popust.

Obezbeđena oprema za rad

Svaki novozaposleni prvog radnog dana zadužuje svu potrebnu zaštitnu opremu, kao i sva potrebna sredstva za rad.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Naši zaposleni su pokriveni i dodatnim zdravstvenim osiguranjem koji im omogućava i preglede u privatnim ordinacijama i klinikama širom zemlje.

Edukacija, profesionalni razvoj

Negujemo kulturu konstantnog učenja i razvoja svojih zaposlenih,

Nagrade, bonusi, pokloni

Osim nagrada za sugestije i ideje. kao i bonusa za izvanredan učinak, u našem sistemu svaka novorođena beba dobija finansijsku stimulaciju u iznosu od 1000 eura.

Timska druženja

Tradicionalno se organizuju kompanijske proslave Nove godine na lokaciji Šapca i Prahova za sve zaposlene, a česta su i timska okupljanja i team buildinzi.

Proces selekcije


Da li je potrebno da pripremite motivaciono pismo?

Slanje motivacionog pisma prilikom apliciranja za otvorene radne pozicije nije obavezno, međutim motivaciono pismo može da vas predstavi kao profesionalnu i komunikativnu osobu. Motivaciono pismo, posebno kod kandidata sa sličnim referencama, može da bude presudno u selekciji, jer vas ono na neki način izdvaja od drugih prijavljenih kandidata.​


Kako da se priipremite za intervju?

Upoznajte se sa našom kompanijom na sajtu (https://www.elixirgroup.rs/ ) i upamtite važne informacije. Budite pripremljeni da odgovarate na pitanja o vašem radnom iskustvu, obrazovanju, projektima na kojima ste radili, načinima na koji obavljate posao, vašoj motivaciji za obavljanje poslovnih zadataka. Budite tačni. Na zakazani intervju dođite bar 5 minuta ranije. U slučaju da ste iznenada sprečeni da dođete u zakazano vreme molimo vas da nas na vreme obavestite.

Ukoliko vam je zakazan on line intervju putem određene aplikacije (Zoom, Teams, Viber i dr.) molimo vas da izvršite proveru aplikacije koju ćemo koristiti najmanje sat vremena pre početka intervjua, kako biste bili sigurni da ne postoje tehnički problemi za obavljanje intervjua. ​


Kako izgleda proces regrutacije i selekcije u našem poslovnom sistemu? 

Proceces regrutacije i selekcije se u našoj kompaniji odvija kroz 3 faze:

  • Selekcija pristiglih biografija u odnosu na definisane kriterijume
  • Preliminarni intervju: Inicijalni intervju sa kandidatima
  • Finalni intervju: Ova faza podrazumeva kombinovano testiranje i intervjuisanje kandidata

Proces selekcije traje obično ne duže od 30 dana, zavisno od broja prijavljenih kandidata na određenu radnu poziciju.


Ne možete da pošaljete prijavu kroz sistem. Šta je potrebno da učinite u tom slučaju?    

Ukoliko niste u mogućnosti da se prijavite na otvorene pozicije putem kompanijskog sajta dovoljno je da pošaljete vašu biografiju na e-mail adresu hr@elixirgroup.rs i navedete  za koju poziciju aplicirate. Vašu biografiju možete poslati i za pozicije koja nisu navedene na spisku otvorenih pozicija. Nakon slanja, vašu biografiju ćemo uvrstiti u našu bazu kandidata i pozvati vas u slučaju da se otvori pozicija za čiji opis posla odgovaraju vaše kompetencije.Vrsta selekcije

Intervju

test

Trajanje selekcije

30dana

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

Elixir Prahovo doo Prahovo-logo

Elixir Prahovo doo Prahovo

Elixir Prahovo poseduje kapacitete za proizvodnju i prečišćavanje fosforne kiseline, kao strateški važne sirovine za dalju proizvodnju kompleksnih mineralnih đubriva. 

Elixir Zorka - Mineralna đubriva doo Šabac-logo

Elixir Zorka - Mineralna đubriva doo Šabac

Elixir Zorka je regionalni lider u proizvodnji kompleksnih mineralnih đubriva najvišeg kvaliteta, sa visokom koncentracijom hranljivih materija i vodorastvorljivosti u zemljištu. 

Elixir Agrar doo-logo

Elixir Agrar doo

Elixir Agrar se bavi uspešnim plasiranjem, prodajom i distribucijom proizvoda Grupacije u preko 60 zemalja širom sveta.

Elixir Energy doo-logo

Elixir Energy doo

Elixir Energy svoje polje delovanja zasniva na efikasnom upravljanju otpadnim materijama, ponovnom iskorišćenju otpada i na aktivnostima zaštite životne sredine.

Elixir Craft doo-logo

Elixir Craft doo

Elixir Craft pruža usluge u održavanju postojećih i izgradnji novih objekata i postrojenja Grupacije, ali i ostalih investitora u zemlji i regionu.

Elixir Feed Additives doo Šabac-logo

Elixir Feed Additives doo Šabac

Elixir Feed je ekskluzivni distributer neophodnih aditiva za kvalitetnu stočnu hranu svim renomiranim svetskim proizvođačima.

Industrial chempark doo-logo

Industrial chempark doo

Investicije Elixir Grupe u postojeći industrijski kompleks u Prahovu dovode do razvoja Industrijsko-hemijskog parka organizovanog u više tehnoloških celina na površini od 300 ha.

Elixir Fondacija-logo

Elixir Fondacija

Elixir Fondacija svoj cilj ima u osnaživanju i razvoju lokalnih zajednica u kojima Grupacija posluje, kroz prepoznavanje potreba i pružanje podrške radi unapređenja života ljudi.

Kontakt

Elixir Group doo

Elixir Group doo

Društvene mreže

Adresa

Hajduk Veljkova 1

Šabac, Srbija

Matični broj

07627645

PIB

100186398

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.